Bırak orda dursun boşver benim mutfakta ensevdigim kek var bakışıp duruyoruz sadeceDolapta çikolatalı gofret var, iki tablet bitter çikolata var
Şükür iyiyiz dolu sayılmazhelloooo 1o. Takım
bugün uğrayamadım, çok işim vardı.siz ne yaptınız, inşallah mideler boştur
Bos ne demek Benim mideden tuaf sesler bile geliyorhelloooo 1o. Takım
bugün uğrayamadım, çok işim vardı.siz ne yaptınız, inşallah mideler boştur
hoşgeldin vorones. ne güzel formunu koruyorsun. maşallah.Koşu bandı nda yürüyorum bugün sabah da bisiklet sürdüm tıpkı eski günlerdeki gbi. Kk yi ilk keşfedip diyette çay saatlik lerimden fırça yediğim. Çok güzel insanlar tanidgim yere bi bakayım dedim. Ne güzel günler . Şimdi profil de 57 ler diyo. Ben bugun 58.4 çıktımbüyüdüm çok büyüdüm. . Yaş aldim. 28 yasinda yazardım ablalrim vardı. Burda . Şimdi 34 .. ohaaa bana
Ben bu aralar pisboğaz oldum iyiceHerşeye dayanırım bittere dayanamam
Cissss
Biz daha markete çıkmadık eş kişisi yarın için planlar yapıyor bir taraftan. Kalori loadingbebeğim ben hem yer hem kilo veririm. Sizin ki böyle mi ayol, löpcük löpcük yağ depoluyonuz hemen
yemedim
sen bir de benim dolabı görsen. Üç gün evde diye eş kişisi marketi stokladı eve
Ah dayanamamBırak orda dursun boşver benim mutfakta ensevdigim kek var bakışıp duruyoruz sadece
Şükür iyiyiz dolu sayılmaz
bir an takımda yazdığımı unuttum monişim kusura bakmabide tarif veriyoo döverim kızyoluk yoluk yolarımm
kuzum normal yemek yeseydin ya. afiyet olsun.Bugun mutfağı 15.30 da kapattım
Sabah bir parça peynir 2 zeytin
Sinirsiz çay (iyiki çay var yoksa mide nasıl dolacak)
Ara bir avuç kuru kayısı
Öğlen 4 yulaflı bisküvi
15.30 bir kase yoğurt
9000 adım 90 puan
2 litre su
2 kupa yeşil cay
evet ben de öyleyim. kafamızı toplayalım başlarız. almayalım da önemli olan o.Insallah. Şu an takildim ama zamanla duzelecegini umit ediyorum canim
Ya insaf valla 1 ay oldu yemedim gerçi tadını unuttukca insan çok ozlemiyorBen bu aralar pisboğaz oldum iyicebitteri atacaksın ağzına o kendi kendine eriyecek of
Canım ev ahalisine ayri yemek pisir kendine ayri yemek pisir üşendim yoğurt falan kolaylik oldu bugunkuzum normal yemek yeseydin ya. afiyet olsun.
yarın akşam için menü düşünüyorsanız sağlıklı mezeler yapın. salata. 2 meze 1 yeşil salata yapsan tamamdır. pilav yapacaksanız eğer pilavı az alırsın. et ya da tavuk yapacaksanız, etin yanına 2 kaşık pilavdan alıp bol salat ve meze yersin. kola falan da içme. yeter bunlar.Ben bu aralar pisboğaz oldum iyicebitteri atacaksın ağzına o kendi kendine eriyecek of
Biz daha markete çıkmadık eş kişisi yarın için planlar yapıyor bir taraftan. Kalori loading
Ah dayanamam
Alaaaa kim var burda
Menümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Akşam
Bir tane lahmacun
Salata
Su 1.5 litre spor yok
moni
Yoktur yoktur unut sen onlarıDolapta çikolatalı gofret var, iki tablet bitter çikolata var
Doğru söylüyosun valla ben zaten zor kilo veriyorum pko dan dolayı. Birde yesem hayatta veremezdim iradeli hatunum vesselam kendime saygı duydum şuanbebeğim ben hem yer hem kilo veririm. Sizin ki böyle mi ayol, löpcük löpcük yağ depoluyonuz hemen
yemedim
sen bir de benim dolabı görsen. Üç gün evde diye eş kişisi marketi stokladı eve
Bende de insülin direnci var doktor ilaç verdi ama ilaç beni hasta ediyor moni ile ilaclarimiz aynıydı bı araDoğru söylüyosun valla ben zaten zor kilo veriyorum pko dan dolayı. Birde yesem hayatta veremezdim iradeli hatunum vesselam kendime saygı duydum şuan☺
Bana da bebek dusunurken vermisti doktor sonra bıraktım ömür boyu ilaç mı kullanıcam diye.Bende de insülin direnci var doktor ilaç verdi ama ilaç beni hasta ediyor moni ile ilaclarimiz aynıydı bı ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?