Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoşgeldin vorones. ne güzel formunu koruyorsun. maşallah.

Herşeye dayanırım bittere dayanamam
Ben bu aralar pisboğaz oldum iyice bitteri atacaksın ağzına o kendi kendine eriyecek of

bebeğim ben hem yer hem kilo veririm. Sizin ki böyle mi ayol, löpcük löpcük yağ depoluyonuz hemen

yemedim

sen bir de benim dolabı görsen. Üç gün evde diye eş kişisi marketi stokladı eve
Biz daha markete çıkmadık eş kişisi yarın için planlar yapıyor bir taraftan. Kalori loading
Bırak orda dursun boşver benim mutfakta ensevdigim kek var bakışıp duruyoruz sadece

Şükür iyiyiz dolu sayılmaz
Ah dayanamam

bide tarif veriyoo döverim kız yoluk yoluk yolarımm
bir an takımda yazdığımı unuttum monişim kusura bakma gözleme, pişi deyince aklım gitmiş olacak
kuzum normal yemek yeseydin ya. afiyet olsun.
Insallah. Şu an takildim ama zamanla duzelecegini umit ediyorum canim
evet ben de öyleyim. kafamızı toplayalım başlarız. almayalım da önemli olan o.

Ben bu aralar pisboğaz oldum iyice bitteri atacaksın ağzına o kendi kendine eriyecek of
Ya insaf valla 1 ay oldu yemedim gerçi tadını unuttukca insan çok ozlemiyor
Eşimle ne zamandır akşam kahve keyfi yapamadım ıf diyeti yüzünden
Iki gün önce kahve keyfi için bitter aldım halen dolapta bekliyor

Biz daha markete çıkmadık eş kişisi yarın için planlar yapıyor bir taraftan. Kalori loading

Ah dayanamam
yarın akşam için menü düşünüyorsanız sağlıklı mezeler yapın. salata. 2 meze 1 yeşil salata yapsan tamamdır. pilav yapacaksanız eğer pilavı az alırsın. et ya da tavuk yapacaksanız, etin yanına 2 kaşık pilavdan alıp bol salat ve meze yersin. kola falan da içme. yeter bunlar.
geç yatarsanız da biraz çerezle meyve yersin. illa tatlı dersen azcık sütlü tatlı yaparsın. yani maksat en az zararla atlatmak.

ay bak moni sağlıklı tavsiyelerde de bulunuyorum. hakkımı yeme

bebeğim ben hem yer hem kilo veririm. Sizin ki böyle mi ayol, löpcük löpcük yağ depoluyonuz hemen

yemedim

sen bir de benim dolabı görsen. Üç gün evde diye eş kişisi marketi stokladı eve
Doğru söylüyosun valla ben zaten zor kilo veriyorum pko dan dolayı. Birde yesem hayatta veremezdim iradeli hatunum vesselam kendime saygı duydum şuan

Doğru söylüyosun valla ben zaten zor kilo veriyorum pko dan dolayı. Birde yesem hayatta veremezdim iradeli hatunum vesselam kendime saygı duydum şuan
Bende de insülin direnci var doktor ilaç verdi ama ilaç beni hasta ediyor moni ile ilaclarimiz aynıydı bı ara

maşallah diyorum menüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…