Kızlar kaçamak lar yok demi pişiler mişiler vallahi moni ye yazık oklava ellerini acıtıcak yazık degilmi yapmayın yapmayalım kaçamak cız lardan uzak duralım
Bende yok vallaKızlar kaçamak lar yok demi pişiler mişiler vallahi moni ye yazık oklava ellerini acıtıcak yazık degilmi yapmayın yapmayalım kaçamak cız lardan uzak duralım
Maşallah maşallahBenim yaş da var kemik erimesi başladı 2 yıl önce birde depresyon tedavisi görüyordum ilaçlar cok daha kötü yaptı yıllar sonra doktoruma dedim içmicem ilaçları doktorum da bol bol temiz havada yürüyüş yapmamı önerdi o dur budur hep yürüyorum her şeye faydası var gercekten tansiyon kolesterol psikoloji
Bravoo süperBende yok vallagündüz cezeryelerle çikolatalarla savaştım durdum ogle yemeğinde de borek vardı onu da yemedim. Simdi kabak salatası yapıyorum onu yiycem belki biraz da peynir yada barbunya ve yeşillik
Maşallah maşallah
Maşallah erkenden kapatmışsın afiyet olsunBugun mutfağı 15.30 da kapattım
Sabah bir parça peynir 2 zeytin
Sinirsiz çay (iyiki çay var yoksa mide nasıl dolacak)
Ara bir avuç kuru kayısı
Öğlen 4 yulaflı bisküvi
15.30 bir kase yoğurt
9000 adım 90 puan
2 litre su
2 kupa yeşil cay
Yiyecek birşey bulamadim bana goreBravoo süper
Maşallah erkenden kapatmışsın afiyet olsun
Herşeye dayanırım bittere dayanamamDolapta çikolatalı gofret var, iki tablet bitter çikolata var
CissssDolapta çikolatalı gofret var, iki tablet bitter çikolata var
Bende öyleyim ya kakao kokusu bile cezbediyorHerşeye dayanırım bittere dayanamam
bebeğim ben hem yer hem kilo veririm. Sizin ki böyle mi ayol, löpcük löpcük yağ depoluyonuz hemen
yemedimYapmadım yemedim deeeeee
sen bir de benim dolabı görsen. Üç gün evde diye eş kişisi marketi stokladı eveDolapta çikolatalı gofret var, iki tablet bitter çikolata var
cuma 79.9Bende senin heykelini dikicem geçen listede gördüm 98 den 81 mi indin harikasın
Insallah. Şu an takildim ama zamanla duzelecegini umit ediyorum canimçok şükür ben de iyiyim canım. 2021 hepimiz için güzel olsun inşallahdiye nasıl gidiyor?
Darısı banacuma 79.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?