Saatini sana nasıl uyuyorsa o şekilde ayarla mesala ben 12.00-18.00 yapıyorum benimki 18-6 oluyor ama ilk basta daha az saatlerde başla 14-10 16-8 18-6 gibi yükseltSaati biz ayarlayabiliyoruz degilmi mesela 11.00 19.00 gibi gece gec uyuyorum gece 1oluyor uyumam
madensuyu ya da yeşil çay iç miden rahatlasınBen hepinizin yerine yedim valla karnım çatlıyor şuan kadar yedim yâni
Valla bizimkiler yedi ben yeşil çay içtimBen hepinizin yerine yedim valla karnım çatlıyor şuan kadar yedim yâni
Onları içecek yer kalmamıştır bencemadensuyu ya da yeşil çay iç miden rahatlasın
al bir kaçamakcı dahaMenüm e ek biraz çerez yedim
al bir kaçamakcı dahaafiyet şifa olsun canım
Evet canım yani 16 saat aç 8 saat yemek saati istersen 18 saat aç 6 saat yemek kendin ayarliyorsun açlık saatin en az 16 olacakSaati biz ayarlayabiliyoruz degilmi mesela 11.00 19.00 gibi gece gec uyuyorum gece 1oluyor uyumam
Bitane firkra var ya yer olsa oraya iki tane daha dolma sıkıştırırdım diye aynen o misalOnları içecek yer kalmamıştır bence
Aynen benim içind e çok kötü bir gün ve geceydi bütünümüze sukur ne diyelimgünaydın canlarım
dün hayatımın abartısız en berbat günlerinden biriydi.Şimdi size anlatmıycam, yeni yılın ilk gününe benim derdimle başlamanızı istemiyorum ama benim için dönüm noktalarından biriydi öyle söyleyeyim.tüm gün bişey yemedim ve tüm gece uyumadım
tartıda beklediğim rakamı gördüm şükür. Belki daha da inerim diye biraz daha bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?