Dogru diyorsun ama karbo yemezsem doymuyorum sanki emzirmek bende cok aclik hissettiriyo mesela 6 7 yemek isi bitiyor ama arada emzirdigim icin aksam 10 tekrar yeme istegi aclik hiasediyorumevet güzel olur öyle.
noldu ki
gibi diyelim.... hem yürüyüş hem de mağazalara bakmak için. maksat dolaşmak. ama hiçbir şeyin tadı yokbol bol yürüdüm. kendime bir bot aldım geldim.
canım zayıflama istiyorsan menülerin hiç diyete uygun değil ama gözlemlediğim kadarıyla. bak ben de öyleydim. 1-2 ileri geri gittim geldim. hareket de vardı oysa ama beslenmemizde karboyu azaltmazsak kilo veremeyiz.
Vallahi yemiyorum bak eller havada yok elimde birşeyPişt yemeyin bırakın o ellerinizdeki sabaha kilo almış uyanmayın sen sennnn sana diyorumhoppppp
Va
Vallahi yemiyorum bak eller havada yok elimde birşey
Kimseler yok kimse menü yazmıyor kesin yaramazlık yapıyorlar bak sana diyeyim yiyorlar
Menü atacak vaktim olmadi hiç öyle birşey yapmam cuma günü yapacagimKimseler yok kimse menü yazmıyor kesin yaramazlık yapıyorlar bak sana diyeyim yiyorlar
öyle umuyorum canım. Allahın izniyle 2021 yılında hayatıma güzel değişikliklerin gelmesini diliyorum. En başta sağlıklı zayıflama olmak üzereharikasın2021 sana iyi gelecek fulya
neden bilmiyorum ama pilav fazla kaçtı benim. limonla madensuyu içiyorum şu anPişt yemeyin bırakın o ellerinizdeki sabaha kilo almış uyanmayın sen sennnn sana diyorumhoppppp
canım rahmetli anneannem öyle derdi. ekmeksiz doymuyorum diye. bize de ekmek yiyin acıkırsınız diyordu. ama biliyorsun glisemik indeksi yüksek yiyecekler seni o an doyuruyor, sonra çok acıktırıyor. mesela sabah ekmek yerine çiğ kuruyemiş ye. 1 yumurta mutlaka tüket. yumurta saf proteindir. yumurta, peynir, zeytin, salata ve çiğ kuruyemişten oluşan kahvaltı seni uzun saatler tutar. diğer öğünlerinde de az miktarda da olsa protein tüket. protein+sebze+salata/yoğurt. evde kuru erik/ kuru kayısı mutlaka bulundur. için ezildiğinde ağzına atarsın. gece acıkıyorsan ağzına az tuzlu bir dilim peynir at. hemen kesiyor.Dogru diyorsun ama karbo yemezsem doymuyorum sanki emzirmek bende cok aclik hissettiriyo mesela 6 7 yemek isi bitiyor ama arada emzirdigim icin aksam 10 tekrar yeme istegi aclik hiasediyorum
ben yazmayacağımKimseler yok kimse menü yazmıyor kesin yaramazlık yapıyorlar bak sana diyeyim yiyorlar
Uzaktan konuşmak kolay ama şunu diyeceğim ki herşey karar vermene bağlı hani hep deriz ya sabah diyete başlayacağım o iş öyle değil o sabah hiç gelmiyorBugunku menum
Sabah klasik beyaz ekmekle kahvalti yaptim hic kismadim
Ara kahve sade
Ogle yok
Aksam 3 yemek kasigi et sote 2 catal patates pure ve salata
Su 2.5 lt spor yapmadim ama ev isi yaptim dip kose bucak
Canim sikkin kizlar bu halime
Süpersin 10 bin adımBugunki menüm
Sabah 2 yk kadar menemen
Peynir 3 zeytin
Öğlen 2 kase ezogelin
Ara bir avuç kayısı kurusu
16 gibi bir kupa sütlü kahve
2 litre su
1 kupa yeşil çay
10 bin adım 100 puan
Bugün yürüyüş rekoru kirdim
Basliyorum karar veriyorum ama emzirmek beni yormaya basladi onuda biraktirmak istiyorum 2 yasinda artik.Uzaktan konuşmak kolay ama şunu diyeceğim ki herşey karar vermene bağlı hani hep deriz ya sabah diyete başlayacağım o iş öyle değil o sabah hiç gelmiyor
Hemen şimdi karar verip hemen başlayınca basarili olunuyor
Insallah sende karar verir başlarsın
Maşallah sütten kesilme zamanı gelmiş yinede siz bilirsinizBasliyorum karar veriyorum ama emzirmek beni yormaya basladi onuda biraktirmak istiyorum 2 yasinda artik.
Sanirim kensime haftalik liste yapip oyle adepte olmam gerek yada diyetisyenden yardim almak gerek bilemiyorum.
Bence de artık bırakma zamanı gelmiş hem artık herşey yedigi için sütün de bi faydası yok hem kendine eziyet yapmamış olursun canımBasliyorum karar veriyorum ama emzirmek beni yormaya basladi onuda biraktirmak istiyorum 2 yasinda artik.
Sanirim kensime haftalik liste yapip oyle adepte olmam gerek yada diyetisyenden yardim almak gerek bilemiyorum.
If diyeti aralikli oruc degilmiMaşallah sütten kesilme zamanı gelmiş yinede siz bilirsiniz
If diyetini bir araştır derim bence en kolayı
Ilk hafta çok zor gecsede sonra alışıyor insan bu duzene
Evet sabah 9 akşam 16.30 en geç yeme saatim ama sanki en kolay kilo verdiğim diyet bu olduIf diyeti aralikli oruc degilmi
Saati biz ayarlayabiliyoruz degilmi mesela 11.00 19.00 gibi gece gec uyuyorum gece 1oluyor uyumamEvet sabah 9 akşam 16.30 en geç yeme saatim ama sanki en kolay kilo verdiğim diyet bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?