Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dogru diyorsun ama karbo yemezsem doymuyorum sanki emzirmek bende cok aclik hissettiriyo mesela 6 7 yemek isi bitiyor ama arada emzirdigim icin aksam 10 tekrar yeme istegi aclik hiasediyorum

harikasın 2021 sana iyi gelecek fulya
öyle umuyorum canım. Allahın izniyle 2021 yılında hayatıma güzel değişikliklerin gelmesini diliyorum. En başta sağlıklı zayıflama olmak üzere kendimi yenilemek istiyorum. yorgun yıllarımı, enerji dolu yıllarla değiştirmek istiyorum. bu yıl hayatımda olmasını istediğim güzellikler var
2021 yılından bütün için sağlık ve huzur diliyorum.....

Pişt yemeyin bırakın o ellerinizdeki sabaha kilo almış uyanmayın sen sennnn sana diyorum hoppppp
neden bilmiyorum ama pilav fazla kaçtı benim. limonla madensuyu içiyorum şu an
Dogru diyorsun ama karbo yemezsem doymuyorum sanki emzirmek bende cok aclik hissettiriyo mesela 6 7 yemek isi bitiyor ama arada emzirdigim icin aksam 10 tekrar yeme istegi aclik hiasediyorum
canım rahmetli anneannem öyle derdi. ekmeksiz doymuyorum diye. bize de ekmek yiyin acıkırsınız diyordu. ama biliyorsun glisemik indeksi yüksek yiyecekler seni o an doyuruyor, sonra çok acıktırıyor. mesela sabah ekmek yerine çiğ kuruyemiş ye. 1 yumurta mutlaka tüket. yumurta saf proteindir. yumurta, peynir, zeytin, salata ve çiğ kuruyemişten oluşan kahvaltı seni uzun saatler tutar. diğer öğünlerinde de az miktarda da olsa protein tüket. protein+sebze+salata/yoğurt. evde kuru erik/ kuru kayısı mutlaka bulundur. için ezildiğinde ağzına atarsın. gece acıkıyorsan ağzına az tuzlu bir dilim peynir at. hemen kesiyor.
Kimseler yok kimse menü yazmıyor kesin yaramazlık yapıyorlar bak sana diyeyim yiyorlar
ben yazmayacağım

Bugunku menum

Sabah klasik beyaz ekmekle kahvalti yaptim hic kismadim

Ara kahve sade

Ogle yok

Aksam 3 yemek kasigi et sote 2 catal patates pure ve salata

Su 2.5 lt spor yapmadim ama ev isi yaptim dip kose bucak

Canim sikkin kizlar bu halime
Uzaktan konuşmak kolay ama şunu diyeceğim ki herşey karar vermene bağlı hani hep deriz ya sabah diyete başlayacağım o iş öyle değil o sabah hiç gelmiyor
Hemen şimdi karar verip hemen başlayınca basarili olunuyor
Insallah sende karar verir başlarsın

Süpersin 10 bin adım

Basliyorum karar veriyorum ama emzirmek beni yormaya basladi onuda biraktirmak istiyorum 2 yasinda artik.
Sanirim kensime haftalik liste yapip oyle adepte olmam gerek yada diyetisyenden yardim almak gerek bilemiyorum.

Basliyorum karar veriyorum ama emzirmek beni yormaya basladi onuda biraktirmak istiyorum 2 yasinda artik.
Sanirim kensime haftalik liste yapip oyle adepte olmam gerek yada diyetisyenden yardim almak gerek bilemiyorum.
Maşallah sütten kesilme zamanı gelmiş yinede siz bilirsiniz
If diyetini bir araştır derim bence en kolayı
Ilk hafta çok zor gecsede sonra alışıyor insan bu duzene

Bence de artık bırakma zamanı gelmiş hem artık herşey yedigi için sütün de bi faydası yok hem kendine eziyet yapmamış olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…