Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlarrr 2020 nin son saatlerindeyiz.... Allahtan diliyorum ki 2021 hepimiz için, bütün için; tüm güzellikleriyle, sağlıkla, huzurla, afiyetle, mutlulukla, neşeyle, tatlı heyecanlarla, bereketli kazançla, bollukla bereketle birlikte gelsin

Içine kuru üzüm kuru kayısı ceviz fındık fıstık vs koyup yiyebilirsin ben bazen oyle yapıyorum hem severek yiyorum hemde doyuyorum. En cok fıstıklı ve üzümü beraber koyarak yediğim hoşuma gidiyor
evet güzel olur öyle.
noldu ki
erdin mi fulyaaaa

kesin alışverişe çıkmıştırsın
gibi diyelim.... hem yürüyüş hem de mağazalara bakmak için. maksat dolaşmak. ama hiçbir şeyin tadı yok bol bol yürüdüm. kendime bir bot aldım geldim.
Pztsi 68.50
Bugun 69.00 morelim cok bozuluyo kizlar mehter gibi bir ileri bir geri hep ayni yerseyim 69. Kilom az cok dikkat ediyirum azda olsa yuruyua yapiyorum ama bu halim hic hosuma gitmiyor.
canım zayıflama istiyorsan menülerin hiç diyete uygun değil ama gözlemlediğim kadarıyla. bak ben de öyleydim. 1-2 ileri geri gittim geldim. hareket de vardı oysa ama beslenmemizde karboyu azaltmazsak kilo veremeyiz.

İyi akşamlar hanımlar...

moni

Kahvaltı 12.00
2 yumurta 1.5 kaşık yulaf biraz süt ile krep içine bol bollll bolllllll yeşillik domates salatalık peynir ile dürüm yeşil çay

Akşam 17.30
Biraz su biraz süt ile yulaf pişirdim içine tarçın yarım elma 3 ceviz 3 badem ile yedim

Su 2 lt
Filtre kahve içtim arada

Akşama da sade maden suyu yeşil çay ile idare ederim
Sabaha eksi çıkmak istiyorum

Spor Leslie yaparsam yazarım

Mutlu saglık lı huzur dolu bir yıl olsun inşallah
Sabah
3 kaşık yogurt yulaf lapası bal tarçın
Ögle
Yarım ayva
Akşam
Fırında 1 tavuk but
Az piyaz 2 kaşık kırmızı lahana tarator
1. 5 litre su
Yeşil çay
Bugun spor yok
Belki biraz çerez yerim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…