Nasılsın kuzum nasıl ortalık daha iyice dir inşallahHayırlı günler olsun güzel hanımlar
Birazdan tartılıp kilomu yazacam çünkü akşam biraz ipin ucu kaçabilir
Bende hiç bir şey yemicemmmmmm
Bende şimdi bir kupa sütlü kahve ile kapatıyorumBende hiç bir şey yemicemmmmmm
Bende yulaf yapıyorum kapaticam 17.30 olmadanBende şimdi bir kupa sütlü kahve ile kapatıyorum
evet güzel olur öyle.Içine kuru üzüm kuru kayısı ceviz fındık fıstık vs koyup yiyebilirsin ben bazen oyle yapıyorum hem severek yiyorum hemde doyuyorum. En cok fıstıklı ve üzümü beraber koyarak yediğim hoşuma gidiyor
noldu ki
gibi diyelim.... hem yürüyüş hem de mağazalara bakmak için. maksat dolaşmak. ama hiçbir şeyin tadı yokerdin mi fulyaaaa
kesin alışverişe çıkmıştırsın
canım zayıflama istiyorsan menülerin hiç diyete uygun değil ama gözlemlediğim kadarıyla. bak ben de öyleydim. 1-2 ileri geri gittim geldim. hareket de vardı oysa ama beslenmemizde karboyu azaltmazsak kilo veremeyiz.Pztsi 68.50
Bugun 69.00 morelim cok bozuluyo kizlar mehter gibi bir ileri bir geri hep ayni yerseyim 69. Kilom az cok dikkat ediyirum azda olsa yuruyua yapiyorum ama bu halim hic hosuma gitmiyor.
Hayırlı günler olsun güzel hanımlar
harikasınbugün de dışarı çıktım. yine yürüyüş olsun diye. biraz da bakındım etrafa. 6200 adım atmışım. hiç yoktan iyidir
Bende hiç bir şey yemicemmmmmm
Bende şimdi bir kupa sütlü kahve ile kapatıyorum
Ne güzel erkenden kapatmış sınız bende yeme işini bitirdim ama bugun çerez yemeyi düşünüyorum vallahiBende yulaf yapıyorum kapaticam 17.30 olmadan
Ben bu şekilde rahat olurum diye düşündüm ..Ne güzel erkenden kapatmış sınız bende yeme işini bitirdim ama bugun çerez yemeyi düşünüyorum vallahi
Aynen yarın tam gaz devam canımBen bu şekilde rahat olurum diye düşündüm ..
Sen nasıl rahat edersen o şekilde ye yarın kaldığımız yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?