- 7 Mart 2011
- 7.435
- 8.100
- 398
- 37
Hayır olsun canım kötü bir şey yok tur inşallahgünaydın canlarım
dün hayatımın abartısız en berbat günlerinden biriydi.Şimdi size anlatmıycam, yeni yılın ilk gününe benim derdimle başlamanızı istemiyorum ama benim için dönüm noktalarından biriydi öyle söyleyeyim.tüm gün bişey yemedim ve tüm gece uyumadım
tartıda beklediğim rakamı gördüm şükür. Belki daha da inerim diye biraz daha bekliycem
SüperGeçen hafta cuma65.6
Bu hafta 64.4
Fark 1.2
Süpersiniz
Derdinle sıkılmayız canım. Anlatmak istersen elbette dinlerizgünaydın canlarım
dün hayatımın abartısız en berbat günlerinden biriydi.Şimdi size anlatmıycam, yeni yılın ilk gününe benim derdimle başlamanızı istemiyorum ama benim için dönüm noktalarından biriydi öyle söyleyeyim.tüm gün bişey yemedim ve tüm gece uyumadım
tartıda beklediğim rakamı gördüm şükür. Belki daha da inerim diye biraz daha bekliycem
Geçen hafta cuma65.6
Bu hafta 64.4
Fark 1.2
HarikasınızEki Görüntüle 2751593
Gecen hafta 72.3
Bu haffa 72.2
Fark -100gr
Monicim mezuniyet durumuma bakar misin
Bu sefer kesin kararliyim yavasladim
Veremeyince strese giriyorum daha kotu oluyorum canim benim
Vayyyyygeçen hafta :81.3 ( çok da net hatırlamıyorum)
bu hafta:79.7
fark: 1.6
günaydın canlarım
Tsk ederim canim diyetisyene gitmeden bunu deneyecegim bu hafta cok sagolEvet canım yani 16 saat aç 8 saat yemek saati istersen 18 saat aç 6 saat yemek kendin ayarliyorsun açlık saatin en az 16 olacak
Ve bu açlık saatinde şekersiz sıvı tüketebiliyorsun başka bir nohut tanesi kadar bile olsa agzina birşey atmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?