Kilo haricinde dün benim içinde aynıydı.günaydın canlarım
dün hayatımın abartısız en berbat günlerinden biriydi.Şimdi size anlatmıycam, yeni yılın ilk gününe benim derdimle başlamanızı istemiyorum ama benim için dönüm noktalarından biriydi öyle söyleyeyim.tüm gün bişey yemedim ve tüm gece uyumadım
tartıda beklediğim rakamı gördüm şükür. Belki daha da inerim diye biraz daha bekliycem
7 li rakamlar gelmiş obezim. Ama sevinememişsingeçen hafta :81.3 ( çok da net hatırlamıyorum)
bu hafta:79.7
fark: 1.6
Sana da canımHayırlı cumalar kızlar
Seninki de hayırlara vesile olsunKilo haricinde dün benim içinde aynıydı.
Zor zamanlar....
Hayırlısını istiyorum mevlamdan...
Arkadaşlar bazılarımız sıkılmış biliyorum hepimiz zor zamanlardan geçiyor her dağın dumanı kendine derler ...
Ama unutmayın her sıkıntı geçici herşey.... Rabbim sağlık ile imtihan etmesin ne olduğu bilmiyorum ama gönlünüz en kısa zamanda rahatlar sıkıntılarınız geçer inşallahi
İnşallah. Aminn.Arkadaşlar bazılarımız sıkılmış biliyorum hepimiz zor zamanlardan geçiyor her dağın dumanı kendine derler ...
Ama unutmayın her sıkıntı geçici herşey.... Rabbim sağlık ile imtihan etmesin ne olduğu bilmiyorum ama gönlünüz en kısa zamanda rahatlar sıkıntılarınız geçer inşallah
Ay unutmusum+200
Allah'ım 69 olacağım günleri hevesle bekliyorumAy unutmusum+200
Hahaaa hadi gözün aydınvalla dün pirinç olayını çok kaçırınca azcık da olsa artı olurum herhalde dedim, ama Rabbime çok şükür sabit çıktım
hayırlı cumalar hepimize
Çok iyi yapmışsın cuma günü azda olsa canımızın istediği birşeyi abartmadan yemek mental açıdan kendimizi iyi hissetmemizi sağlar önemli olan porsiyon kontrolüBugünü de tamamladık çok sukur
Taaa dünden bugün için kaçamak yapacagimi demistim şimdiden belirteyim
Sabah az peynir 3 zeytin veeeee
Uzun zamandır yemedigim patates kızartması ama çok yemedim yani kendimi frenledim
Ara 1 elma
Öğlen bir porsiyon tavuk sote
Bir küçük avuç kadar kayısı kurusu(bu kadar kayısı beni hiç etkilemiyor wc ile aram bozuk)
Akşam küçük bir kase aşure
Yatana kadar 2 litre su olur
Ve 2 yeşil çay
Bugün özellikle kahvaltıda patates yemek iyi geldiÇok iyi yapmışsın cuma günü azda olsa canımızın istediği birşeyi abartmadan yemek mental açıdan kendimizi iyi hissetmemizi sağlar önemli olan porsiyon kontrolü
Günaydınnn
Tartı fotosunu atmaya korkuyorum
Öyle bir artı yok.
korkunun ecele de faydası yok ama
Dün akşam fazla da yemedim aslında adet günüm geliyor ondan diye düşünüyorum. Dün ve ondan önceki gün artıda değildim çünküsü
Eki Görüntüle 2751526
İsteyince herşey oluyor hanımlar lütfen bırakmayın devam edin geçen cuma 91.3 tüm bugün 89.8
Geçen hafta cuma65.6
Bu hafta 64.4
Fark 1.2
Eki Görüntüle 2751593
Gecen hafta 72.3
Bu haffa 72.2
Fark -100gr
Monicim mezuniyet durumuma bakar misin
Bu sefer kesin kararliyim yavasladim
Veremeyince strese giriyorum daha kotu oluyorum canim benim
geçen hafta :81.3 ( çok da net hatırlamıyorum)
bu hafta:79.7
fark: 1.6
Eki Görüntüle 2751664
moni sabitim canim, bu haftayi güzel geciremedim misafir yogunlugum vardi 3 gündür , haftaya telafi edecegim insallah
1 ocak kilo bildirimim
Geçen hafta 71.4
Bu cuma 71.3
Fark 0.1
Şükür artı değilim dikkat edemedim bu hafta malum cenaze durumlarından.
Ay unutmusum+200
Herkese sağlıklı mutlu yıllarmoni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?