Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vallahi bende bayılırım turşu ya hemde acı olacak sıcak suyla yapıyorum bende ama işte cok ödem yapıyor sakıncalı kilo verme aşamasında
Bağırsaklar için çok faydalı aslında, tuzuna dikkat edersek.
Apa sayesinde bende yaptım, biraz tuzu fazla olmuş, onun dışında gayet iyi

Aaa evettt ama gerçekten her eve lazım
Her eve lazım deyil
Oda oda süpürüyor, çalışanlar için gayet güzel, ev hanımları için olmasada olur.
Süpürgeyi takip gürül gürül süpürmeyi, kenar, köşe çektirmeyi özledim.
Evdekiler cuma namazına gidince koştur koştur yapıyorum.
Cami yanımda, gittikleriyle geldikleri bir oluyor
Allah nasip ederse hepsi de haftaya işe başlıyor.
Yaşasın ev sabahları bana kalıyor, camlardan başlayacağım

Ayy ne güzel kıskandım seni biz burda bir avuç toprak göremiyoruz beton yıgınlarının içinde yaşıyoruz kıymetini bilin
O zaman gözün gönlün açılsın
1. resim ıspanak
2. resim soğanlar
3. resim marullar
4. resim bezelye
Son resim bahçem bunları yeni ektim 2 boy ekiyorum ilk çıkanları yerken yeniden ekiyorum

Kilomu bilsem bende bir hedef koyardım
Tartılmaya korkuyorum

Vallahi ne lüksmüş sabah herkesi gönderip evde yalnız kalıp keyfi iş yapmak anlıyorum seni eşimin dükkanı kapandığı için ne zaman da açılacağı belli değil gelse bunalıma girmeeee

Inşallah hayırlı haberler gelir canım

Geçtiğimiz yaz hiç uğraşmadığım kadar uğrastım bahçeyle, küçücük bahçe bana neler verdi neler.
Yeni evin bahçesi baya büyük olacak, oraya başka hayallerim var.
Bu yaza yetişirmi bilmiyorum ama toprağa bir atıp bin topladığımı görünce mutlu oldum.

Maşallah, Allah bereketini artırsın.
Benim bahçede tek tük nane kalmış, soğuk vurmuştur diye almıyorum.
Birde fare filan oluyormu, oluyorsa nasıl önlem alıyorsunuz.
Benim bahçede dönem dönem görüyoruz, yere düşen domates, salatalık filan almıyoruz ama nane, soğan zaten yerde büyüyor, onları getirip sirkeli suda yıkıyorum

Evet emek verince karşılığını veriyor toprak Allah kalbine gönlüne göre versin inşallah yeni evin için

Yok fare olmuyor ama her yer toprak burda büyük tarlalarda oluyor bahçede hiç görmedim kedi köpek de çok burda hepsi besili besilifareden olabilir
Bende sıcak suyla yapıyorum, 1 tanesi büyük, diğerleri küçük kavanozlar.
Büyük olan barlanmış neden acaba
Hava mi aldı acaba
Bir an önce açılır inşallah
Amin aminnnnn

Yeni evin bahçesine kedi düşünüyoruz,

Hava şöyle aldı, yemek için yada ikram etmek için ağzını açıyorum. Evde benden başka yiyen yok, misafir pek gelmiyor, 6 litrelik kavanoz kaç aydır yarım, ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…