Ah ahhh ceyran insanın içinden geçer çok zararlıBenimki cereyan dan, dün kızartma yaptım, 2 çapraz pencereyi açtım, iş bitti, koltuğa uzandım. Nefes aldıkça beynim dondu.
Kalkınca su tuluğumu aldım da ısındım
Ben ona gelin diyorumAşkı memnufiridevs hanımın uşağı yeni çıkan robot süpürgeler var ya onlara da Katya demeye başlamış millet
Bağırsaklar için çok faydalı aslında, tuzuna dikkat edersek.Vallahi bende bayılırım turşu ya hemde acı olacak sıcak suyla yapıyorum bende ama işte cok ödem yapıyor sakıncalı kilo verme aşamasında
Her eve lazım deyilAaa evettt ama gerçekten her eve lazım
O zaman gözün gönlün açılsınAyy ne güzel kıskandım seni biz burda bir avuç toprak göremiyoruz beton yıgınlarının içinde yaşıyoruz kıymetini bilin
Bana camları silecek biri olsun, katya, mariya önemli deyil
Benimkiler az tuzlu tam güzel olmuş 1 kg kavanozlara sıcak suyla yapinca hava da almıyor çok güzel oluyorBağırsaklar için çok faydalı aslında, tuzuna dikkat edersek.
Apa sayesinde bende yaptım, biraz tuzu fazla olmuş, onun dışında gayet iyi
Kilomu bilsem bende bir hedef koyardım6 ŞUBAT HEDEFLERİ
Aylin42konya (66,1) >60
sara_28 (69,8 ) >66
Natsume (67,5) >65,5
moni (88,4 )>84,9
88prenses22 (88,8) >83
Ozgurkus (69,6 ) >
Obezzto (79,7) >
Aeben (71,3) >69
Fatimatuz_zehra (64,4) >62,5
MuMu85(74,7) >72
Ekrl(65,0) >63
nilsub(89,8) >84
60kiloyum (87,4) >84
Mydestinyy (96,9) >
Antepia27 (117,2) >
reklam (69) >68
gülhan(60,3) >57
Not: Hedefleri 1 Ocak güncel kilomuz üzerinden belirledik.
Tebrik ederim kızlarçokk mutluyummm
@Zehra_mda ve @Baby Cat nihayet mezunlarrr
hayatlarınız boyunca hep istediğiniz kiloda kalmanızı diliyorum
darısı tüm kızçelerimin ve benim başıma
Vallahi ne lüksmüş sabah herkesi gönderip evde yalnız kalıp keyfi iş yapmak anlıyorum seni eşimin dükkanı kapandığı için ne zaman da açılacağı belli değil gelse bunalıma girmeeeeHer eve lazım deyil
Oda oda süpürüyor, çalışanlar için gayet güzel, ev hanımları için olmasada olur.
Süpürgeyi takip gürül gürül süpürmeyi, kenar, köşe çektirmeyi özledim.
Evdekiler cuma namazına gidince koştur koştur yapıyorum.
Cami yanımda, gittikleriyle geldikleri bir oluyor
Allah nasip ederse hepsi de haftaya işe başlıyor.
Yaşasın ev sabahları bana kalıyor, camlardan başlayacağım
Inşallah hayırlı haberler gelir canımKızlar salı günü anneme karaciğer biyopsisi yapılacak yeni bir kansermi yoksa metastaz mı o tespit edilecek ona göre kemoterapiye başlanacak dualarınıza ihtiyacımız var dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun
Inşallah canım, sen iyi ol ki annene iyi bakabilesinMoralim çok bozuk gezegenim elim kolum kalkmıyor elim yüreğimde salı gününü bekliyorum bakalım inşallah herşey yolunda gider
Geçtiğimiz yaz hiç uğraşmadığım kadar uğrastım bahçeyle, küçücük bahçe bana neler verdi neler.Aslında biraz keyfi ektiklerim çıktı biraz yeşillik topladım yabani otları temizledim açık yerler vardi tellerin arasından tavuklar giriyor oraları kapadım kendime göre iş buldum keyfi yani iyi geliyor insana toprakla uğraşmak
Maşallah, Allah bereketini artırsın.O zaman gözün gönlün açılsın
Eki Görüntüle 2752855 Eki Görüntüle 2752857 Eki Görüntüle 2752859 Eki Görüntüle 2752860 Eki Görüntüle 2752861 1. resim ıspanak
2. resim soğanlar
3. resim marullar
4. resim bezelye
Son resim bahçem bunları yeni ektim 2 boy ekiyorum ilk çıkanları yerken yeniden ekiyorum
Bende sıcak suyla yapıyorum, 1 tanesi büyük, diğerleri küçük kavanozlar.Benceeeeee
Benimkiler az tuzlu tam güzel olmuş 1 kg kavanozlara sıcak suyla yapinca hava da almıyor çok güzel oluyor
Bir an önce açılır inşallahVallahi ne lüksmüş sabah herkesi gönderip evde yalnız kalıp keyfi iş yapmak anlıyorum seni eşimin dükkanı kapandığı için ne zaman da açılacağı belli değil gelse bunalıma girmeeee
Evet emek verince karşılığını veriyor toprak Allah kalbine gönlüne göre versin inşallah yeni evin içinGeçtiğimiz yaz hiç uğraşmadığım kadar uğrastım bahçeyle, küçücük bahçe bana neler verdi neler.
Yeni evin bahçesi baya büyük olacak, oraya başka hayallerim var.
Bu yaza yetişirmi bilmiyorum ama toprağa bir atıp bin topladığımı görünce mutlu oldum.
Yok fare olmuyor ama her yer toprak burda büyük tarlalarda oluyor bahçede hiç görmedim kedi köpek de çok burda hepsi besili besiliMaşallah, Allah bereketini artırsın.
Benim bahçede tek tük nane kalmış, soğuk vurmuştur diye almıyorum.
Birde fare filan oluyormu, oluyorsa nasıl önlem alıyorsunuz.
Benim bahçede dönem dönem görüyoruz, yere düşen domates, salatalık filan almıyoruz ama nane, soğan zaten yerde büyüyor, onları getirip sirkeli suda yıkıyorum
Hava mi aldı acabaBende sıcak suyla yapıyorum, 1 tanesi büyük, diğerleri küçük kavanozlar.
Büyük olan barlanmış neden acaba
Amin aminnnnnBir an önce açılır inşallah
Ay inşallahHoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum
Yeni evin bahçesine kedi düşünüyoruz,Evet emek verince karşılığını veriyor toprak Allah kalbine gönlüne göre versin inşallah yeni evin için
Yok fare olmuyor ama her yer toprak burda büyük tarlalarda oluyor bahçede hiç görmedim kedi köpek de çok burda hepsi besili besilifareden olabilir
Hava mi aldı acaba
Amin aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?