Kısmengezom ne yaptın apa başladın mı?
Başlayacağım canım Inşallahgezo apaya mi basliyo ? benimde baslayasim var ama tek kahvaltinin yanina cay icme keyfimden vzgecmek zor geliyo
Nasıl oldun kuzumselam 10.takım. herkese mutlu günler
en çok da bana
AminGünaydın hanımlar..
Bu sabah sıkıntısı olanların sıkıntılarının geçtiği hastaların şifa bulduğu geri kalanımizin bol bolllbir gün olsun inşallah
Sanırım fazla eve kapılmaktan bende birde kabızlık başladı 4 gündür yürüyüş yok
Canım katta Bi dizide uşak gibi bişeydi sanırım ama hangi diziydi o yaa
Hmmmm ben bu konuda biraz Fransız kalmışımAşkı memnufiridevs hanımın uşağı yeni çıkan robot süpürgeler var ya onlara da Katya demeye başlamış millet
Tebrik ederim kızlarçokk mutluyummm
Zehra_mda ve Lonely single girl nihayet mezunlarrr
hayatlarınız boyunca hep istediğiniz kiloda kalmanızı diliyorum
darısı tüm kızçelerimin ve benim başıma
Bu dönemde bahçede ne iş yapıyorsunuz
Simiti yarım yapaydın
Ah ooo kızlar..eminim kızın yapınca cokkkk güzel olmuştur
Benimde başım ağrıyor yemek yiyince de bir halsizlik çöktü baş ağrım bahçede biraz rüzgar vardı ondan galiba
Geçmiş olsun canım, hasta olma da, dinlenmiş olKolumu kaldıracak halim yok kız nr leslie si sofrayı bile toplamadım koltuğa yığıldım kaldım öylece
Geçmiş olsun canım niye böyle halsiz olduk biz havadanmıdır nedir
Benimki cereyan dan, dün kızartma yaptım, 2 çapraz pencereyi açtım, iş bitti, koltuğa uzandım. Nefes aldıkça beynim dondu.Ayy hepimize geçmiş olsun hava dan da diyemiyorum 2 gündür zaten karantina dayız kapı dışarı da cıkmadık ama hayr olsun bakalım hiç agzımın tadı yok
Hayırlı olsun arkadaşlar hep mutlu sağlıklı fit yillariniz olsunnnnçokk mutluyummm
Moralim çok bozuk gezegenim elim kolum kalkmıyor elim yüreğimde salı gününü bekliyorum bakalım inşallah herşey yolunda giderGeçmiş olsun canım, hasta olma da, dinlenmiş ol
Evet, yürümeyi seven ben bile dışarı çıkmak istemiyorumSorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl
Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi mi
Aslında biraz keyfi ektiklerim çıktı biraz yeşillik topladım yabani otları temizledim açık yerler vardi tellerin arasından tavuklar giriyor oraları kapadım kendime göre iş buldum keyfi yani iyi geliyor insana toprakla uğraşmakBu dönemde bahçede ne iş yapıyorsunuz
Tebrikler kızlar muhteşemsiniz darısı başımıza inşallahçokk mutluyummm
Rabbim şifa versin canım inşallah kötü bir şey değildir hemen iyileşirKızlar salı günü anneme karaciğer biyopsisi yapılacak yeni bir kansermi yoksa metastaz mı o tespit edilecek ona göre kemoterapiye başlanacak dualarınıza ihtiyacımız var dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun
Ayy ne güzel kıskandım seni biz burda bir avuç toprak göremiyoruz beton yıgınlarının içinde yaşıyoruz kıymetini bilinAslında biraz keyfi ektiklerim çıktı biraz yeşillik topladım yabani otları temizledim açık yerler vardi tellerin arasından tavuklar giriyor oraları kapadım kendime göre iş buldum keyfi yani iyi geliyor insana toprakla uğraşmak
Bana camları silecek biri olsun, katya, mariya önemli deyilOn numara tespit
Bende çok severim turşuyuacıda olunca
Bende çok yaptım özellikle kornişon turşu sıcak suyla kuruyorum hiç bozulmuyor
Her eve lazım katyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?