Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

*** 10. TAKIM 708. ETAP ***

Aylin42konya (66,1///% )
sara_28 (69,8///% )
Natsume (67,5///% )
moni (88,4///% )
88prenses22 (88,8/// % )
Ozgurkus (69,6///% )
Obezzto (79,7///% )
Aeben (71,3///% )
Fatimatuz_zehra (64,4///%)

MuMu85(74,7///%)
Ekrl(65,0///%)
nilsub(89,8///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (87,4/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (98,3/b)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,9/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

Antepia27 (117,2/) 668. Etapta bildirimli, 116,7 kg ile izne ayrılan üye. 4 nisan 2020
reklam (69/)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.

gülhan(60,3/)Mezun üye. (56,1 kg ile 662. etap 21 şubat 2020)Bt:5/12/2020 bk:59,8 h:53,82

gezo apaya mi basliyo ? benimde baslayasim var ama tek kahvaltinin yanina cay icme keyfimden vzgecmek zor geliyo
Başlayacağım canım Inşallah
16 ocağa kadar 2 öğün, sonra ya bir ya 1,5 öğün diye düşünüyorum.
Bu seneki program 3 ay sürecekmiş galiba
Sesli mesajı sonuna kadar dinleyemedim

Günaydın hanımlar..
Bu sabah sıkıntısı olanların sıkıntılarının geçtiği hastaların şifa bulduğu geri kalanımizin bol bolll bir gün olsun inşallah
Amin
Sanırım fazla eve kapılmaktan bende birde kabızlık başladı 4 gündür yürüyüş yok

Canım katta Bi dizide uşak gibi bişeydi sanırım ama hangi diziydi o yaa

Aşkı memnu firidevs hanımın uşağı yeni çıkan robot süpürgeler var ya onlara da Katya demeye başlamış millet
Hmmmm ben bu konuda biraz Fransız kalmışım

Bu dönemde bahçede ne iş yapıyorsunuz

Ayy hepimize geçmiş olsun hava dan da diyemiyorum 2 gündür zaten karantina dayız kapı dışarı da cıkmadık ama hayr olsun bakalım hiç agzımın tadı yok
Benimki cereyan dan, dün kızartma yaptım, 2 çapraz pencereyi açtım, iş bitti, koltuğa uzandım. Nefes aldıkça beynim dondu.
Kalkınca su tuluğumu aldım da ısındım

Sorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl

Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi mi
Evet, yürümeyi seven ben bile dışarı çıkmak istemiyorum

Bu dönemde bahçede ne iş yapıyorsunuz
Aslında biraz keyfi ektiklerim çıktı biraz yeşillik topladım yabani otları temizledim açık yerler vardi tellerin arasından tavuklar giriyor oraları kapadım kendime göre iş buldum keyfi yani iyi geliyor insana toprakla uğraşmak

Rabbim şifa versin canım inşallah kötü bir şey değildir hemen iyileşir

Ayy ne güzel kıskandım seni biz burda bir avuç toprak göremiyoruz beton yıgınlarının içinde yaşıyoruz kıymetini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…