Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

SPORSÜRE/ADETPUAN
NormalYürüyüşdk2 Puan
Tempolu Yürüyüşdk3 Puan
Lesliedk3 Puan
Eliptikdk4 Puan
Yüzmedk4 Puan
Jilliandk3 Puan
Cardiodk4 Puan
Zumbadk3 Puan
platesdk3 Puan
Stepdk3 Puan
pump it updk3 Puan
Squat50 adet25 Puan
Bisikletdk3 Puan
Bölgesel çalışmalardk/ 50 adet2 Puan/30 puan
İp atlama15 Adet2 Puan
adım500050 Puan
temizlik/dip bucak1 saat50 Puan

fdkmsl

takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

* Günlük bol paylaşım yapalım .

*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.

*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

*
Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.

Kullanıcı adı ve günün tarihinin yazılı olduğu bir kağıdı tartının yanına koyarak fotoğrafını çekecek. Kilo bildirimini bu şekilde ve

yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...

*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.

*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:

Hedef kilonuz:

akşam öğlen ki yemegimi yerim o halde ekmeği çıkarayım yogurt yerim belki bide salata
Oh şimdiden afiyet olsun

moni kptanım ben dün menü bildirimi yapmıştım ama çok geç bir saatte yaptığım için gözden kaçmış olabilir
Çok güzel bir menüydü turşular hariç

Bahsettiğiniz şu katya işini kullananlar çok memnun. Hele i arkadaşım var 3 küçük çoçuk lu katya gelince ayşenin gündeliğine son verdi
Ama evde eşyası az olanlar için ideal. Benim ev gibi doluysa heryer nereyi süpürecek. Birde gereksiz çok pahalı.

Ayşem moni yarın menü vermeye ve 2. Ay programımı başlayacağım inşallah.
Yediklerim çok değil ama düzensiz ve diyetlik değillerdi o yüzden yazmadım.
Ama takım olmasaydı ve size karşı sorumluluğum bu hafta moral bozukluğundan çoktan tozutmuştum

Allah korktugunuza ugratmasin

O evisupurur bende arkasından süpürürüm

Özledim bende topragı. Sizin orda hava ılık. Benim bahçe şu an buz tarlası gibidir. Bende çokça ekmiştim kışlıklardan.
Hava çok ılık burda sen neredeydin
sahi bak ondan almadın mı hala sen
ayy yok muuukınıyorum hıhh
fena dilime dolarım

dn: nilsubla aramızda özel meseleden dolayı kınadım o nu, normalde kınayan biri değlim
Hahaa yılbaşında alır yollarsin diye bekledim amaaaa ...
En umulmadık özel hediye kadınısın..
Şaka maka aklımda geçen dedim ya az bı inşaat olucak ondan sonra nasipten çıkmasın eksik kalır mıyım hicccc

Sorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl

Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi mi
ben son haftalarda turşu gibi ekşi şeyler ve baharatlı yiyecekler istiyorum. canım sürekli öyle şeyler yemek istiyor ya da kızartma falan
yok başlamadı canım. bişi yok dedi. ama ben kaile bile almadım. nasıl bişi yok. fırlamış resmen. beslenmeyle düzene sokucam inşallah.
Vallahi bende bayılırım turşu ya hemde acı olacak sıcak suyla yapıyorum bende ama işte cok ödem yapıyor sakıncalı kilo verme aşamasında

saracım Rabbim tez elden şifa versin anneciğine. şu zor zamanlarda bir de bununla uğraşıyorsunuz. sabırla, kolaylıkla atlatırsınız inşallah Allahın izniyle. sonuçları iyi çıkar inşallah
Moralim çok bozuk gezegenim elim kolum kalkmıyor elim yüreğimde salı gününü bekliyorum bakalım inşallah herşey yolunda gider
tatlım moralinin bozuk olması çok normal. güzelce abdest alıp tesbih çek. ferahlarsın. inşirah suresini oku bol bol.

canım inşallah iyi sonuçlar alırsınız❤❤

ayy darısı başımıza

sen zaten menüden muaftın kuzum

ahahha lafın altında kalır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…