SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
---|---|---|
NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
Leslie | dk | 3 Puan |
Eliptik | dk | 4 Puan |
Yüzme | dk | 4 Puan |
Jillian | dk | 3 Puan |
Cardio | dk | 4 Puan |
Zumba | dk | 3 Puan |
plates | dk | 3 Puan |
Step | dk | 3 Puan |
pump it up | dk | 3 Puan |
Squat | 50 adet | 25 Puan |
Bisiklet | dk | 3 Puan |
Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
adım | 5000 | 50 Puan |
temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
Oh şimdiden afiyet olsunakşam öğlen ki yemegimi yerim o halde ekmeği çıkarayım yogurt yerim belki bide salata
Allah korktugunuza ugratmasinKızlar salı günü anneme karaciğer biyopsisi yapılacak yeni bir kansermi yoksa metastaz mı o tespit edilecek ona göre kemoterapiye başlanacak dualarınıza ihtiyacımız var dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun
O evisupurur bende arkasından süpürürümBahsettiğiniz şu katya işini kullananlar çok memnun. Hele i arkadaşım var 3 küçük çoçuk lu katya gelince ayşenin gündeliğine son verdi
Ama evde eşyası az olanlar için ideal. Benim ev gibi doluysa heryer nereyi süpürecek.Birde gereksiz çok pahalı.
Hava çok ılık burda sen neredeydinÖzledim bende topragı. Sizin orda hava ılık. Benim bahçe şu an buz tarlası gibidir. Bende çokça ekmiştim kışlıklardan.
Hahaa yılbaşında alır yollarsin diye bekledim amaaaa ...sahi bak ondan almadın mı hala sen
ayy yok muuukınıyorum hıhh
fena dilime dolarım
dn: nilsubla aramızda özel meseleden dolayı kınadım o nu, normalde kınayan biri değlim
ben son haftalarda turşu gibi ekşi şeyler ve baharatlı yiyecekler istiyorum. canım sürekli öyle şeyler yemek istiyor ya da kızartma falanSorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl
Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi mi
yok başlamadı canım. bişi yok dedi. ama ben kaile bile almadım. nasıl bişi yok. fırlamış resmen. beslenmeyle düzene sokucam inşallah.fulyam benimde çok yüksek insülin direncim. karbonların tamamen hayatımızdan çıkması gerekiyor. 1 pirinç tanesi bile ağzımıza atsak bizi acıktırıyor. oysa dikkatli ve dengeli en önemlisi de öğünlerimizi zamanında yersek acıkılmıyor. sana ilaç başlamış mıydı doktorun? başladıysa lütfen ihmal etme
Vallahi bende bayılırım turşu ya hemde acı olacak sıcak suyla yapıyorum bende ama işte cok ödem yapıyor sakıncalı kilo verme aşamasında
saracım Rabbim tez elden şifa versin anneciğine. şu zor zamanlarda bir de bununla uğraşıyorsunuz. sabırla, kolaylıkla atlatırsınız inşallah Allahın izniyle. sonuçları iyi çıkar inşallahKızlar salı günü anneme karaciğer biyopsisi yapılacak yeni bir kansermi yoksa metastaz mı o tespit edilecek ona göre kemoterapiye başlanacak dualarınıza ihtiyacımız var dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun
tatlım moralinin bozuk olması çok normal. güzelce abdest alıp tesbih çek. ferahlarsın. inşirah suresini oku bol bol.Moralim çok bozuk gezegenim elim kolum kalkmıyor elim yüreğimde salı gününü bekliyorum bakalım inşallah herşey yolunda gider
canım inşallah iyi sonuçlar alırsınız❤❤Kızlar salı günü anneme karaciğer biyopsisi yapılacak yeni bir kansermi yoksa metastaz mı o tespit edilecek ona göre kemoterapiye başlanacak dualarınıza ihtiyacımız var dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun
Moralim çok bozuk gezegenim elim kolum kalkmıyor elim yüreğimde salı gününü bekliyorum bakalım inşallah herşey yolunda gider
ayy o ne güzel dua cübbesiz nilGünaydın hanımlar..
Bu sabah sıkıntısı olanların sıkıntılarının geçtiği hastaların şifa bulduğu geri kalanımizin bol bolllbir gün olsun inşallah
valla sabah 5 te evden atıcam kendimi.yoksa otur otur kafayı yemek üzereyiztüm kızçelerime toptan geçmiş olsun diyeyim, daha iyisinizdir inşallah
bakkala diye çık hava al gel müsaitse sizin oralarvalla sabah 5 te evden atıcam kendimi.yoksa otur otur kafayı yemek üzereyiz
ayy darısı başımızaHer eve lazım deyil
Oda oda süpürüyor, çalışanlar için gayet güzel, ev hanımları için olmasada olur.
Süpürgeyi takip gürül gürül süpürmeyi, kenar, köşe çektirmeyi özledim.
Evdekiler cuma namazına gidince koştur koştur yapıyorum.
Cami yanımda, gittikleriyle geldikleri bir oluyor
Allah nasip ederse hepsi de haftaya işe başlıyor.
Yaşasın ev sabahları bana kalıyor, camlardan başlayacağım
sen zaten menüden muaftın kuzumAyşemmoni yarın menü vermeye ve 2. Ay programımı başlayacağım inşallah.
Yediklerim çok değil ama düzensiz ve diyetlik değillerdi o yüzden yazmadım.
Ama takım olmasaydı ve size karşı sorumluluğum bu hafta moral bozukluğundan çoktan tozutmuştum
markete gittim kesmedi moni. Yürümem lazım, biraz da alışveriş..her derde devabakkala diye çık hava al gel müsaitse sizin oralar
ahahha lafın altında kalır mıHava çok ılık burda sen neredeydin
Hahaa yılbaşında alır yollarsin diye bekledim amaaaa ...
En umulmadık özel hediye kadınısın..
Şaka maka aklımda geçen dedim ya az bı inşaat olucak ondan sonra nasipten çıkmasın eksik kalır mıyım hicccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?