Ne güzel kedniniz yapmışsınız. Ben dün dayanamadım attım ağzıma bi tane. Ortalıkta zıplamadığım eksik kaldı sonra bi acıdanSorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl
Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi mi
Sanada geçmiş olsun canım katya nedirAfiyet olsun canim. Yapabilsem yeşilçay yapıcam ben de ama kalkacak halim yok. Bari katyam olaydı.
olmucak kuzum
sen yine de çok sevinme sonuçlar açıklansın bakalım belki hala listedesindirAha listede yokum. Bi degisik oldu bu yaaa
On numara tespitKizlar durumlardan bence bende de aşırı halsizlik var. Eve kapanmaktan depresyona girmesek bari. Yesek biraz iyi gelirdi belki e o da yok
Bende çok severim turşuyuİyi geceler
menüm
kahvaltı
1 haşlanmuış yumurta
Bol yeşillik
1 dilim peynir
öğle
5 kaşık türlü
Yoğurt
Biber turşusu
ara
Sütlü kahve
akşam
akşam
3 kaşık türlü
Salata
2 yk yeşil mercimek ile yapılmış omlet
Biber turşusu
ara
Çekirdeek
su:1.5lt
2 kupa da yeşilçay içtim bugün
bu aralar turşuya düştüm. Şimdi bile ağzıma atasım var fakat acı çok acı
Bende çok yaptım özellikle kornişon turşu sıcak suyla kuruyorum hiç bozulmuyorSorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl
Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi mi
Her eve lazım katyaaaaSanada geçmiş olsun canım katya nedir
fulyam benimde çok yüksek insülin direncim. karbonların tamamen hayatımızdan çıkması gerekiyor. 1 pirinç tanesi bile ağzımıza atsak bizi acıktırıyor. oysa dikkatli ve dengeli en önemlisi de öğünlerimizi zamanında yersek acıkılmıyor. sana ilaç başlamış mıydı doktorun? başladıysa lütfen ihmal etmeen son tahlilde 15 çıktı. eksik yazmışım.
hoşgeldiniz o haldeOlur 163 boy 95 kg bu sene hedefim kilo verip sağlık li beslenmeye devam etmek 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var şuan ev hanımıyım
Sanırım fazla eve kapılmaktan bende birde kabızlık başladı 4 gündür yürüyüş yokSorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl
Canım katta Bi dizide uşak gibi bişeydi sanırım ama hangi diziydi o yaaSanada geçmiş olsun canım katya nedir
Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorumOlur 163 boy 95 kg bu sene hedefim kilo verip sağlık li beslenmeye devam etmek 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yaşında da bir kızım var şuan ev hanımıyım
Aşkı memnuSanırım fazla eve kapılmaktan bende birde kabızlık başladı 4 gündür yürüyüş yok
Canım katta Bi dizide uşak gibi bişeydi sanırım ama hangi diziydi o yaa
Aaa evettt ama gerçekten her eve lazımAşkı memnufiridevs hanımın uşağı yeni çıkan robot süpürgeler var ya onlara da Katya demeye başlamış millet
tövbe estağfirullahşu şoktayımpatatesin glisemik değerlerine baktım.
haşlanmış yine 110-130 arası
ayçiçek yağında kızartılmış elma dilimli 77
fırınlanmış 115 ile 130 arası
haşlanıp 1 gün buzdolabında bekletilmiş 81
kızlar yüklenin patates kızartmasına
turşu diyetin düşmanı, ödem yapıyorİyi geceler
menüm
kahvaltı
1 haşlanmuış yumurta
Bol yeşillik
1 dilim peynir
öğle
5 kaşık türlü
Yoğurt
Biber turşusu
ara
Sütlü kahve
akşam
akşam
3 kaşık türlü
Salata
2 yk yeşil mercimek ile yapılmış omlet
Biber turşusu
ara
Çekirdeek
su:1.5lt
2 kupa da yeşilçay içtim bugün
bu aralar turşuya düştüm. Şimdi bile ağzıma atasım var fakat acı çok acı
84 mu yapsak monim çok attım galiba6 ŞUBAT HEDEFLERİ
Aylin42konya (66,1) >60
sara_28 (69,8 ) >66
Natsume (67,5) >65,5
moni (88,4 )>84,9
88prenses22 (88,8) >83
Ozgurkus (69,6 ) >
Obezzto (79,7) >
Aeben (71,3) >69
Fatimatuz_zehra (64,4) >62,5
MuMu85(74,7) >72
Ekrl(65,0) >63
nilsub(89,8) >83
60kiloyum (87,4) >84
Mydestinyy (96,9) >
Antepia27 (117,2) >
reklam (69) >68
gülhan(60,3) >57
Not: Hedefleri 1 Ocak güncel kilomuz üzerinden belirledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?