Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl

Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi mi
Ne güzel kedniniz yapmışsınız. Ben dün dayanamadım attım ağzıma bi tane. Ortalıkta zıplamadığım eksik kaldı sonra bi acıdan

Kizlar durumlardan bence bende de aşırı halsizlik var. Eve kapanmaktan depresyona girmesek bari. Yesek biraz iyi gelirdi belki e o da yok
On numara tespit
Bende çok severim turşuyu acıda olunca
Sorma 2 gündür ben de öyleyim.Her an turşu yiyesim var. Neyse ki fazla fazla yaptım bu yıl

Acaba diyorum çok fazla oturuyoruz. Dışarı falan da çıkmıyoruz ya bu bizi tembelleştirdi mi
Bende çok yaptım özellikle kornişon turşu sıcak suyla kuruyorum hiç bozulmuyor
Sanada geçmiş olsun canım katya nedir
Her eve lazım katyaaaa

en son tahlilde 15 çıktı. eksik yazmışım.
fulyam benimde çok yüksek insülin direncim. karbonların tamamen hayatımızdan çıkması gerekiyor. 1 pirinç tanesi bile ağzımıza atsak bizi acıktırıyor. oysa dikkatli ve dengeli en önemlisi de öğünlerimizi zamanında yersek acıkılmıyor. sana ilaç başlamış mıydı doktorun? başladıysa lütfen ihmal etme

Sanırım fazla eve kapılmaktan bende birde kabızlık başladı 4 gündür yürüyüş yok
Sanada geçmiş olsun canım katya nedir
Canım katta Bi dizide uşak gibi bişeydi sanırım ama hangi diziydi o yaa

Sanırım fazla eve kapılmaktan bende birde kabızlık başladı 4 gündür yürüyüş yok

Canım katta Bi dizide uşak gibi bişeydi sanırım ama hangi diziydi o yaa
Aşkı memnu firidevs hanımın uşağı yeni çıkan robot süpürgeler var ya onlara da Katya demeye başlamış millet

tövbe estağfirullah

turşu diyetin düşmanı, ödem yapıyor

6 ŞUBAT HEDEFLERİ

Aylin42konya (66,1) >60
sara_28 (69,8 ) >66
Natsume (67,5) >65,5
moni (88,4 )>84,9
88prenses22 (88,8) >83
Ozgurkus (69,6 ) >
Obezzto (79,7) >
Aeben (71,3) >69
Fatimatuz_zehra (64,4) >62,5

MuMu85(74,7) >72
Ekrl(65,0) >63
nilsub(89,8) >84
60kiloyum (87,4) >84
Mydestinyy (96,9) >

Antepia27 (117,2) >
reklam (69) >68

gülhan(60,3) >57

Not: Hedefleri 1 Ocak güncel kilomuz üzerinden belirledik.

Son düzenleme:
84 mu yapsak monim çok attım galiba 60kiloyum ile aynı olsun hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…