Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

rabbim acil şifalar versin saram, tüm sonuçlar inşallah istediğiniz gibi çıkar

Sabah dereotu limon sıktım yeşilçay bir domates bir kk peynir 1 dilim tam tahıllı ekmek ara öğün yapmadım şimdi bamya yemeği 1 dilim ekmek ve bi kase yoğurt yedim kendimi çok yemiş gibi hissediyorum

bakıp söylerim canımcım
ay bi stres meselesi daha
Teşekkür ederim
Sabah dereotu limon sıktım yeşilçay bir domates bir kk peynir 1 dilim tam tahıllı ekmek ara öğün yapmadım şimdi bamya yemeği 1 dilim ekmek ve bi kase yoğurt yedim kendimi çok yemiş gibi hissediyorum
Tam kararında olmuş akşam ekmek yemezsen tamamdır bence
Bir de salata eklenirse menüye müko

Ben katya diye bir yardımcı olsun her eve lazım dedim
O süpürgeleri ben de tasvip etmiyorum dedigin gibi harıl harıl dip köşe çekip çekip süpürmek varken

Allah bereketini arttırsın inşallah ne güzel negatif leri alır götürür insanın üzerinden

Valla bana kalsa alırım supursun dursun işi neee

Geçmiş olsun saram. Rabbım korktugunuza ugratmasın. Tertemiz çıksın inşallah sonuçlar.

Özledim bende topragı. Sizin orda hava ılık. Benim bahçe şu an buz tarlası gibidir. Bende çokça ekmiştim kışlıklardan.

Gezom sizin oralarda güzel nemli. Güzel yeşillikler sebzeler olur.
Nermin yazılataş'a bak onun oralarda da iklim güzel hatun bir avuç yerde neler yetiştiriyor.

Kedi besle bahçende.
Önceki yıl fare çoktu minik kertenkele VS. Hatta yılan vardı Kedişler yok etti. Sizin orda daha çok salyamgoz var sanırım nemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…