Ondan dir canım açınca bitirmek gerekiyorYeni evin bahçesine kedi düşünüyoruz,
Hava şöyle aldı, yemek için yada ikram etmek için ağzını açıyorum. Evde benden başka yiyen yok, misafir pek gelmiyor, 6 litrelik kavanoz kaç aydır yarım, ondan olabilir
Evet malesefturşu diyetin düşmanı, ödem yapıyor
rabbim acil şifalar versin saram, tüm sonuçlar inşallah istediğiniz gibi çıkarKızlar salı günü anneme karaciğer biyopsisi yapılacak yeni bir kansermi yoksa metastaz mı o tespit edilecek ona göre kemoterapiye başlanacak dualarınıza ihtiyacımız var dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun
bakıp söylerim canımcım
Teşekkür ederimbakıp söylerim canımcım
ay bi stres meselesi daha
Tam kararında olmuşSabah dereotu limon sıktım yeşilçay bir domates bir kk peynir 1 dilim tam tahıllı ekmek ara öğün yapmadım şimdi bamya yemeği 1 dilim ekmek ve bi kase yoğurt yedim kendimi çok yemiş gibi hissediyorum
akşam öğlen ki yemegimi yerim o halde ekmeği çıkarayım yogurt yerim belki bide salataTeşekkür ederim
Tam kararında olmuşakşam ekmek yemezsen tamamdır bence
Bir de salata eklenirse menüye müko
Ben katya diye bir yardımcı olsun her eve lazım dedimHer eve lazım deyil
Oda oda süpürüyor, çalışanlar için gayet güzel, ev hanımları için olmasada olur.
Süpürgeyi takip gürül gürül süpürmeyi, kenar, köşe çektirmeyi özledim.
Evdekiler cuma namazına gidince koştur koştur yapıyorum.
Cami yanımda, gittikleriyle geldikleri bir oluyor
Allah nasip ederse hepsi de haftaya işe başlıyor.
Yaşasın ev sabahları bana kalıyor, camlardan başlayacağım
Allah bereketini arttırsın inşallah ne güzel negatif leri alır götürür insanın üzerindenO zaman gözün gönlün açılsın
Eki Görüntüle 2752855 Eki Görüntüle 2752857 Eki Görüntüle 2752859 Eki Görüntüle 2752860 Eki Görüntüle 2752861 1. resim ıspanak
2. resim soğanlar
3. resim marullar
4. resim bezelye
Son resim bahçem bunları yeni ektim 2 boy ekiyorum ilk çıkanları yerken yeniden ekiyorum
Valla bana kalsa alırım supursun dursun işi neeeBen katya diye bir yardımcı olsun her eve lazım dedim
O süpürgeleri ben de tasvip etmiyorum dedigin gibi harıl harıl dip köşe çekip çekip süpürmek varken
Allah bereketini arttırsın inşallah ne güzel negatif leri alır götürür insanın üzerinden
Tebrik ederim zehra ve beyb. Hiç almayın hep hedefte kalın inşallahçokk mutluyummm
@Zehra_mda ve @Baby Cat nihayet mezunlarrr
hayatlarınız boyunca hep istediğiniz kiloda kalmanızı diliyorum
darısı tüm kızçelerimin ve benim başıma
Geçmiş olsun saram. Rabbım korktugunuza ugratmasın. Tertemiz çıksın inşallah sonuçlar.Kızlar salı günü anneme karaciğer biyopsisi yapılacak yeni bir kansermi yoksa metastaz mı o tespit edilecek ona göre kemoterapiye başlanacak dualarınıza ihtiyacımız var dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun
Özledim bende topragı. Sizin orda hava ılık. Benim bahçe şu an buz tarlası gibidir. Bende çokça ekmiştim kışlıklardan.O zaman gözün gönlün açılsın
Eki Görüntüle 2752855 Eki Görüntüle 2752857 Eki Görüntüle 2752859 Eki Görüntüle 2752860 Eki Görüntüle 2752861 1. resim ıspanak
2. resim soğanlar
3. resim marullar
4. resim bezelye
Son resim bahçem bunları yeni ektim 2 boy ekiyorum ilk çıkanları yerken yeniden ekiyorum
Gezom sizin oralarda güzel nemli. Güzel yeşillikler sebzeler olur.Geçtiğimiz yaz hiç uğraşmadığım kadar uğrastım bahçeyle, küçücük bahçe bana neler verdi neler.
Yeni evin bahçesi baya büyük olacak, oraya başka hayallerim var.
Bu yaza yetişirmi bilmiyorum ama toprağa bir atıp bin topladığımı görünce mutlu oldum.
Kedi besle bahçende.Maşallah, Allah bereketini artırsın.
Benim bahçede tek tük nane kalmış, soğuk vurmuştur diye almıyorum.
Birde fare filan oluyormu, oluyorsa nasıl önlem alıyorsunuz.
Benim bahçede dönem dönem görüyoruz, yere düşen domates, salatalık filan almıyoruz ama nane, soğan zaten yerde büyüyor, onları getirip sirkeli suda yıkıyorum
Hoşgeldiniz takımımızaakşam öğlen ki yemegimi yerim o halde ekmeği çıkarayım yogurt yerim belki bide salata
Teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldiniz takımımıza
sahi bak ondan almadın mı hala senValla bana kalsa alırım supursun dursun işi neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?