yok kız az verdimYa b n sana yetişmeye çalışıyorum sen çok hızlı gidiyorsun gizliden gizliye rakip seçtim seniiiiseni seçtim pikacuuuuuuu
Rabbim sabrını artırsınAcikiyorum canım mesela şu anda çok açım
Ona göre ayağını denk al geçerim seniiiiii rüzgarımı hissedersin ay bu hoş meltem nerden geliyor diye sağına soluna bakarsın aaaa bı bakmışsın nilsub 85'e doğru yol almışyok kız az verdimvayyyy bak sennnn gizli bir takipçim varmış
Aksatma o zaman bı doktora gitIz uzerindeyim
Ictigim Cayın tadını alamiyorum ona canim sıkılıyor
Pek if olmamış ama canım 2 ara 2 ana öğün yapmışsınSlm kizlar menum if yapmaya calistim
Sabah yok ssdece.su
Ara kahve turk
Oglen 13.30 gibi 2 kucuk borek yufkadan 1 kase mercimek corbasi
Ara filtre kahve 3 4 tNe badem
Aksam dolma sarma 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayranla
Ara trabzon hurmasi
Su 2 lt spor yok
Yine acim napicazzPek if olmamış ama canım 2 ara 2 ana öğün yapmışsın
Canım ilk zamanlar çok acikirsin nefsine hakim ol sonra açlık falan kalmıyor ben hiç acıkmıyorum artikYine acim napicazz
kabuk tarçın çayı iç canım ya da başka sıcak içecekler. çok iyi geliyor.Acikiyorum canım mesela şu anda çok açım
amanin benim bu gizli rakip çok yaman çıktı abovvvvvOna göre ayağını denk al geçerim seniiiiii rüzgarımı hissedersin ay bu hoş meltem nerden geliyor diye sağına soluna bakarsın aaaa bı bakmışsın nilsub 85'e doğru yol almış
Canım insülin direncim yüksekti tatlı yiyince tuzlu tuzlu yiyince tatlı yiyesim geliyordu normal klasik diyetlerde aynı oluyorum..Yine acim napicazz
Lazuk ondandırkabuk tarçın çayı iç canım ya da başka sıcak içecekler. çok iyi geliyor.
amanin benim bu gizli rakip çok yaman çıktı abovvvvv
Bende artık acikmiyorum aciksamda eskisi gibi ekmek yiyeyim tatlı yiyeyim isteği yok insan gibi yemeyi öğreniyorum galibaCanım ilk zamanlar çok acikirsin nefsine hakim ol sonra açlık falan kalmıyor ben hiç acıkmıyorum artik
Yediğim şeyler sadece nefsimin çektiği yoksa açlıktan değil özellikle yeme işini erken bitir ki zamanla yemek düşüncen aklindan çıksın
Cümleten doğum gününüz kutlu olsun canım, benimkide bu ay, bende oğlağım ve inatçıyımGünaydin kizlar...bende bu sabah bir değişiklik yapip büyük oğlumun protein içeceğinden yapip içtim biraz yulaf kariştirarak..12 gün sonra yine doğum günü var..o güne kadar çok dikkat etmeliyim..9 gün öncede kizim ve benim doğum günümüz vardi...bu ayin 16 da küçük oğlumun..evde 3 tane oğlakburcu var..
Kaçak neredesinSelammmmm
Acıkıyorum dedinyaSlm kizlar menum if yapmaya calistim
Sabah yok ssdece.su
Ara kahve turk
Oglen 13.30 gibi 2 kucuk borek yufkadan 1 kase mercimek corbasi
Ara filtre kahve 3 4 tNe badem
Aksam dolma sarma 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayranla
Ara trabzon hurmasi
Su 2 lt spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?