Sorma burda heryer bahar gibi her yer yeşillendi rabbim acısın bize de yağmur versinAh keşke olmasayağmura hasret tüm bitkiler tüm doğa
100 Gr çok değil gider cumaya kadarKızlar 100 grm artıdayım cumaya eksik olur inşallah
Ayyyyy bişey demiyorum çok tehlikeliPizza yapıyoruz
Bende birazdan Leslie yaparım sana bir alkışBugunki menüm
Sabah peynir zeytin klasik kahvaltı sayılır
Öğlen dünden kalan kıyma sote vardı 4 yk kadar onu yedim bol pul biberli
Ara kayısı kurusu
16.00 4 yk yoğurt
Bugün tam 11 bin adım attım fazlası var eksiği yok110 puan
Yatana kadar 2 litre su
2 kupa yeşil çay
Dalma sende tehlikeli sularaBayılırım ne zaman dır yemiyorum ayyy karnım tok olmasına rağmen nasıl canım cekti
Çok şükür evden uzağa gidiyorum dönmek zaman alıyorSelam kaçak naber nerelerdesin
Süperr yürüyüş ü ilerlettin
Evet bende karnıbahar pizza olarak düşünüyorumkızlar brokoli pizza yapın ya da karnıbahar. benim de canım istiyor kaç gündür. brokoli aldım.
Evet canım sabah ilk iş 2 bardak ılık limonlu su sonra Türk kahvesi içiyorum öyle çıkıyorum yürüyüşeNergis 35 sen sabah aç karnına kahve içiyordun degilmi
Ya acaba kahve mi ağzımda demir pas tadı veriyor diye dusundum sende oldumu hicEvet bende karnıbahar pizza olarak düşünüyorum
Evet canım sabah ilk iş 2 bardak ılık limonlu su sonra Türk kahvesi içiyorum öyle çıkıyorum yürüyüşe
Yok canım bende yok öyle bir şeyYa acaba kahve mi ağzımda demir pas tadı veriyor diye dusundum sende oldumu hic
Başka bir yedigin birşey yapmış olabilir dikkat et bakalım yediklerineYok canım bende yok öyle bir şey
Tmm canim sagolasinYok canım bende yok öyle bir şey
Iz uzerindeyimBaşka bir yedigin birşey yapmış olabilir dikkat et bakalım yediklerine
Bi gargara yapsana karbonat ve tuz ileIz uzerindeyim
Ictigim Cayın tadını alamiyorum ona canim sıkılıyor
Neler ettim internetteki çoğu şey bol su yeşil çay hepsini denedim bu hafta geçmese giderimBi gargara yapsana karbonat ve tuz ile
Amin canım sağolasın
Annem hasta canım iki yıl önce yumurtalık kanserinden ameliyat oldu üçer aylık kontrollerdeydi geöen hafta karaciğerde de kitle tespit edildi biyopsi yapılacak sonrasında kemoterapi süreci başlayacak
Menun çok iyi acikmiyor musunİyi akşamlar
Menüm
Sabah okula gidince yiyemedim
Öğle
3_4 ceviz
4 YK lor
1 y.kasigi kuru üzüm
Marul
Ara
10 badem limonlu maden suyu
Akşam
Tavuk
1 dlm ananas
Marul
moni
Amin canım sağolasınAyyy canım Rabbim annene acil şifalar versin inşallah
Menun çok iyi acikmiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?