Harika bir yorumAcıkıyorum dedinya
Öğlen börek var acıktırır, çorbanın içinde un, patates, havuç, bunlardan biri varsa acıktırır.
Akşam dolma, sarma demişsin, içinde pirinç varsa acıktırır, ekmek var Menü de acıktırır
Son arada meyva var kesinlikle acıktırır
Normal yani canımcım
Kahveyi, çayı, çukulatayı aramayan bir garip yolcuyumBende sabah aç karnına kahveye içmeye başladım bakalım etkileri neler olacak
Aaa çayda mi içimiyorsunKahveyi, çayı, çukulatayı aramayan bir garip yolcuyum
Kahvaltıda 1_2 Br.Aaa çayda mi içimiyorsun
kahveyi çayı çukuyu çıkarırsan hayattan geriye ne kalır ki??Kahveyi, çayı, çukulatayı aramayan bir garip yolcuyum
Apa yapınca çay ve çiko aramazdım da kahveyi çoğalttımKahveyi, çayı, çukulatayı aramayan bir garip yolcuyum
Teşekkür ederim canim...demek sende oğlaksin..seninde doğum günün şimdiden kutlu olsunCümleten doğum gününüz kutlu olsun canım, benimkide bu ay, bende oğlağım ve inatçıyım
yeskahveyi çayı çukuyu çıkarırsan hayattan geriye ne kalır ki??
Kahveyi bilmem ama çay olmazsa uzun kahvaltı keyfi arkadaş oturmaları nasıl olsun çaysız sohbetkahveyi çayı çukuyu çıkarırsan hayattan geriye ne kalır ki??
Sağol canımTeşekkür ederim canim...demek sende oğlaksin..seninde doğum günün şimdiden kutlu olsun
Akşam yemeği hazırlıkları yapıyordur herkes gerçi ben 16 da yemek işine son verdimHu huuuu komşular nerdesiniz kaçamak yok dimiiiii bu sessizlik ne böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?