Dayanamıyorum himmet abey diyesim geliyorÜzülme başladın artık gün geçtikçe daha rahat hareket ediceksin o günleri düşün ve başladığın için sevin
Yogurt yedim şimdiyoğurt yiyebilirsin , ayran da tk tutar. çiğ kuruyemiş varsa birkaç tane yiyebilirsin yoğurdun ya da ayranın yanında
Hayırlı sonuçlar alırsınız insallahHastanedeyim canım annem biyopsi oldu sabah evden çıkarken anca o kadar yedim akşamda hastanede menü tavuk pilav yoğurttu hiç hoşuma gitmedi bir kaşık aldım tavuktan yoğurdu yedim hiç aç değilim biliyormusun yarın bu zamana kadar yemesem de olur yani
Kilo vardıkça özgüven kazandıkça dayanma gücün artacakDayanamıyorum himmet abey diyesim geliyor
Rabbim sabrını artırsın
kabuk tarçın çayı iç canım ya da başka sıcak içecekler. çok iyi geliyor.
amanin benim bu gizli rakip çok yaman çıktı abovvvvv
Ayy ne yicem o zaman hep a kalirim herhaldeAcıkıyorum dedinya
Öğlen börek var acıktırır, çorbanın içinde un, patates, havuç, bunlardan biri varsa acıktırır.
Akşam dolma, sarma demişsin, içinde pirinç varsa acıktırır, ekmek var Menü de acıktırır
Son arada meyva var kesinlikle acıktırır
Normal yani canımcım
Allah kolaylık versin canımSlm kizlar hafta sonu sinavim var, fenalardayim
Nasıl geçti annenin biyopsiHastanedeyim canım annem biyopsi oldu sabah evden çıkarken anca o kadar yedim akşamda hastanede menü tavuk pilav yoğurttu hiç hoşuma gitmedi bir kaşık aldım tavuktan yoğurdu yedim hiç aç değilim biliyormusun yarın bu zamana kadar yemesem de olur yani
Örnek menü yazıyımAyy ne yicem o zaman hep a kalirim herhalde
Canım öyle kek istiyor kiSlm kizlar bugun annemdeydim haliyle diyet yapamadim
Sabah klasik kahvalti
A ra kahve 1 dilim kek
Aksam tavukli pirinc pilavi ve 1 kase corba salata
Su 1.5 lt spor yok
Allah rast getirsin canım iyi sonuçlar alırsınız inşallah
Hayırlı sonuçlar alırsınız insallah
Sağolun kızlar Allah razı olsun genel durumu iyi bu gece hastanedeyiz yarın çıkacazNasıl geçti annenin biyopsi
Şimdi durumu nasıl
Rabbim şifa versin inşallahSağolun kızlar Allah razı olsun genel durumu iyi bu gece hastanedeyiz yarın çıkacaz
Sağolun kızlar Allah razı olsun genel durumu iyi bu gece hastanedeyiz yarın çıkacaz
Sağol monicimtüm ev ahalinin doğum günü kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı yıllara
Amin canım sağolasınRabbim şifa versin inşallah
Sanada kolaylık versin
Amin canım sağolasınAyy canım kolaylıklar dilerim
Sana sabır annecigine şifa diliyorum
Allah razı olsun. İnşallah Aminn.aeben canım nasılsın
Hiç denk gelemiyoruz
Senin içinde zor günler Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?