Ha birde 3 lt suSabah klasik kahvaltim ara yok öğle nohut salatası yoğurt ara tkahvesi yarım elma akşam salata ve yoğurt ara yapmam 1 saat yürüyüş yaptım çok yoruldum üzüldüm kendime
Bende kapadım biraz önce sen erken kapatiyorsun sabah saat kaçta kahvaltı yapıyorsun ben 18-6 yapıyorumAkşam yemeği hazırlıkları yapıyordur herkes gerçi ben 16 da yemek işine son verdim
Saram niye bukadar az Menün?Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Az peynir
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Bir kaşık tavuk haşlama
Yoğurt
Su 2 litre spor 5000 adım 50 puan
moni
Üzülme başladın artık gün geçtikçe daha rahat hareket ediceksin o günleri düşün ve başladığın için sevinSabah klasik kahvaltim ara yok öğle nohut salatası yoğurt ara tkahvesi yarım elma akşam salata ve yoğurt ara yapmam 1 saat yürüyüş yaptım çok yoruldum üzüldüm kendime
Çay içmedim mi başım ağrıyorİyi akşamlar
Uyyyı çay kolikler sizi
Sevmem demedim pek içmem dedim. Aramam yani
9 da yapıyorumBende kapadım biraz önce sen erken kapatiyorsun sabah saat kaçta kahvaltı yapıyorsun ben 18-6 yapıyorum
Aynen disarida isim olunca eve zor duserimÇay içmedim mi başım ağrıyor
Alıştımı vucud istiyor.Çay içmedim mi başım ağrıyor
Rabbım kolay getirsin mumum İnşallahSlm kizlar hafta sonu sinavim var, fenalardayim
Hastanedeyim canım annem biyopsi oldu sabah evden çıkarken anca o kadar yedim akşamda hastanede menü tavuk pilav yoğurttu hiç hoşuma gitmedi bir kaşık aldım tavuktan yoğurdu yedim hiç aç değilim biliyormusun yarın bu zamana kadar yemesem de olur yaniSaram niye bukadar az Menün?
Allah rast getirsin canım iyi sonuçlar alırsınız inşallahHastanedeyim canım annem biyopsi oldu sabah evden çıkarken anca o kadar yedim akşamda hastanede menü tavuk pilav yoğurttu hiç hoşuma gitmedi bir kaşık aldım tavuktan yoğurdu yedim hiç aç değilim biliyormusun yarın bu zamana kadar yemesem de olur yani
tüm ev ahalinin doğum günü kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı yıllaraGünaydin kizlar...bende bu sabah bir değişiklik yapip büyük oğlumun protein içeceğinden yapip içtim biraz yulaf kariştirarak..12 gün sonra yine doğum günü var..o güne kadar çok dikkat etmeliyim..9 gün öncede kizim ve benim doğum günümüz vardi...bu ayin 16 da küçük oğlumun..evde 3 tane oğlakburcu var..
nerelerdesin kızzSelammmmm
yoğurt yiyebilirsin , ayran da tk tutar. çiğ kuruyemiş varsa birkaç tane yiyebilirsin yoğurdun ya da ayranın yanındaMenümü yazayım ama biri bana dur yeme desin duygusal açlık yaşıyorum zor duruyorum
Sabah
2 rafadan yumurta
Zeytin peynir
Akşam 6 da
Çipura balık ızgara
Salata
Yarım dilim ekmek
2 litre su
15 bin adım yürüyüş 150 puan
Ama hala canım birşeyler yemek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?