Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah klasik kahvaltim ara yok öğle nohut salatası yoğurt ara tkahvesi yarım elma akşam salata ve yoğurt ara yapmam 1 saat yürüyüş yaptım çok yoruldum üzüldüm kendime

İyi akşamlar hanımlar...
moni

Sabah bir kupa limonlu ılık su
Bir kupa fitre kahve

Kahvaltı 14.00

1 yumurtalı salata küçük bir tabak kuru domatesli zeytinyağlı pırasa yemeği 1 kepçe yoğurt

Sade Türk kahvesi

Akşam 18.00

Altın süt 1 bardak
3 ceviz 3 badem
3 hurma 2 gün kurusu kayısı

Su 2 lt
Birazdan yeşil çay yaparim

Sabah klasik kahvaltim ara yok öğle nohut salatası yoğurt ara tkahvesi yarım elma akşam salata ve yoğurt ara yapmam 1 saat yürüyüş yaptım çok yoruldum üzüldüm kendime
Üzülme başladın artık gün geçtikçe daha rahat hareket ediceksin o günleri düşün ve başladığın için sevin

Saram niye bukadar az Menün?
Hastanedeyim canım annem biyopsi oldu sabah evden çıkarken anca o kadar yedim akşamda hastanede menü tavuk pilav yoğurttu hiç hoşuma gitmedi bir kaşık aldım tavuktan yoğurdu yedim hiç aç değilim biliyormusun yarın bu zamana kadar yemesem de olur yani

Menümü yazayım ama biri bana dur yeme desin duygusal açlık yaşıyorum zor duruyorum
Sabah
2 rafadan yumurta
Zeytin peynir
Akşam 6 da
Çipura balık ızgara
Salata
Yarım dilim ekmek
2 litre su
15 bin adım yürüyüş 150 puan
Ama hala canım birşeyler yemek istiyor

Allah rast getirsin canım iyi sonuçlar alırsınız inşallah

tüm ev ahalinin doğum günü kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı yıllara

yoğurt yiyebilirsin , ayran da tk tutar. çiğ kuruyemiş varsa birkaç tane yiyebilirsin yoğurdun ya da ayranın yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…