- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Allah razı olsun. İnşallah Aminn.
Eskisi gibi yazamıyorum okusamda. Her hayatta oldugu gibi bendede sıkıntı ve sorunlar oluyor. Sadece daha ağır imtihanlar diyelim
Senide menülerinde takip ediyorum canım. Çok güzel gidiyorsun maşallah diyeyim
güzel sonuçlar alırsınız inşallahHastanedeyim canım annem biyopsi oldu sabah evden çıkarken anca o kadar yedim akşamda hastanede menü tavuk pilav yoğurttu hiç hoşuma gitmedi bir kaşık aldım tavuktan yoğurdu yedim hiç aç değilim biliyormusun yarın bu zamana kadar yemesem de olur yani
aaaCanım öyle kek istiyor ki
Apaya başlamadan yapıp yesemmi
Amin inşallah canımgüzel sonuçlar alırsınız inşallah
aaa
Canim ben 91 den 75 e indim temmuzdan beri bu kilolarda dolaniyorum , 3 4 gün yiyip 1 2 kilo aldigimi görünce yine 3 4 gün dikkat edip aldiklarimi vererek korudum :) sürekli dikkat etmektense bi kac gün salip bi kac gün dikkat etmek daha iyi geldi bana ama iste aldigin kilo 1 2 yi gecmesin yoksa ipin ucu kaciyo yakalamasi zor oluyo ,ben hergün tartiliyorum :)Nasilsiniz kizlar kacgundur okuyamadım. Mezin oldum olmasina da acayip iştahım acildi ne bulsam yiyorum ve korkudan tartılamadım da fazla kilo almasam bari.
Kilo koruma programi lazim bana yoksa yeniden vermeye uğraşmak zorunda kalıcam. Ne yapiyim sizce bu konuda yardimci olabilecek birisi var mı acaba
Sebep belli oldugüzel sonuçlar alırsınız inşallah
aaa
Hii alma almaNasilsiniz kizlar kacgundur okuyamadım. Mezin oldum olmasina da acayip iştahım acildi ne bulsam yiyorum ve korkudan tartılamadım da fazla kilo almasam bari.
Kilo koruma programi lazim bana yoksa yeniden vermeye uğraşmak zorunda kalıcam. Ne yapiyim sizce bu konuda yardimci olabilecek birisi var mı acaba
listeye yeni girdin gebertirim
c anım buradan ayrılma menü yazmak frenler, bir diyetisyenle kilo koruma programına başlayabilirsin yoksa pat diye geri gelir hepsi. ben eğer istediğim kiloya inersem mutlaka kilo koruma programı alıcam. yoksa hep başa sarıyorum. birde şu topiği takip etNasilsiniz kizlar kacgundur okuyamadım. Mezin oldum olmasina da acayip iştahım acildi ne bulsam yiyorum ve korkudan tartılamadım da fazla kilo almasam bari.
Nasilsiniz kizlar kacgundur okuyamadım. Mezin oldum olmasina da acayip iştahım acildi ne bulsam yiyorum ve korkudan tartılamadım da fazla kilo almasam bari.
Bende hep bunu düşünüyorum mezun olunca nasıl kilo koruyacağım diyeNasilsiniz kizlar kacgundur okuyamadım. Mezin oldum olmasina da acayip iştahım acildi ne bulsam yiyorum ve korkudan tartılamadım da fazla kilo almasam bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?