Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı akşamlar

Çarşamba menün

Sabah
Elma ve zencefil limon suyu

Ara
4 kuru kayısı
10 çiğ badem

Ara 2 ceviz
2 k. kayısı

Akşam17:30
Mezgit tava (bolca biraz)
Yş salata
2 ısırık helva

Su 1.5
Spor
7 Bi. Adım 140 puan.

nerelerdesin kızz
Buralardayım kilo almadım şükür. Canlı ders başladığından beri kafamızı kaldıramıyorum. İnan yeni oturdum. Şimdi bide çay faslı başlıcak. Eşim izne ayırdılar 1.5 aydır evde hizmet ders temizlik yemek oyhhh bitmiyordu sizler napiosun uz canim

oo kimleri görüyorum naber canım??

şimdi ayvayı yedik işte
İyiyim canım sen nasılsın? Bizim canlı ders oluyo ay bütün gününü alıyor. Eşim izinli 1.5 aydır. Bütün gün servis bitmiyor. Ye iç ye iç. Simdide vay servisi başlıcak ayyyy. Kilo almadım çünkü mide fazla yemeği kabul etmiyor sanırım gastrit var.
Ole iste

Selam kaçak naber nerelerdesin

Süperr yürüyüş ü ilerlettin
SelMmm canım. Kısacası söyleyim anlarsın mutlaka. Canlı ders temizlik. Yeme içme çocuğu parka götür ödevler. 20 saat sınırsız servis hizmeti eşim evde. Leslie yapiorum ama hergun kendimede zaman ayırıyorum. Sabahları yürüyorum yarım saatte olsa. yoksa tansiyonum çıkıyor anlamadım. Yürüyüş yapınca yukselmiyor

canım kolay gelsin vallahi bu pandemi insanlarrın düzenini bozdu yürüyüş tansiyon kolesterol le birebir iyi geliyor kilo almaman da cok güzel

7 bin adım masıl 140 puan ediyor aybenim?
kilo almadığına sevindim canım.arada gel kendini hatırlat olur mu. Biz hep buradayız nasıl olsa

Selam kızlar . Migrenim tutmuştu telefonu pek elime almadım.Şükür bugün iyiyim

Dünkü menüm
Sabah:2 yumurta

Akşam:1 tabak ev yapımı iskender (ekmeklerini az yedim)

Bugünkü Menüm
Öğle
1 avuç çerez

Akşam
1 kase çeşmi nigar çorbası

ara
1 dlm elma
1 dlm kivi

su:2 lt
Aralarda kahve

7 bin adım masıl 140 puan ediyor aybenim?

kilo almadığına sevindim canım.arada gel kendini hatırlat olur mu. Biz hep buradayız nasıl olsa
Kafa gidik olunca İkiyke çarpınca gayet güzel olur niye olmasın
İkiyke çarpılan yürüyüşmüydü
Ya bence haftada 1 kere yürüyeninki çifte sayılsın değerli çünki

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Örnek bir diyetisyen menüsü
Gün de 5 yada 6 öğün
Ben yapamadım
Sen yapabilirsen dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…