Mezun olunca sürekli burda takılalım benceBende hep bunu düşünüyorum mezun olunca nasıl kilo koruyacağım diye
Liste tutsun diye girdim zatenlisteye yeni girdin gebertirim
Öyle olacak galibaMezun olunca sürekli burda takılalım bence
Buralardayımnerelerdesin kızz
İyiyim canımoo kimleri görüyorumnaber canım??
şimdi ayvayı yedik işte
SelMmm canım. Kısacası söyleyim anlarsın mutlaka. Canlı ders temizlik. Yeme içme çocuğu parka götür ödevler. 20 saat sınırsız servis hizmetiSelam kaçak naber nerelerdesin
Süperr yürüyüş ü ilerlettin
canım kolay gelsin vallahi bu pandemi insanlarrın düzenini bozdu yürüyüş tansiyon kolesterol le birebir iyi geliyor kilo almaman da cok güzelSelMmm canım. Kısacası söyleyim anlarsın mutlaka. Canlı ders temizlik. Yeme içme çocuğu parka götür ödevler. 20 saat sınırsız servis hizmetieşim evde. Leslie yapiorum ama hergun kendimede zaman ayırıyorum. Sabahları yürüyorum yarım saatte olsa. yoksa tansiyonum çıkıyor anlamadım. Yürüyüş yapınca yukselmiyor
7 bin adım masıl 140 puan ediyor aybenim?Hayırlı akşamlar
Çarşamba menün
Sabah
Elma ve zencefil limon suyu
Ara
4 kuru kayısı
10 çiğ badem
Ara 2 ceviz
2 k. kayısı
Akşam17:30
Mezgit tava (bolca biraz)
Yş salata
2 ısırık helva
Su 1.5
Spor
7 Bi. Adım 140 puan.
kilo almadığına sevindim canım.arada gel kendini hatırlat olur mu. Biz hep buradayız nasıl olsaİyiyim canımsen nasılsın? Bizim canlı ders oluyo ay bütün gününü alıyor. Eşim izinli 1.5 aydır. Bütün gün servis bitmiyor. Ye iç ye iç. Simdide vay servisi başlıcak ayyyy. Kilo almadım çünkü mide fazla yemeği kabul etmiyor sanırım gastrit var.
Ole iste
Kafa gidik olunca İkiyke çarpınca gayet güzel olur niye olmasın7 bin adım masıl 140 puan ediyor aybenim?
kilo almadığına sevindim canım.arada gel kendini hatırlat olur mu. Biz hep buradayız nasıl olsa
Hakkınızda hayırlısı olsun canımBugünün menüsü
Sabah 3 yk kaşarlı menemen
Peynir ve zeytin
Bir küçük parça tahin helva
Ara bir küçük mandalina
Öğlen herkes simit falan yerken ben
Yoğurtlu semizotu salatası
16.00 bir avuç kayısı kurusu
9000 adım 90 puan
3 litre olacak ınsallah bugunki su
2 kupa yeşil çay
Yarin regl günüm hepinizden olmaması için dua beklerim çünkü artık tedaviyi devam ettirmek istemiyorum
Annenin sonucu belli oldu mu canımMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Bir tabak bol yeşillikli sulu köfte
Su 2 litre spor 5000 adım 50 puan
moni
Örnek bir diyetisyen menüsüKızlar ya ben bu aralar düzenli beslenemiyorum. Ya kaçamak yapıyorum yada çok az yiyorum. Bu şekilde bir ilerleme kaydedemiyorum malesef. Diyetisyene gideyim diyorum . Sanki düzenli listeye uyamayacak gibi hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?