Belli mi olur hiç birşey için moralini bozma sen enerjini yüksek tut Allah'ın da vardır bildiği bir zaman rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin canım dua edicemEvet ama tedaviler sonuç vermiyor bugün regl oldum yine
ahahahhh olur be yaKafa gidik olunca İkiyke çarpınca gayet güzel olur niye olmasın
İkiyke çarpılan yürüyüşmüydü
Ya bence haftada 1 kere yürüyeninki çifte sayılsın değerli çünki
Allah gönlündekini versin Zehracım. Tüm arkadaşlarımınEvet ama tedaviler sonuç vermiyor bugün regl oldum yine
Allah razı olsun canimBelli mi olur hiç birşey için moralini bozma sen enerjini yüksek tut Allah'ın da vardır bildiği bir zaman rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin canım dua edicem
Insallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederimAllah gönlündekini versin Zehracım. Tüm arkadaşlarımın
Allah kolaylık versin canımBuralardayımkilo almadım şükür. Canlı ders başladığından beri kafamızı kaldıramıyorum. İnan yeni oturdum. Şimdi bide çay faslı başlıcak. Eşim izne ayırdılar 1.5 aydır evde hizmet ders temizlik yemek oyhhh bitmiyordu sizler napiosun uz canim
tansiyon önemli mutlaka doktora git eddamSelMmm canım. Kısacası söyleyim anlarsın mutlaka. Canlı ders temizlik. Yeme içme çocuğu parka götür ödevler. 20 saat sınırsız servis hizmetieşim evde. Leslie yapiorum ama hergun kendimede zaman ayırıyorum. Sabahları yürüyorum yarım saatte olsa. yoksa tansiyonum çıkıyor anlamadım. Yürüyüş yapınca yukselmiyor
geçmiş olsun canımSelam kızlar . Migrenim tutmuştu telefonu pek elime almadım.Şükür bugün iyiyim
Dünkü menüm
Sabah:2 yumurta
Akşam:1 tabak ev yapımı iskender (ekmeklerini az yedim)
Bugünkü Menüm
Öğle
1 avuç çerez
Akşam
1 kase çeşmi nigar çorbası
ara
1 dlm elma
1 dlm kivi
su:2 lt
Aralarda kahve
diyetisyene gitmelisin canım, sorumluluk artıyor ve listelere uyuluyor emin ol.Kızlar ya ben bu aralar düzenli beslenemiyorum. Ya kaçamak yapıyorum yada çok az yiyorum. Bu şekilde bir ilerleme kaydedemiyorum malesef. Diyetisyene gideyim diyorum . Sanki düzenli listeye uyamayacak gibi hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
bi müddet kafana takma ara ver kuzum belki stres azaldığında kendiliğinden olabilir, ya da daha sonra denersin. şu pandemi döneminde de hastane işleri zor ki, 2023 marta kadar bu durumun devam etme ihtimali çok yüksekmiş.Yine kırmızı kart yedim demekki hayırlısı böyleymiş
sen neden uyandırıyosun koca adamlar uyansın kendileri.Iyi şeyler düşünmeye çalıştım.
4 te oğlumu uyartacaktım, 6 da eşimi
3 te uyandım, uyu uyuyabilirsen, bu saat oldu uyumaya çalışıyorum
Deme ya 2023 mart mibi müddet kafana takma ara ver kuzum belki stres azaldığında kendiliğinden olabilir, ya da daha sonra denersin. şu pandemi döneminde de hastane işleri zor ki, 2023 marta kadar bu durumun devam etme ihtimali çok yüksekmiş.
her şeyde bi hayır vardır.
hakkınızda hayırlısı olsun canım, mevlam tüm isteyenlere nasip etsin inşallahDeme ya 2023 mart mi
Canım bu ay son kez denemeye karar verdik sonrası olmayacak Rabbim tüm isteyenlere versin
geleceği kimse bilemez rabbim bitsin der bitirirDeme ya 2023 mart mi
Canım bu ay son kez denemeye karar verdik sonrası olmayacak Rabbim tüm isteyenlere versin
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +50 | + | +100 | + | +50 | +50 | |
| + | + | + | - | + | +40 | |
| + | + | + | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
| m | m | m | + | + | +70 | |
F Fatimatuz_Zehra | + | + | + | +110 | +70 | +90 | |
| - | +120 | - | - | - | - | |
@Ekrl | + | + | + | +120 | - | +140 | |
| + | +150 | + | + | + | + | |
| + | - | +135 | + | +135 | + | |
| + | +90 | +90 | +75 | - | - | |
@ re k l am | + | + | + | +135 | + | + | |
| m | m | + | + | 120 | - | |
herkes kendi listesini kontrol etsin, bu kadar menü bildirmeyen var mı ben mi not almamışımMENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş sara_28 +50 + +100 + +50 +50 Natsume + + + - + +40 88prenses22 + + + - - - Ozgurkus - - - - - - obezzto - - - - - - aeben m m m + + +70 F Fatimatuz_Zehra + + + +110 +70 +90 MuMu85 - +120 - - - - @Ekrl + + + +120 - +140 nilsub + +150 + + + + Antepia27 + - +135 + +135 + 60kiloyum + +90 +90 +75 - - @ re k l am + + + +135 + + fdkmsl m m + + 120 -
Insallah insallah insallahhakkınızda hayırlısı olsun canım, mevlam tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
rabbim senin de saramın da kucağına bebişlerinizi versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?