kızlar menü yazmamanızdan anlıyorum ki kaçamaklar yapılıyor, lütfen kendinize çeki düzen verin. takıma karşı sorumluluğunuzun yanında kendinize vermiş olduğunuz sözü de tutun lütfen. bu şekilde devam ederse hedeflerinize ulaşamazsınız ve mutsuz olarak yaşamaya devam edersiniz. lütfen bunu kendinize yapmayın.
Pataloji sonucu 15 gün sonra çıkacak canım merakla korkuyla sonucu bekliyoruzAnnenin sonucu belli oldu mu canım
Oğlum yeni işe başladısen neden uyandırıyosun koca adamlar uyansın kendileri.
Doğum günün kutlu olsun canımmoni yarın doğumgunum erken kutlama olabılır belki ve regl gunum bugun yarın gelir erkenden atayım dedim kabul ederseniz.ayrıca 100 grcok az evet ama evde degildim
Allah korktugunuza uğratmasınPataloji sonucu 15 gün sonra çıkacak canım merakla korkuyla sonucu bekliyoruz
Bilmiyorum işte yapabilir miyimÖrnek bir diyetisyen menüsü
Gün de 5 yada 6 öğün
Ben yapamadım
Sen yapabilirsen dene
Off aslında motive olmakta önemliBende kısa süreli işe yaramıştı diyetisyen. İlk ay verdiği listeye aynen uyuyordum sonra saçma sapan kürler detokslar vermeye başlayınca uymaz oldum bıraktım
Ben de aynı fikirdeyim canım. Bir gün normal yiyince kilo alıyorum çünkü. Sebin menü nasıl tam olarak?Prensesim şu an diyetisyen listesine geçsen 1_2hafta kilon Gitmez diye düşünüyorum.
Az yiyorsun çünki sende benim gibi.
Benim menüyü denesene birkaç gün...
Sende alışkınsın az Menüye.
Şu 4 gündür uyguladıgım dan güzel sonuç aldım ben.
Bi fikir yani denemek istersen
Hakkında hayırlısı olsun canımEvet ama tedaviler sonuç vermiyor bugün regl oldum yine
Sağ ol kaptanımgeçmiş olsun canım
Haklısın kaptanım. Aslında kafada bitirmekte çok önemlidiyetisyene gitmelisin canım, sorumluluk artıyor ve listelere uyuluyor emin ol.hem para verdim boşa gitmesin diye de uyuluyor
bak ben geçen şubatta 106 kg ile diyetisyene başlamıştım, güzelde kilo veriyordum pandemi olunca dondurdum gitmedim. pandmeide ilk 2 ay safiyeden hallice olunca 89 kiloya kadar düştüm ama sonra tadına bakıyım, bi seferden bişi olmaz, dengelerim derken bi baktım 103 olmuşum ve hiç anlamadım ne ara kilo aldığımı. 1 kilo zar zor verdim baktım olmuyor sonra 102 ile online sisteme döndüm.eğer tekrar başlamasaydım şu an kaç kilo olurdum düşünmek bile istemiyorum
diyeceğim o ki, kızlar lütfen bir diyetisyenden yardım alın.
İnsanız prensesim makina değil. Dün dünde kaldı. Bugun yeni bir gün,.Menüm
12.00
1 ceviz
1 dlm kivi
15.00
1 tabak fırında etli sebze yemeği
Sonrası fena gidip gelip birkaç çatal yemekten yedim. 2 avuç cips ve 1 parça çikolata yedim .Sonra biraz pişmaniye.
Halbuki gündüz 1 saat yürüyüşte yapmıştım . Sonrasında çok üzüldüm ama nasıl bu kadar sorumsuz davranırım diye. İlk defa bir perşembe günü açlıktan midem guruldamıyor.Ve bu hissi hiç sevmedim
Rabbım kimseyi korttuguna uğratmasın. Sonuçlar inşallah tertemiz çıkacakPataloji sonucu 15 gün sonra çıkacak canım merakla korkuyla sonucu bekliyoruz
Dün farkettim menün ve etiketin yoktuİyi akşamlar sevgili takımım
Dün akşam kacirdigim için yazmak istemedim kendime kızdım biraz
Bugün ki menüm
Sabah
Elma salatalık vs bir içecek
Öğle
Brokoli çorbası
Ara
8 7 civarında badem
Akşam
2 yumurta süt maydanoz lu omlet
Spor 40 dk civarında yürüyüş
Halim olirsa 3 mil lesli yapacagim inşallah
moni aeben
Hayırlı yaşlarını olsun. Kalan ömrünüz geçeninden hayırlı olsun inşallahTesekkur ederim
Aboooo obezim, mumu, özgür kuş menüler nerde.MENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş sara_28 +50 + +100 + +50 +50 @Natsume + + + - + +40 88prenses22 + + + - - - @Ozgurkus - - - - - - obezzto - - - - - - aeben m m m + + +70 F Fatimatuz_Zehra + + + +110 +70 +90 @MuMu85 - +120 - - - - @Ekrl + + + +120 - +140 @nilsub + +150 + + + + @Antepia27 + - +135 + +135 + @60kiloyum + +90 +90 +75 - - @ re k l am + + + +135 + + @fdkmsl m m + + 120 -
hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallahBu arada günaydın yine doktor yolu göründü bana dua edin
hiçbişeyNe yedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?