Benimkiler doğruherkes kendi listesini kontrol etsin, bu kadar menü bildirmeyen var mı ben mi not almamışım
eğer menü bildirdiyseniz ve eksik yazmışsam lütfen tek tek menülerinizi alıntılayıp beni etiketleyin.
Doğum günün kutlu olsun canımmoni yarın doğumgunum erken kutlama olabılır belki ve regl gunum bugun yarın gelir erkenden atayım dedim kabul ederseniz.ayrıca 100 grcok az evet ama evde degildim
menüler neden berbat pekiBenimkiler doğrumenüler berbat olumca bildirmemek daha iyiydi.
Dünkü menüm
Sahur yok
İftar
1kaseŞehriye çorbası
1yk yoğurt
5-6 patateskızartma
Çay
1.5dilim kek
Kurabıye
1lt su
Bugun
Sahur yok
İftar
Fırında kremalı patatesli tavuk
Tavuklu makarna
Çay
Pasta olabılır
1lt su
Benim salı menüm yok görünüyor ama yazmışımMenümü yazayım ama biri bana dur yeme desin duygusal açlık yaşıyorum zor duruyorum
Sabah
2 rafadan yumurta
Zeytin peynir
Akşam 6 da
Çipura balık ızgara
Salata
Yarım dilim ekmek
2 litre su
15 bin adım yürüyüş 150 puan
Ama hala canım birşeyler yemek istiyor
Doğum günün kutlu olsun canımmoni yarın doğumgunum erken kutlama olabılır belki ve regl gunum bugun yarın gelir erkenden atayım dedim kabul ederseniz.ayrıca 100 grcok az evet ama evde degildim
Tesekkur ederimDoğum günün kutlu olsun canım
Beyim bey süpriz amaclı yaparsa diyerekten ama yemedim bugun belliki yarınaDoğum günün kutlu olsun canım
yarınmış madem neden bugünden başlanıyor kutlamalara bakıyımpastanı yarın yerdin
menüler neden berbat pekitakımdasın sorumluluğun var ki sen gayet sorumluydun ilk zamanlar kuzum ne oldu sana
kesinlikle katılıyorumdiyetisyene gitmelisin canım, sorumluluk artıyor ve listelere uyuluyor emin ol.hem para verdim boşa gitmesin diye de uyuluyor
bak ben geçen şubatta 106 kg ile diyetisyene başlamıştım, güzelde kilo veriyordum pandemi olunca dondurdum gitmedim. pandmeide ilk 2 ay safiyeden hallice olunca 89 kiloya kadar düştüm ama sonra tadına bakıyım, bi seferden bişi olmaz, dengelerim derken bi baktım 103 olmuşum ve hiç anlamadım ne ara kilo aldığımı. 1 kilo zar zor verdim baktım olmuyor sonra 102 ile online sisteme döndüm.eğer tekrar başlamasaydım şu an kaç kilo olurdum düşünmek bile istemiyorum
diyeceğim o ki, kızlar lütfen bir diyetisyenden yardım alın.
ne kadar hazır olduğumu kelimelerle anlatamam moniştoyarın cuma kilo bildirimine hazır mı herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?