Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aeben ben sizi bildirimlerde etiketlemiyorum ama etiketlemem gerekir mi bilemedim . Bazı arkadaşlar etiketlemişte tanıyacağım inşallah takımı yakın bir zamanda
Menüleri güzel yorumladığı için bazı arkadaşlar etiketliyor, yorumlamasını istersen etiketleyebilirsin

Verom hoşgeldin canım nasılsın

Kaç zamandır nasıl canim lahmacun istiyor
Bir antepliyi lahmacunsuz olması bir Karadeniz linin hamsisiz kalması gibi sanki
İyiyim ablam. Sporumu yaptım diyet yapiom şu ara. En çok da çay saatinden dertliyim gene :)

aeben ben sizi bildirimlerde etiketlemiyorum ama etiketlemem gerekir mi bilemedim . Bazı arkadaşlar etiketlemişte tanıyacağım inşallah takımı yakın bir zamanda
Aslıcım benim kkda ve takımlarda eskimişliğim var biraz burdaki bazı arkadaşlarla belki 5_10 yıllık tanışıklıgımız olanlar var. 6. Takımda kaptanlık ta yapmıştım Bi zamanlar Diyet tecrübem bir çogunuz gibi oldukça fazla. fırsat oldukça menülere yorumda yapıyordum lakin şu dönem biraz yogunum. Menüsünü özel takip etmemi isteyen arkadaşlar etiket yapıyorlar sağolsun lar .
Menü takibi ve yorum istersen benide etiket yapabilirsin

Günaydın iyi pazarlar dilerim
Bugun karnımda aşırı bir şişkinlik var onun rahatsızlığı ile uyandım düşünüyorum ben dün ne yedim bamya ve 3 kaşık bulgur pilavı
Acaba 3 kaşık pilav bu derece şişkinlik mi yapar
Limonlu suyumu içtim şimdi Bi yeşil çay içerim

İf yapıyorsun
Minik bir ayrıntı vereyimmi?
Bu Menüye pro ayrımı uygularsan kilo veri in dahada artar. Hemde sağlık bakımından nurun ala nur olur.
Mesela sabah 1 yumurta yerine 2 yumurta yiyip peyniri o günki kahvaltıdan çıkara bilirsin. Yarında seviyorsan sadece peynirle kahvaltı yap.
Akşamda etin yanına yogurdu katma. Salatanı artır.
Cumaya kadar Bi dene istersen

Menüleri gayet güzel. Sporunda şahane

Bulgur bende şişlik yapıyor Ekrl.

Hımmm bende öyle deneyeyim teşekkürler Bi şey daha ögrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…