- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Olmazmı
valla bence orayı da hallederler gibi geliyor. gerçi şimdilik twitter hesabı duruyor ama.Olmazmı
Kendi internet sitesini açacak, sorun yok.
Zaten bu durum bekleniyordu
Yok kendine ait olacağı için oraya dokunamıyorlar mışvalla bence orayı da hallederler gibi geliyor. gerçi şimdilik twitter hesabı duruyor ama.
Menüleri güzel yorumladığı için bazı arkadaşlar etiketliyor, yorumlamasını istersen etiketleyebilirsinaeben ben sizi bildirimlerde etiketlemiyorum ama etiketlemem gerekir mi bilemedim . Bazı arkadaşlar etiketlemişte tanıyacağım inşallah takımı yakın bir zamanda
Teşekkür ederim. İyi gecelerMenüleri güzel yorumladığı için bazı arkadaşlar etiketliyor, yorumlamasını istersen etiketleyebilirsin
İyiyim ablam. Sporumu yaptım diyet yapiom şu ara. En çok da çay saatinden dertliyim gene :)Verom hoşgeldin canım nasılsın
Kaç zamandır nasıl canim lahmacun istiyor
Bir antepliyi lahmacunsuz olması bir Karadeniz linin hamsisiz kalması gibi sanki
Ayy sağol canım geç baktım gene kk. Ya kusura bakmayın . Zor valla Kilo Koruma. Bu 60 oldm bi ara diyete başladım cuma 57.6 gördümhoşgeldin vorones. ne güzel formunu koruyorsun. maşallah.
Aslıcım benim kkda ve takımlarda eskimişliğim var birazaeben ben sizi bildirimlerde etiketlemiyorum ama etiketlemem gerekir mi bilemedim . Bazı arkadaşlar etiketlemişte tanıyacağım inşallah takımı yakın bir zamanda
Büyük kaçaklardan biri gelmiş. Nasılsın verom? Paşalar nasıl büyüdüler i?Ayy sağol canım geç baktım gene kk. Ya kusura bakmayın . Zor valla Kilo Koruma. Bu 60 oldm bi ara diyete başladım cuma 57.6 gördüm
İf yapıyorsunİyi Akşamlar
09 Ocak Menü Bildirimi
10.00 2 bardak limonlu su
11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 3 ceviz, 2 gün kurusu kayısı
17.50 haşlama tavuk ( 2 baget ), 1 bardak ayran ve yeşil salata
3 litre su
moni
Bulgur bende şişlik yapıyor Ekrl.Günaydın iyi pazarlar dilerim
Bugun karnımda aşırı bir şişkinlik var onun rahatsızlığı ile uyandım düşünüyorum ben dün ne yedim bamya ve 3 kaşık bulgur pilavı
Acaba 3 kaşık pilav bu derece şişkinlik mi yapar
Limonlu suyumu içtim şimdi Bi yeşil çay içerim
Sanırım 1 kaşık dahi olsa yememek offf cok da sevdiğimBulgur bende şişlik yapıyor Ekrl.
Hımmm bende öyle deneyeyim teşekkürler Bi şey daha ögrendimİf yapıyorsun
Minik bir ayrıntı vereyimmi?
Bu Menüye pro ayrımı uygularsan kilo veri in dahada artar. Hemde sağlık bakımından nurun ala nur olur.
Mesela sabah 1 yumurta yerine 2 yumurta yiyip peyniri o günki kahvaltıdan çıkara bilirsin. Yarında seviyorsan sadece peynirle kahvaltı yap.
Akşamda etin yanına yogurdu katma. Salatanı artır.
Cumaya kadar Bi dene istersen
Menüleri gayet güzel. Sporunda şahane
Bende çok severim yaninda tavukla ama diyete başladığımdan beri bir kaşık olsum yemedim unuttum tadiniSanırım 1 kaşık dahi olsa yememek offf cok da sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?