Gezomun yerini sen aldın mı şimdi hayırlı olsun tadilatın güle güle otur Allah içine sindirsinuyudun mu uykucu
stresden uyuyamıyorum
amiin aybenimRabbım kimin ne sıkıntısı varsa gönlüne inşallah ferahlık versin.
00: 30 da yattımuyudun mu uykucu
stresden uyuyamıyorum
AminGeçmiş olsun canım
nilsub canım sanada geçmiş olsun
Takıma nazar mı degdi ne akşam bende acayip baş agrısı erkenden uyudum
Allah şifa versin inşallah herkese
Manzara çok güzel
Oh bende çıkacağım bugün dün yağmur yağdı çok şükür. Bugün hava çok güzel bir temiz hava almak gerek
Evet , çok iyi geliyor gerçektenOh bende çıkacağım bugün dün yağmur yağdı çok şükür. Bugün hava çok güzel bir temiz hava almak gerek
Sağol canım hepimiz iyi olalım inşallahGeçmiş olsun canım
nilsub canım sanada geçmiş olsun
Takıma nazar mı degdi ne akşam bende acayip baş agrısı erkenden uyudum
Allah şifa versin inşallah herkese
Oooo monim
Çok küvetli lodos var buralarda acil arazi lodos acayip çarpıyor beni ..Amin
Hayrolsun inşallah, bu ne böyle herkeste bi baş ağrısı, Türkiye 'de olsam havadan biseyler sıkıyorlar diyecem de ben burda sizler orda
17 bin adım nereye gidiyon yaİyiakşamlar kızlar bugun cok şükür iyiyim inşallah sizlerde iyisiniz dir
Sabah
Çeyrek simit
Ögle
1 portakal ne zaman dır canım istiyordu
2 ceviz
Akşam
Tavuk but fırında boll salata
1 litre su devam ediyor
17 bin adım yürüyüş yapıldı
170 puan
Hadi inşalahh canımmerhaba kızlaryoğundum yine bugün. bir ara yakındaki markete kadar yürüyeyim dedim. dönerken çok zorlandım ki elimdeki poşet hafifti. kapıya gelince eğilip spor ayakkabımın bağcıklarını bile nefes nefese çözdüm yaşlı insanlar gibiyim. tabi hareketliliğimiz de azaldı. onun da etkisi var. kaslar iyice tembelleşti. moralim bozuldu. elma tipiyim zaten.
ruhum daraldı. bir miskinlik var üzerimde... bilmem belki azim olur bana bu durum. daha önce de çok kilo aldığım, şeklim şimalimin kaçtığı dönemlerde aniden silkelenmiştim. hep seviye başlangıçlarına denk gelmişti birkaç yıldır. inşallah bu sefer kayda değer bir kilo veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?