Vallahi 12 bin adımı sabah kahvaltı önce si yürüdüm geri kalan anneme gittim yürüyerek git gel işte bu17 bin adım nereye gidiyon ya
Çok iyi masallahVallahi 12 bin adımı sabah kahvaltı önce si yürüdüm geri kalan anneme gittim yürüyerek git gel işte bu Eki Görüntüle 2759622
Helal olsun masallahÇok iyi masallah
Teşekkür ederim.bu arada tek tek etiketleyemedim ama aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
Süperkızlar akşam üzeri bir kupa americano hazırladım içtim ve ardından 18.45 ile 19.15 arası 30 dk fast leslie yaptım. o kadar iyi geldi ki anlatamamüstüne akşam yemeği yedim ama yine de vücudum çok rahat şu an az sonra yeşil çay falan içerim. 1 kupa ananas kabuğuyla kabuk tarçın çayı hazırlayayım. geç yatıyorum zaten yeşil çayla devam ederim
Menün en sevdiklerim den kısır ve paça corbası bayılırımİyi akşamlar arkdaşlar
Menüm
Sabah 07.00 2 bardk su
Kahvaltı 09.00
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Cegrek avakado
Ara 11.00
Türk kahvesi sade
Ögle 14.00
3 kaşık kısır
Akşam 19.00
2 kepçe paça çorbası
Spor
30 dk lesli bossted
5000 adım
3 lt su
Süpersin hadi başladın silkelenmeye bol bol eksiler diliyorum
Menün en sevdiklerim den kısır ve paça corbası bayılırım
Cumaya bomba gibi geliyorsun demekki hayırlısı hadi aminnn canım
Aminnn inşallah
Bu dönemler cok zor geçiş dönenleri bizde yaşadık kızımda Allah yardımcın olsun tatlım
Çocuk için çok üzüldüm canım
Allah yardımcınız olsun
Insallah hakkımızda hayırlı olan gerçekleşir. Insallah en az hasarla atlatirsiniz
Zor bir süreç busecim.
Ama geriye dönüp baktığımda 3 çocuguma zor bir evliliği devam ettirmek ne kazandırıp ne kaybettirdim çok düşünüyorum
Hakkında hayırlısı olsun...
busecim Allah yardımcın olsuninşallah en az hasarla atlatırsınız süreci
inşallah canım. şöyle bir silkelenmem lazım. otur otur daraldım iyice. üstüne regl sıkıntısı. bugün daha iyiydim ama işim çoktu. valla 16 sına kadar süre verdim kendime. abartmayacağım ama canımın çektiklerini yiyeceğim. sanırım apayla başlayacağım. hiç olmazsa 1 ay yaparım. devam etmek istersem ederim. yoksa kaçamaklı karataya dönerim.
canım geçiş dönemi sıkıntılı olur. hem ailelere açıklamak hem de maddi açıdan. maddi kısım iyi olsa bir tık daha rahat olur. şimdi ilk etapta yeni ev tut, içine eşya koy. bunlar kolay şeyler değil. hem o düşünüyordur hem de ailesi.
1 yıllık kirası için iyi düşünmüşsün. sabır canım. herşey hayırlısıyla normale döner inşallah. mahkeme ayın kaçındaydı unuttum?
new life. temiz içerikli, saf ve iştah açmıyor.
hayırlısı olsun canım. 5 gün kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?