Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugun ku menum

Uyaninca cevizli su ve coretotu

Sabah 1 .5 yunurta haslanmis 1 tam ceviz 4 findik yarim kepek ekmegi bolca sogus yesillik beyaz cay

Ara turk kahvesi 2 tane

Ogle tavuk gogus ve salata

Ara 1 su bar.kefir ve ceyrek ayva

Aksam mantar sote ve salata
Ara yesil cay icecegim

Spor yok su 3 lt

kızlar akşam üzeri bir kupa americano hazırladım içtim ve ardından 18.45 ile 19.15 arası 30 dk fast leslie yaptım. o kadar iyi geldi ki anlatamam üstüne akşam yemeği yedim ama yine de vücudum çok rahat şu an az sonra yeşil çay falan içerim. 1 kupa ananas kabuğuyla kabuk tarçın çayı hazırlayayım. geç yatıyorum zaten yeşil çayla devam ederim

İyi akşamlar arkdaşlar
Menüm
Sabah 07.00 2 bardk su
Kahvaltı 09.00
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
Cegrek avakado
Ara 11.00
Türk kahvesi sade
Ögle 14.00
3 kaşık kısır
Akşam 19.00
2 kepçe paça çorbası

Spor
30 dk lesli bossted
5000 adım

3 lt su

Süper sin hadi başladın silkelenmeye bol bol eksiler diliyorum
Menün en sevdiklerim den kısır ve paça corbası bayılırım

Cumaya bomba gibi geliyorsun demekki hayırlısı hadi aminnn canım

Aminnn inşallah

Bu dönemler cok zor geçiş dönenleri bizde yaşadık kızımda Allah yardımcın olsun tatlım

Çocuk için çok üzüldüm canım
Allah yardımcınız olsun

Insallah hakkımızda hayırlı olan gerçekleşir. Insallah en az hasarla atlatirsiniz

Zor bir süreç busecim.
Ama geriye dönüp baktığımda 3 çocuguma zor bir evliliği devam ettirmek ne kazandırıp ne kaybettirdim çok düşünüyorum

Hakkında hayırlısı olsun...

busecim Allah yardımcın olsuninşallah en az hasarla atlatırsınız süreci

kizlar hepinize cok tsk ederim

aeben takip edemiyorum denk gelmedim burda bahsettiysen seninde mi mutsuz evliligin canim

60kiloyum mahkeme ayin 18 inde

iyi geceler kizlar

ayin 18 inde duruşmamiz var. resmen gün sayiyorum. esim evini tuttu. 1 yillik kirasini verdim. ama daha gecmedi esya bakiyo. mahkemeden sonra burda kalamazsin dedim. bi zahmet basinin caresine baksin bize yakin oturan ablasi var oraya gider evini doseyene kadar kalir benden bu kadar.

aldigimiz evdeki kiracilardan bugün haber geldi. evi bosaltiyolarmis 15-20 güne. cok sevindim bu beni bogan evden, tepemdeki manyak komşudan bu adamla yasadigim tum kotu anilarimdan kurtulup temiz bi sayfa acacagim cok şükür. bundan sonrasi mutluluk insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…