İhh çok sevlndim canım. Evi boşaltman harika olmuş. Başka evde tertemiz bir sayfayla başlarsın hayatınaiyi geceler kizlar
ayin 18 inde duruşmamiz var. resmen gün sayiyorum. esim evini tuttu. 1 yillik kirasini verdim. ama daha gecmedi esya bakiyo. mahkemeden sonra burda kalamazsin dedim. bi zahmet basinin caresine baksin bize yakin oturan ablasi var oraya gider evini doseyene kadar kalir benden bu kadar.
aldigimiz evdeki kiracilardan bugün haber geldi. evi bosaltiyolarmis 15-20 güne. cok sevindim bu beni bogan evden, tepemdeki manyak komşudan bu adamla yasadigim tum kotu anilarimdan kurtulup temiz bi sayfa acacagim cok şükür. bundan sonrasi mutluluk insallah
Bir çatal tereyağı kimseye bir şey yapmaz merak etmeİyi geceler
menüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynir
Bir çatal tereyağ (bu tereyağ beni batırmasa bari bu hafta)
akşam
Brokoli salatası
Yoğurt
Tavuk ızgara
su: 1 lt
Yağdan korkmaİyi geceler
menüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynir
akşam
Brokoli salatası
Yoğurt
Tavuk ızgara
Gezom bana da muhakkak hatırlat apayı. Yoksa gidişat hiç iyi değilHayırlı sabahlar
Allah afet den korusun bereket li yagmur lar olsun inşallah dün akşam izmir'de de cok kuvvetli yagdı baya Bi hasar varHayırlı sabahlar yağmurlu bir ankarada. Çok şükür rabbım bereketli olsun.
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım..iyi geceler kizlar
ayin 18 inde duruşmamiz var. resmen gün sayiyorum. esim evini tuttu. 1 yillik kirasini verdim. ama daha gecmedi esya bakiyo. mahkemeden sonra burda kalamazsin dedim. bi zahmet basinin caresine baksin bize yakin oturan ablasi var oraya gider evini doseyene kadar kalir benden bu kadar.
aldigimiz evdeki kiracilardan bugün haber geldi. evi bosaltiyolarmis 15-20 güne. cok sevindim bu beni bogan evden, tepemdeki manyak komşudan bu adamla yasadigim tum kotu anilarimdan kurtulup temiz bi sayfa acacagim cok şükür. bundan sonrasi mutluluk insallah
Tereyağı sağlıklı bir yağ ve kh oranı 0 a yakın o yüzden kötü etki yapmazİyi geceler
menüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynir
akşam
Brokoli salatası
Yoğurt
Tavuk ızgara
Çok geçmiş olsun.Allah afet den korusun bereket li yagmur lar olsun inşallah dün akşam izmir'de de cok kuvvetli yagdı baya Bi hasar var
Kuzum site bugün açılmış, henüz bakmadım.Gezom bana da muhakkak hatırlat apayı. Yoksa gidişat hiç iyi değil
Ben bu sene daha hiç kar yağdığını görmedimÇok geçmiş olsun.
Evet hayırlı yağsın inşallah.
Şu an kara döndü lepek lepek yağıyor
Senelerdir böyle iri taneli kar görmemiştim harika maşallah
Geçmiş olsunAllah afet den korusun bereket li yagmur lar olsun inşallah dün akşam izmir'de de cok kuvvetli yagdı baya Bi hasar var
Ayyy ne güzel tadını çıkarın yıllardır kar görmüyoruzÇok geçmiş olsun.
Evet hayırlı yağsın inşallah.
Şu an kara döndü lepek lepek yağıyor
Senelerdir böyle iri taneli kar görmemiştim harika maşallah
Sagol canım benimGeçmiş olsun
Bir çatal tereyağı kimseye bir şey yapmaz merak etme
Yağdan korkma
Fazla yağdan kork
Hepinize çok teşekkür ederim.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım..
Tereyağı sağlıklı bir yağ ve kh oranı 0 a yakın o yüzden kötü etki yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?