iyi geceler kizlar
ayin 18 inde duruşmamiz var. resmen gün sayiyorum. esim evini tuttu. 1 yillik kirasini verdim. ama daha gecmedi esya bakiyo. mahkemeden sonra burda kalamazsin dedim. bi zahmet basinin caresine baksin bize yakin oturan ablasi var oraya gider evini doseyene kadar kalir benden bu kadar.
aldigimiz evdeki kiracilardan bugün haber geldi. evi bosaltiyolarmis 15-20 güne. cok sevindim bu beni bogan evden, tepemdeki manyak komşudan bu adamla yasadigim tum kotu anilarimdan kurtulup temiz bi sayfa acacagim cok şükür. bundan sonrasi mutluluk insallah
yeni yaşamınız her üçünüze de mutluluk ve huzur getirsin inşallah. bir yuvanın dağılması kolay değil ama kader işte. olmadı mı olmuyor. yeni evinizde yepyeni bir hayata adım atın. dediğin gibi tertemiz bir sayfa açın.cok sukur bin sukur sag salim atlatayim. sonrada 15 ya da 30 gun vazgecme suresi varmis sanirim onu da atlattimmi hayat bana güzel artik
cep telefonu olayı çok saçma. sitelere e-posta ile kayıt olunur. bir de bu saçmalık var. ev numarası verenlerin kaydını tamam yapmadın. niye bir daha siteye girişleri mümkün olmuyor? kafa karıştırıcı bir durum.Kuzum site bugün açılmış, henüz bakmadım.
Kayıt olurken cep numaranızı vermeniz lazım
Başka numara verenlerin kayıtları iptal olup tekrarında siteye girişi mümkün deyilmiş.
Ben yeni kalktım, müsait bir zaman da bakacağım
bu da saçma. niye 3 günden sonra kayıt olunmuyor... bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım. altı üstü bir site açıyorsun. sitelere üyelik her zaman açıktır.Kızlar
Apayrı yasam sistemi bugün açıldı
Sitede yoğunluk var, kayıt olmak isteyen gün içinde arada girip kontrol etsin
Ve cep tel vermeniz gerekiyor
Kayıt olmanız için 3 gün süreniz var
3 gün sonra kayıtlar kapanacak
( 2 günmüydütam hatırlamıyorum)
Ben pek anlamam da az önce oğlum dedikiyeni yaşamınız her üçünüze de mutluluk ve huzur getirsin inşallah. bir yuvanın dağılması kolay değil ama kader işte. olmadı mı olmuyor. yeni evinizde yepyeni bir hayata adım atın. dediğin gibi tertemiz bir sayfa açın.
cep telefonu olayı çok saçma. sitelere e-posta ile kayıt olunur. bir de bu saçmalık var. ev numarası verenlerin kaydını tamam yapmadın. niye bir daha siteye girişleri mümkün olmuyor? kafa karıştırıcı bir durum.
bu da saçma. niye 3 günden sonra kayıt olunmuyor... bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım. altı üstü bir site açıyorsun. sitelere üyelik her zaman açıktır.
iyi de insanlar belki telefonlarını yazmak istemezler. bir de kendine tabi tutuyor. adam belki 1 hafta sonra dahil olacak. o da kişiyi ilgilendirir.Ben pek anlamam da az önce oğlum dediki
Cep numarası almaları çok mantıklı, sisteme her önüne gelen giremez
3 gün kaydın açık olması
Yeni grup o tarihte başlayacağı için
Kayıt dışı kalanlar sistemi kendi başlarına yapacaklar
Mesela
Geçen sefer ben kendim başlamıştım ta ki
Yeni grup başlayana kadar
Ben grupla tekrar başa döndüm
O durumun olmaması için diye düşünüyorum
Ayrıca adam sağolsun yinede
İşinden istifa etti
Bir şekilde evini geçindirmesi lazım
Yani para kazanması lazım
Nasıl kazanacak bilmiyorum ama
İyi Akşamlar
13 Ocak Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
10.45 2 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 4 ceviz, 1 tk bal, 1 yeşil elma
18.45 1 kase şehriye çorbası, 6 yk mantar kavurması, 1 kase yoğurt, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
yeni yaşamınız her üçünüze de mutluluk ve huzur getirsin inşallah. bir yuvanın dağılması kolay değil ama kader işte. olmadı mı olmuyor. yeni evinizde yepyeni bir hayata adım atın. dediğin gibi tertemiz bir sayfa açın.
cep telefonu olayı çok saçma. sitelere e-posta ile kayıt olunur. bir de bu saçmalık var. ev numarası verenlerin kaydını tamam yapmadın. niye bir daha siteye girişleri mümkün olmuyor? kafa karıştırıcı bir durum.
bu da saçma. niye 3 günden sonra kayıt olunmuyor... bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım. altı üstü bir site açıyorsun. sitelere üyelik her zaman açıktır.
özgüveni fazlaca biri. hatta öyle ki kibire dönüşmüş. hazır cevap. seviyeleri yapamayanların zayıf olduklarını düşünüyor. amacına ulaşmak için olumsuz eleştirilerin hiç birini dikkate almıyor. kısıtlıyor. cevap hakkı vermiyor. ben önüme bakarım diyor. tabi saçma konuşanlar da oluyordu. o da başka konu da.Apa AP ayrı Bir bey
Netteki yazısını okuyunca gerilmiştim. Gergin birisi sanırım.
Narsist insanlar çogaldı. Rabbım kalbine yumuşaklık versin o tür insanların.özgüveni fazlaca biri. hatta öyle ki kibire dönüşmüş. hazır cevap. seviyeleri yapamayanların zayıf olduklarını düşünüyor. amacına ulaşmak için olumsuz eleştirilerin hiç birini dikkate almıyor. kısıtlıyor. cevap hakkı vermiyor. ben önüme bakarım diyor. tabi saçma konuşanlar da oluyordu. o da başka konu da.
bakma ben sağlık yönünden bakıyorum olumlu sonuç alanlar var diye. ama bu grubun kalkması iyi olmadı.
evet çoğu insan adama gıcık kaptıklarından ayrıldı. hattaNarsist insanlar çogaldı. Rabbım kalbine yumuşaklık versin o tür insanların.
Yinede faydası dokunuyor insanlara Allah razı olsun.
Henüz olamadımiyi de insanlar belki telefonlarını yazmak istemezler. bir de kendine tabi tutuyor. adam belki 1 hafta sonra dahil olacak. o da kişiyi ilgilendirir.
parayı iksirden karşılıyordur şimdilik. bir de siteye reklam alırsa. yanında yardım edenlere de para veriyordur bence.
sen kayıt oldun mu?
Denemeye devamgezegenfeza site hep kapalıydı. halen de öyle.
evet kapalı.Henüz olamadım
Site hep kapalı
Bilgisayarı çöktü ondan galiba giremiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?