- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Takma kafana zaten canım benim senden kıymetlisi yok inan banaAmin canım
Inan eskisi kadar kafama takmıyorum, eskiden olsa yemeden içmeden kesilirdim.
Yinede aklımın bir ucunda azda olsa var, ne gerek vardı diyorum, herkes haddini bilse ne iyi olur diyorum
Açtım Moni Kaptanımtekrar kontrol edeceğim. Mümkünse eğer, bir süre profilini özelden çıkarabilir misin ? ben kayıtlara rahat ulaşana kadar. Tekrar kapatırsın sonrasında.
Teşekkür ederim canım.Aslında gerçekten sporun çok iyi ınsallah haftaya daha fazla gider
hoşgeldin canım aramıza.Açtım Moni Kaptanım
Kesinlikle ben yine bu haftalar spor yapmayacagim.yarin yine çatlatma iğnesi vurulacagim temkinli davranmam gerekiyor.Teşekkür ederim canım.Kendime şart koydum 10.000 adımı tamamlamadan günü bitirmek yok diye. Mesela şimdi yerimde yürüdüm ve tamamladım. Sadece sağlıklı beslenmek yetmiyor. Spor şart. Tekrardan teşekkür ederim.
tamamen psikolojik, inan banatek bir şey sorucam fulyacım, bunu kendine neden yapıyorsun?
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin canım.Kesinlikle ben yine bu haftalar spor yapmayacagim.yarin yine çatlatma iğnesi vurulacagim temkinli davranmam gerekiyor.
İnşallah sonu hayrlı olur sağlıklı hayırlı bir evladın olur canımKesinlikle ben yine bu haftalar spor yapmayacagim.yarin yine çatlatma iğnesi vurulacagim temkinli davranmam gerekiyor.
Oğluşumun burcundanHoşbuldum, çok teşekkür ederim
Burcum boğa. Senin nedir acaba çok anlamam ama sorayım
Buraya gelmeden 72.6 kiloydum.
Biraz verdim gelmeden. Şimdi kalanını sizinle birlikte vermek istiyorum
Insallah canim cümle isteyenlere içinde de sana ve banaİnşallah sonu hayrlı olur sağlıklı hayırlı bir evladın olur canım
Teşekkür ederim insallah...Rabbim hakkında hayırlı olanı versin canım.Aman dikkat.
Allah bağışlasın canımOğluşumun burcundan
Güzel bir yemeğe hayır diyemezsin bilirim
Akrep burcuyum bende..
Tesekkur ederimgüzel eksinden dolayı kutlarım
Çok geç öğrendim maalesefTakma kafana zaten canım benim senden kıymetlisi yok inan bana
AmiiinInsallah canim cümle isteyenlere içinde de sana ve bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?