- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
AmennaKün fe yekün zehram
Insallah cümle isteyenlerin olsun her yüreği yanana versin RabbimUmut her zaman vardır. İnanç her şeydir. İnan canım.İnan ki değişsin, her şey istediğin gibi olsun.
Bilmiyorum ki her kafadan bir ses çıkıyor ben biraz ağır davranayım diye düşünüyorum önceki aylarda normal hayatıma devam ettim bu ay da böyle olsun bakalımHayırlısı olsun canım inşaallah
Peki spor engel mi oluyormuş hamile kalmaya? Çok anladığım bir konu değil.
Temizlik belki ağır kaçıyordur kaldır indir ama yürüyüşte mi sıkıntı oluyor?
Canım her gün 10.000 tamamdı. Bugün de 15.000 olurAslım canımbaşladım ben yürümeye
Bitince biraz da bisiklete binerim tv izlerken, başla bence durumun uygunsa
verecek canım, sabretInsallah cümle isteyenlerin olsun her yüreği yanana versin Rabbim
Leslie hiç yapmadım. Step yapıyordum. Geçen sene de video karşısında çok spor yaptım, biraz sıkıldım sanırım.Leslie yapsan ya 5 mil daha kolay olur senin icin
Umutsuz olmana o kadar üzüldüm ki... Belli ki çok uğraştın, umudun kırıldı.Insallah cümle isteyenlerin olsun her yüreği yanana versin Rabbim
Bende foto atacağım AslımCanım her gün 10.000 tamamdı. Bugün de 15.000 olurakşam fotoğraf atarım Enerjim
verecek canım, sabretDuam seninle
fürünKayıtlara alındı fulyacım.
Biliyon sözünü tutmayanı fürürük
başı döner insanın aynı yerde dön dönEvde yürüsek, şuan ben öyle yapıyorum
İki uçtaki odanın kapısını açıyorum. Odadan koridora oradan diğer odaya dönüyorum, dışarıda totomuz donar çok soğuk
hayırlısı olsun canımBugün çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki on gün kadar tedbirli olacağım.haftalık temizliğimi bile dün yaptim ki bu hafta iş falan yapmayayım
öyle deme. Allah ol der olur. bilakis ümitli ol. Allahtan iste hayırlısınıBu ay son tedavim kızlar. Bundan sonra doktor ve ilaç olmayacak o sebeble kendimi kilo konusuna daha çok vereceğime inanıyorum hem spor da yaparim. Gönül ister ki hamile olarak izne ayrılayım ama umudum yok o sebebten ınsallah 14 gün sonra sonuç belli olunca daha çok çalışacağım
aynenKün fe yekün zehram
Leslie eğlenceli yine de sen bilirsinLeslie hiç yapmadım. Step yapıyordum. Geçen sene de video karşısında çok spor yaptım, biraz sıkıldım sanırım.
Tamam canim insallahUmutsuz olmana o kadar üzüldüm ki... Belli ki çok uğraştın, umudun kırıldı.
Sana özelden bayan bir kadın doğum doktorunun yazdığı kitabın özetini atacağım. Vücudu beslenme ve günlük alışkanlıkları değiştirerek, daha sağlıklı hale getirmenin ve kadının vücudunu sağlıklı gebeliğe nasıl hazırlanacağının, gebelik oranını nasıl artıracağımızın yolunu güzelce anlatıyor.
Bunun artısı da fazla kilolar yavaşça gitmeye başlıyor. Okumanı tavsiye ederim. Okursan sonra bunu tekrar konuşuruz.
Tamam ona da bakarım canım, denerim, hoşuma giderse yaparımda. Yeter ki hareket olsunLeslie eğlenceli yine de sen bilirsin
Fatma kusura bakma cahilliğime ver gliserin yeniyormu yoksa grissini mi yazmak istedin
Başım dönerEvde yürüsek, şuan ben öyle yapıyorum
İki uçtaki odanın kapısını açıyorum. Odadan koridora oradan diğer odaya dönüyorum, dışarıda totomuz donar çok soğuk
Hadi hayırlısı olsun canımBugün çatlatma iğnesi vuruldum bundan sonraki on gün kadar tedbirli olacağım.haftalık temizliğimi bile dün yaptim ki bu hafta iş falan yapmayayım
Tamam anladım ❤Evet canım grissini yazmaya çalıştım gülüm
Ben buralardayimherkesin işi mi var niye kimse yok?
Dönse benim dönerdi valla resmen 8 çiziyorum evdeBaşım döner
Akşama doğru dışarı çıkarım da 15.000 adım olmaz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?