Saram içinde bulunduğun durumdan. Beklemek insanı dahada yoruyor...Bugün hiç bir şey yapmadım yani evimi temizleyecektim yapmadım ütü yapacaktım yapmadım yemek olarak da fırına hamsi attım salata dünden de mercimek çorbası vardı yetti gitti üzerimde bir üşengeçlik bir halsizlik bir tembellik var beynim yorgun hiç bişey konuşmadan sessizce öylece oturmak istiyorum.....
Teşekkür ederim canımGüzel gidiyorsun aslıcım
Reklamcım sabahın çok az olmuş. Senin listede eminim sabah 1 dl ekmekle damates VS vardı.Slm kizlar
Menum
Sabah 1 haslankis yumurta 2 catal patates
1 kasik zeytin
Ara turk kahvesi
Aksam 2 kucuk et koftesi bilca salata 1 dilim kepek ekmegi
2.kucuk kurabiye
1 yesil cay 1 beyaz cay
Su 2 lt ancak spor yok
Ama canim cok fena simit istiyor biran once uyumam unutmam gerek
Naptın gülim kaydolabildinmi apaya?Başım döner
Akşama doğru dışarı çıkarım da 15.000 adım olmaz malesef
Salata yapmaya üşendim açıkxası torun yordu beni heralde şu iki gün karantina bitsin yine kendime gelirim teşekkür ederim canım benim sagolSebze biraz eksin cancazım
Aminnn cancazım aminHerkesin içinde kendine göre dert ve sorunları var sanki kimsenin yüzü gülmüyor kimsede canlılık yok yada ben öyleyim bu hastalık psikoloji Bi taraftan evdeki ailesel konular ayrı taraftanAllah hepimizin içene ferahlık versin herkez gülsün artık herkesin muradı yerine gelsin kim ne istiyorsa amacına ulaşsın
Ayyy pek dertlimiyim ne içimi döktüm
Ama şakası da bir yana herkesin gülmeye mutlu olmaya hakkı var
Evet epeydir gördügüm en iyi fulya menüsü
aynen canım. mutsuz insanlar olduk. herkesin kendine göre sıkıntıları vardı az veya çok. pandemiden kaynaklı hareketliliğimizin, sosyal yaşantımızın kısıtlı olması psikolojimizi alt üst etti. yüzümüzün gülmeye ihtiyacı var. çok şükür halimize ama yine de kendimizi daha iyi hissetmek istiyoruz. Allah büyüktürHerkesin içinde kendine göre dert ve sorunları var sanki kimsenin yüzü gülmüyor kimsede canlılık yok yada ben öyleyim bu hastalık psikoloji Bi taraftan evdeki ailesel konular ayrı taraftanAllah hepimizin içene ferahlık versin herkez gülsün artık herkesin muradı yerine gelsin kim ne istiyorsa amacına ulaşsın
Ayyy pek dertlimiyim ne içimi döktüm
Ama şakası da bir yana herkesin gülmeye mutlu olmaya hakkı var
Evet canım kendi kendimizi motive etmeliyiz amenna Allah büyük bunlarda geçeçekaynen canım. mutsuz insanlar olduk. herkesin kendine göre sıkıntıları vardı az veya çok. pandemiden kaynaklı hareketliliğimizin, sosyal yaşantımızın kısıtlı olması psikolojimizi alt üst etti. yüzümüzün gülmeye ihtiyacı var. çok şükür halimize ama yine de kendimizi daha iyi hissetmek istiyoruz. Allah büyüktür
Yumurtayla domates salatalik yiyemiyorum ancak yesillik yiyebilirim cok fazla kokuyor rahatsiz oluyorumReklamcım sabahın çok az olmuş. Senin listede eminim sabah 1 dl ekmekle damates VS vardı.
Sabah iyi kahvaltı yaparsan senin diyet menünde akşam o kurabişlere çok gerek kalmaz
Ama ilk haftan böylede gider kilocuklar
Kafanın içindekiler de seninle geldikten sonra dağda kesmez seniSaram içinde bulunduğun durumdan. Beklemek insanı dahada yoruyor...
Sen gene iyisin benim alıp başıma daglara gidesim var
Giderkenobezzto yuda alıcam
Aslım sen ne yaptın böyle
Yeter ki enerjim istesin. Sen 15.000 de, ben 16.000 yapayım. Varlığın hep bana güç verdi, veriyor.Aslım sen ne yaptın böyle
Maşaallah benim eksiği tamamlamışsın
Aynı ben. Midemi kaldırıyor adeta. Bazen başlı başına kokuyor yumurta, yiyemiyorum. Çok hassasız galiba.Yumurtayla domates salatalik yiyemiyorum ancak yesillik yiyebilirim cok fazla kokuyor rahatsiz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?