- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Aslım maşaallah eksilerek geliyorsunGünaydınnn
Güzel bir gün,
Güzel bit hafta geçirmemiz dileğiyle...
18 Ocak Kilo Bildirimi : 78,400
( Cuma gününe göre -200 gram )
Evet ben varımHanımlar güzel bir gün diliyorum
Ne yapıyoruz bugün, spor da coşuyor muyuz?
yeşil çay içiyor muydun?Kızlar ben unuttum su içtikten sonra farkettim tartıldim artıdayım
Bu hafta porsiyon larımı küçültmeye gidicem yok veremiyorum demekki daha az yemek gerekiyor bu hafta böyle yapıcam bakalım
Cancazım porsiyon küçüktmek yerine menünde eleme yap nacizane tavsiyem.Kızlar ben unuttum su içtikten sonra farkettim tartıldim artıdayım
Bu hafta porsiyon larımı küçültmeye gidicem yok veremiyorum demekki daha az yemek gerekiyor bu hafta böyle yapıcam bakalım
Telden sevdiğin bir dizi müzik görüntülü bir şeyler aç. Bantta onu izleBenim de spor yapmam lazım evde koşu bandı var ama çok sıkıldım ondan düz duvara bak bak dur eliptik istiyorum en azından TV karşısında yaparım diye düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım ya
Fulyacım bak iki gün menünde karbonları eledin sonuç harikametabolizması yavaş olan arkadaşlar metabolizmanızı hızlandırmak için yardımcı besinler tüketin. mesela beyaz çay, yeşil çay, acı biber, yine acı pul biber, baharatlar, dereotu ve protein tüketin. evet protein ağırlıklı beslenin. protein diğer besin gruplarına göre metabolizmayı hızlı çalıştırır. hazmı daha zor olduğu için vücut harekete geçer.
bunun dışında bol su içmek ve spor da metabolizmayı ciddi anlamda hızlandırıyor aklınızda olsun.
evet çok şükür metabolizmam iyi. saol canım benimFulyacım bak iki gün menünde karbonları eledin sonuç harikaHadi canım başaracaksın ben inanıyorum
ben de niyetliyim Allah kabul etsin oruçlarımızıBen bugun niyetliyim Rabbım kabul ederse. Gece yatmadan Yogurt ve kivi yedim. 300 gr artım var bunamı bağlı yoksa artımıyım bilemedim.
Cumaya gider inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?