Hiç kalori hesabı yapıp günlük ortalama ne kadar tükettiğine baktın mı?Kızlar ben unuttum su içtikten sonra farkettim tartıldim artıdayım
Bu hafta porsiyon larımı küçültmeye gidicem yok veremiyorum demekki daha az yemek gerekiyor bu hafta böyle yapıcam bakalım
bunun dışında kan gruplarına göre metabolizmayı yavaşlatan yiyecekler olabiliyor. onları da tüketmemek gerek. mesela 0 gruplarının lahana, karnıbahar, kurufasulyeyi sık sık tüketmemesi lazım.metabolizması yavaş olan arkadaşlar metabolizmanızı hızlandırmak için yardımcı besinler tüketin. mesela beyaz çay, yeşil çay, acı biber, yine acı pul biber, baharatlar, dereotu ve protein tüketin. evet protein ağırlıklı beslenin. protein diğer besin gruplarına göre metabolizmayı hızlı çalıştırır. hazmı daha zor olduğu için vücut harekete geçer.
bunun dışında bol su içmek ve spor da metabolizmayı ciddi anlamda hızlandırıyor aklınızda olsun.
olsun canım senin şu an tedavin var. sağlıklı beslen bekle.Günaydın arkadaşlar benim cuma 63.9 bugün 63.6 -300 görünüyor ama cuma ne olur bilmem
Cmts iğneden sonra karnım çok sisti wc çıkamıyorum kasiklarim bacaklarım karnım hiç iyi hissetmiyorum
Maşallah tüm arkadaşlar çok azimli tek tembel benmiyim
Süt çok insanda intolerans yapsada mercimek hatta günlük tüketilecek baklagillere sindirim ancak 2-3 haftada alışır. Devam etseydin alışacaktı vücudun. Bağırsaktaki faydalı bakterilerin (probiyotik) gıdası baklagil ve liflerdir Moni Kaptanım ❤selam canlarım
Cuma günleri online diyetisyen günüm ve son listemde sabah süt akşam yeşilmercimek vardı şişkinlik ve artı yaptı bugüne. Diyetisyenime söyledim ve listemi değiştirdi, güzel sonuçlar alırım inş.
Yapıyorum onu da ay ne bileyim değişiklik olsun istiyorumTelden sevdiğin bir dizi müzik görüntülü bir şeyler aç. Bantta onu izle
Bu büyük tuvalet mi çıkamadığın yoksa ödem mi?Günaydın arkadaşlar benim cuma 63.9 bugün 63.6 -300 görünüyor ama cuma ne olur bilmem
Cmts iğneden sonra karnım çok sisti wc çıkamıyorum kasiklarim bacaklarım karnım hiç iyi hissetmiyorum
Maşallah tüm arkadaşlar çok azimli tek tembel benmiyim
Şişlik neden bilmiyorum kasiklarima baskı yapıyor sanirim bir iki güne geçer günlük su miktarım 2 litrenin altına düşmüyor mutlaka yeşil çay da iciyorum ödem varsa gider insallahBu büyük tuvalet mi çıkamadığın yoksa ödem mi?
çok güzel özetlemişsin kuzum, değerli bilgiler için teşekkür ederim.Süt çok insanda intolerans yapsada mercimek hatta günlük tüketilecek baklagillere sindirim ancak 2-3 haftada alışır. Devam etseydin alışacaktı vücudun. Bağırsaktaki faydalı bakterilerin (probiyotik) gıdası baklagil ve liflerdir Moni Kaptanım ❤
Lahanaya da bayılırım cıtır cıtır yemeğe debunun dışında kan gruplarına göre metabolizmayı yavaşlatan yiyecekler olabiliyor. onları da tüketmemek gerek. mesela 0 gruplarının lahana, karnıbahar, kurufasulyeyi sık sık tüketmemesi lazım.
ben aşırı düşkün olmamakla beraber etli veya zeytinyağlı sarmalarını severim. turşusunu yerim. ama 0 grubuyum. çok sık tüketmemeye çalışıyorum. metabolizmayı yavaşlatıyormuş. ama tabi arada bir yenebilir. zaten sadece kışın varLahanaya da bayılırım cıtır cıtır yemeğe de
Trambolin mi alacaksinKızlar trambolin hakkında bilgilerinizi alayım
Canım senin yumurtalıklarda kist mi var? Yoksa kabızlık sorunun mu var tam anlayamadım sorununu?Şişlik neden bilmiyorum kasiklarima baskı yapıyor sanirim bir iki güne geçer günlük su miktarım 2 litrenin altına düşmüyor mutlaka yeşil çay da iciyorum ödem varsa gider insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?