Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar trambolin hakkında bilgilerinizi alayım
benim trambolinim vardı. düzenli yaparsan güzel bir spor aracı. ilk aldığımda zıplıyordum. sonra ara verdim. uzadı gitti. tabi evde yer tutuyor. uzun zaman kullanmayınca komşunun kızına verdim. yürüyüş ve leslie yapmayı daha çok seviyorum. bir de yıllar geçtikçe o zıplamalar baş döndürüyor.

Canım senin yumurtalıklarda kist mi var? Yoksa kabızlık sorunun mu var tam anlayamadım sorununu?
Benim polikistik problemim var bebek istediğim için 3 aydır destek tedavi alıyorum bu ay yine çatlatma iğnesi vuruldum onu vurulunca karnım şişti bacaklarım falan çok fena birde wc cikamiyorum

Ev için bosu almak istiyorum bende eşim ikna olmuyor

Yeni spor aletleri arayışındayım peki teşekkürler canım

Benim polikistik problemim var bebek istediğim için 3 aydır destek tedavi alıyorum bu ay yine çatlatma iğnesi vuruldum onu vurulunca karnım şişti bacaklarım falan çok fena birde wc cikamiyorum
Tamam şimdi anladım. Sana bebek için tavsiyem ; hamile kalamazsan attığım kitabı mutlaka okuyup uymaya çalış. Takviyeler var orada. Onları konuşuruz zamanı gelince.
Kabızlık içinde günlük 1 tk kimyon tohumunu tercihen aç içmen. Yoksa aç tok farketmez. Gece yatarken de güzel olur içmen. Su ile yutarsın. Tohumu bulamam dersen 1/2 tatlı kaşığı tozunu su ile yut. Hiç zararı olmaz ve wc kolay çıkarır.

Umarım güzel haberi en kısa zamanda alırsın

koşu bandını tavsiye etmiyorum ben. birincisi evde yer kaplıyor. geniş alanın olması gerekiyor. ikincisi alanlar hep sonradan elden çıkarmaya başlıyor. çok duydum.
kondisyon bisikletleri falan da benzer. iyi bir eliptik bir derece ama inanın dışarıda yürüyüş ve leslie videoları çok daha rahatlatıcı. bölgesel çalışmalar için de youtube da bir sürü video var. inan hiç almaya değmez.

ama plates topu, küçük ağırlıklar, ip, lastik, küçük göğüs çemberi vs alabilirsin. bak onlar işe yarıyor. hem de yer tutmuyor.

Bugun cok halsizim sanirim sunun yorgunlugu cikiyor hicbirsey yapmada dinlenmeyi planliyorum
Aksam yemegi fikrinizi almak istiyorum oglen 3 kasik yesil mercimekle salata yogurt yedim .
Evde yemek dolu göndereyimmiiii kim ycek evde koca tencere yemek yapmışım bende sadece salata yiyorum

Bugun cok halsizim sanirim sunun yorgunlugu cikiyor hicbirsey yapmada dinlenmeyi planliyorum
Aksam yemegi fikrinizi almak istiyorum oglen 3 kasik yesil mercimekle salata yogurt yedim .
hindi but vardı. onu dökümde tencerede ağır ateşte tandır gibi pişireceğiz. yanına da dünden kalan zeytinyağlı barbunya yemeğinden alırım ve bol salata. gece de yeşil çay

Ne kitabı o çok merak ettim ben de zamanın da çok tedaviler gördüm zayıflayınca kaldım hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…