benim trambolinim vardı. düzenli yaparsan güzel bir spor aracı. ilk aldığımda zıplıyordum. sonra ara verdim. uzadı gitti. tabi evde yer tutuyor. uzun zaman kullanmayınca komşunun kızına verdim. yürüyüş ve leslie yapmayı daha çok seviyorum. bir de yıllar geçtikçe o zıplamalar baş döndürüyor.Kızlar trambolin hakkında bilgilerinizi alayım
bebek için iğne oldu canım. tedavisi var.Canım senin yumurtalıklarda kist mi var? Yoksa kabızlık sorunun mu var tam anlayamadım sorununu?
Benim polikistik problemim var bebek istediğim için 3 aydır destek tedavi alıyorum bu ay yine çatlatma iğnesi vuruldum onu vurulunca karnım şişti bacaklarım falan çok fena birde wc cikamiyorumCanım senin yumurtalıklarda kist mi var? Yoksa kabızlık sorunun mu var tam anlayamadım sorununu?
Ev için bosu almak istiyorum bende eşim ikna olmuyorbenim trambolinim vardı. düzenli yaparsan güzel bir spor aracı. ilk aldığımda zıplıyordum. sonra ara verdim. uzadı gitti. tabi evde yer tutuyor. uzun zaman kullanmayınca komşunun kızına verdim. yürüyüş ve leslie yapmayı daha çok seviyorum. bir de yıllar geçtikçe o zıplamalar baş döndürüyor.
Yeni spor aletleri arayışındayım peki teşekkürler canımbenim trambolinim vardı. düzenli yaparsan güzel bir spor aracı. ilk aldığımda zıplıyordum. sonra ara verdim. uzadı gitti. tabi evde yer tutuyor. uzun zaman kullanmayınca komşunun kızına verdim. yürüyüş ve leslie yapmayı daha çok seviyorum. bir de yıllar geçtikçe o zıplamalar baş döndürüyor.
bosu ne demek canım anlamadım.Ev için bosu almak istiyorum bende eşim ikna olmuyor
Koşu bandı sanırımbosu ne demek canım anlamadım.
Tamam şimdi anladım. Sana bebek için tavsiyem ; hamile kalamazsan attığım kitabı mutlaka okuyup uymaya çalış. Takviyeler var orada. Onları konuşuruz zamanı gelince.Benim polikistik problemim var bebek istediğim için 3 aydır destek tedavi alıyorum bu ay yine çatlatma iğnesi vuruldum onu vurulunca karnım şişti bacaklarım falan çok fena birde wc cikamiyorum
Evde yemek dolu göndereyimmiiii kim ycek evde koca tencere yemek yapmışım bende sadece salata yiyorumBugun cok halsizim sanirim sunun yorgunlugu cikiyor hicbirsey yapmada dinlenmeyi planliyorum
Aksam yemegi fikrinizi almak istiyorumoglen 3 kasik yesil mercimekle salata yogurt yedim .
Protein ve salataBugun cok halsizim sanirim sunun yorgunlugu cikiyor hicbirsey yapmada dinlenmeyi planliyorum
Aksam yemegi fikrinizi almak istiyorumoglen 3 kasik yesil mercimekle salata yogurt yedim .
hindi but vardı. onu dökümde tencerede ağır ateşte tandır gibi pişireceğiz. yanına da dünden kalan zeytinyağlı barbunya yemeğinden alırım ve bol salata. gece de yeşil çayBugun cok halsizim sanirim sunun yorgunlugu cikiyor hicbirsey yapmada dinlenmeyi planliyorum
Ne kitabı o çok merak ettim ben de zamanın da çok tedaviler gördüm zayıflayınca kaldım hamileTamam şimdi anladım. Sana bebek için tavsiyem ; hamile kalamazsan attığım kitabı mutlaka okuyup uymaya çalış. Takviyeler var orada. Onları konuşuruz zamanı gelince.
Kabızlık içinde günlük 1 tk kimyon tohumunu tercihen aç içmen. Yoksa aç tok farketmez. Gece yatarken de güzel olur içmen. Su ile yutarsın. Tohumu bulamam dersen 1/2 tatlı kaşığı tozunu su ile yut. Hiç zararı olmaz ve wc kolay çıkarır.
Umarım güzel haberi en kısa zamanda alırsın
neden yemek yemiyorsun. cıslı mı yoksa?Evde yemek dolu göndereyimmiiii kim ycek evde koca tencere yemek yapmışım bende sadece salata yiyorum
Kıymalı patates yemeği az yağlıneden yemek yemiyorsun. cıslı mı yoksa?
ne yaptın merak ettimBen dün bir yemek yapmışım yarı mahalleyi doyurur yeminle
oooo çok severim kendisiniKıymalı patates yemeği az yağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?