- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
İmmmmm 1 adet koşu bandı var 1 adet bisiklet var (anneme postaladım ) 1 adet dambıl var 2kg*2 1 adet plates topu var efem başka kolu bandın da titreşim aleti var twester var koşu bandına bağlıkoşu bandını tavsiye etmiyorum ben. birincisi evde yer kaplıyor. geniş alanın olması gerekiyor. ikincisi alanlar hep sonradan elden çıkarmaya başlıyor. çok duydum.
kondisyon bisikletleri falan da benzer. iyi bir eliptik bir derece ama inanın dışarıda yürüyüş ve leslie videoları çok daha rahatlatıcı. bölgesel çalışmalar için de youtube da bir sürü video var. inan hiç almaya değmez.
ama plates topu, küçük ağırlıklar, ip, lastik, küçük göğüs çemberi vs alabilirsin. bak onlar işe yarıyor. hem de yer tutmuyor.
bende de var bunlardan. twester hariç.İmmmmm 1 adet koşu bandı var 1 adet bisiklet var (anneme postaladım ) 1 adet dambıl var 2kg*2 1 adet plates topu var efem başka kolu bandın da titreşim aleti var twester var koşu bandına bağlıyetmiyor bacım yetmiyo
2 gündür içmedim canım kalmamıştı genelde günde 1 fincan içiyorum şimdi aldım geldim demleniyoryeşil çay içiyor muydun?
Corba evet bırakayım pilav olarak pirinç ara sıra 3 kaşık yerdim şimdi onuda komple kesiyim bugun bamya ve bulgur pilavı yapıcam artık sadece bamya ve salata yerimCancazım porsiyon küçüktmek yerine menünde eleme yap nacizane tavsiyem.
Pilavdır karbon lu çorbalardır bunları ele.
Yok yapmıyorum canım ya aslında fatsetrec programı nı indirdim Bi ara tel. Hala da duruyor hiç yapmadım o programı da kullanarak deneyeyim bakalımHiç kalori hesabı yapıp günlük ortalama ne kadar tükettiğine baktın mı?
Çünkü hiç ummadığımız şeyler bazen gerçekten yüksek kalorili çıkıyor. Görünürde az olsa bile. .
Ne spor yapıyorsun bugün
Maşallah spor salonu gibi var varİmmmmm 1 adet koşu bandı var 1 adet bisiklet var (anneme postaladım ) 1 adet dambıl var 2kg*2 1 adet plates topu var efem başka kolu bandın da titreşim aleti var twester var koşu bandına bağlıyetmiyor bacım yetmiyo
Bugun güzel bir yürüyüş yaptımHiç kalori hesabı yapıp günlük ortalama ne kadar tükettiğine baktın mı?
Çünkü hiç ummadığımız şeyler bazen gerçekten yüksek kalorili çıkıyor. Görünürde az olsa bile. .
Ne spor yapıyorsun bugün
İLLA yeniler isteniyor işte nasıl olcak bilmiyorum ben dışarda yürümeyi sevmiyorum ne yaparsam evdeMaşallah spor salonu gibi var var
Ayy ne guzel olurdu dusununce bile mutlu oldumEvde yemek dolu göndereyimmiiii kim ycek evde koca tencere yemek yapmışım bende sadece salata yiyorum
Canim Yanlismi yapmisim anlamadim.senin onerin ne aksam icinProtein ve salata
Ayy ne guzel olurdu dusununce bile mutlu oldum
yani diyor ki mesela protein olarak et, köfte, tavuk ya da balık yap. yanına da salatayla tüket.Canim Yanlismi yapmisim anlamadim.senin onerin ne aksam icin
Siz Dukan mı yapıyorsunuzyani diyor ki mesela protein olarak et, köfte, tavuk ya da balık yap. yanına da salatayla tüket.
Spor salonlarında var bosu ball küçük çok yer kaplamaz ve çok güzel mekik çekiliyor kolay oluyorbosu ne demek canım anlamadım.
hayır. aralıklı oruç yapıyorum. şu seviyeler sistemini duymuşsundur. ona başladık ama benim 2 öğün aralıklı oruç olarak sürecek. çok katı uygulamayabilirim seviyeleri.Siz Dukan mı yapıyorsunuz
Yok canim bosu ayrı birseyKoşu bandı sanırımah şu telefonlar
aaa tamam tamam ne bu diyordum netten baktım. evet onu biliyorum ben. o da çok güzel ve başarılı bir alet.Spor salonlarında var bosu ball küçük çok yer kaplamaz ve çok güzel mekik çekiliyor kolay oluyor
Yolladigin kitaba göz attim ınsallah hayata geçirebilirim akşam yatmadan kimyonu yapayım ınsallah çok rahatsız etti bu durum cunkuTamam şimdi anladım. Sana bebek için tavsiyem ; hamile kalamazsan attığım kitabı mutlaka okuyup uymaya çalış. Takviyeler var orada. Onları konuşuruz zamanı gelince.
Kabızlık içinde günlük 1 tk kimyon tohumunu tercihen aç içmen. Yoksa aç tok farketmez. Gece yatarken de güzel olur içmen. Su ile yutarsın. Tohumu bulamam dersen 1/2 tatlı kaşığı tozunu su ile yut. Hiç zararı olmaz ve wc kolay çıkarır.
Umarım güzel haberi en kısa zamanda alırsın
Ev için ideal normalde mekik zorluyor bununla kolay birde squat için idealaaa tamam tamam ne bu diyordum netten baktım. evet onu biliyorum ben. o da çok güzel ve başarılı bir alet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?