- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Hemen açıkla nedir oYok canim bosu ayrı birsey
Hımm evet duydum ya ben şeker hastasıyım o yüzden yapabilir miyim bilmme yapamam kesin de dukansa sarılcaktım sizehayır. aralıklı oruç yapıyorum. şu seviyeler sistemini duymuşsundur. ona başladık ama benim 2 öğün aralıklı oruç olarak sürecek. çok katı uygulamayabilirim seviyeleri.
Yarim plates topu gibi birşey yere denk gelen kısım sabit sırtını verip bir güzel mekik çekiyorsunHemen açıkla nedir o
Haaaaa tamam tamam bildimYarim plates topu gibi birşey yere denk gelen kısım sabit sırtını verip bir güzel mekik çekiyorsun
Evet canim basladim
Aslında evde olması daha güzel istedigin saatlerde yap kullanİLLA yeniler isteniyor işte nasıl olcak bilmiyorum ben dışarda yürümeyi sevmiyorum ne yaparsam evde
Hımm bende bilmiyordum bakaaa tamam tamam ne bu diyordum netten baktım. evet onu biliyorum ben. o da çok güzel ve başarılı bir alet.
aynen öyle ya dışarda ona selma ver bununla konuş derken olmuyorAslında evde olması daha güzel istedigin saatlerde yap kullan
Hımm bende bilmiyordum bak
Çok güzel olmuş canımBugun güzel bir yürüyüş yaptım
Oyyy maşallah cocuk ne görse onu uyguluyor işte ne güzelvalla kızım benden hevesli dah 3 yaşında anne hadi tpor (spor )yapalım diyor
aklıma düşürdün alsam mı ki acabaEv için ideal normalde mekik zorluyor bununla kolay birde squat için ideal
diyabet hastaları da yapıyor aralıklı orucu ve bu seviyeler sistemini. yapan ve sonuç alan çok.Hımm evet duydum ya ben şeker hastasıyım o yüzden yapabilir miyim bilmme yapamam kesin de dukansa sarılcaktım size
Bügün sporlar havalarda uçucak deseneÇok güzel olmuş canım
Bende yürüyorum. Sonra bisiklete bineceğim.
evet evet kızımda benim gibi tombik 20 kilo olmuş yavrumOyyy maşallah cocuk ne görse onu uyguluyor işte ne güzel
Maşaallah boncuğavalla kızım benden hevesli dah 3 yaşında anne hadi tpor (spor )yapalım diyor
ben dukanla verdim kilo ama o zaman 4.takımdaydım yine 96 kilolardan 83 lere düşmüş ve hamile kalmıştımaklıma düşürdün alsam mı ki acaba
diyabet hastaları da yapıyor aralıklı orucu ve bu seviyeler sistemini. yapan ve sonuç alan çok.
dukan yapma. dukan zararlı. ama karatay da çok iyi.
amin cümlemizin canımMaşaallah boncuğa
annesini ne güzel teşvik ediyor
Allah bağışlasın canım
Bende karatay diyetini begeniyorumaklıma düşürdün alsam mı ki acaba
diyabet hastaları da yapıyor aralıklı orucu ve bu seviyeler sistemini. yapan ve sonuç alan çok.
dukan yapma. dukan zararlı. ama karatay da çok iyi.
İnşaallah canım ya uçsun tabiiiBügün sporlar havalarda uçucak desene
dukan saf protein ve sonrası da protein ağırlıklı olduğu için vücutta sonra başka başka tepkileri olabiliyor canım.ben dukanla verdim kilo ama o zaman 4.takımdaydım yine 96 kilolardan 83 lere düşmüş ve hamile kalmıştım
aynen valla. ben az sonra leslie yapayım diyorum.İnşaallah canım ya uçsun tabiii
Kimler neler yapıyor acaba bugün?
Her beraber coşalım valla ya. Hem zayıflayalım, hem derece yapalım
Toto büyüttüğümüz yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?