karatay güzel ve sağlıklı bir beslenme şekli. ayrıca çok da lezzetli ve doyurucu.Bende karatay diyetini begeniyorum
Leslie 5 mil mi yapacaksın Fulyacımaynen valla. ben az sonra leslie yapayım diyorum.
ben de youtube den açıyorum ama kaç mil olduğunu anlamıyorum ama en az 30 dk olanı yapıyorumLeslie 5 mil mi yapacaksın Fulyacım
70-75 dk falan deniyor hiç yapmadım ama
yani 16/8 mi akşam 20 den sonra yeme işi yok ama sıvı tüketebiliyorsun doğru mu anladımBenim programım ım içinde if yanı 16 saatlik açlık.
Galiba ona 3 mil diyorlar canım. Ben hiç birini yapmadım daha önce. Step yapıyordum.ben de youtube den açıyorum ama kaç mil olduğunu anlamıyorum ama en az 30 dk olanı yapıyorum
stepte çok güzelGaliba ona 3 mil diyorlar canım. Ben hiç birini yapmadım daha önce. Step yapıyordum.
İnşallah canım inşallah yaza şöyle fit girelim artıkİnşaallah canım ya uçsun tabiii
Kimler neler yapıyor acaba bugün?
Her beraber coşalım valla ya. Hem zayıflayalım, hem derece yapalım
Toto büyüttüğümüz yeter artık
Süperr vallahi sanırım ki biz böyle gidersek cuma günü 1.oluruzaynen valla. ben az sonra leslie yapayım diyorum.
İki mil 30 dkk sürüyor yıllar önce 1 ay düzenli yapmıştım cok güzel incelme olmuştuGaliba ona 3 mil diyorlar canım. Ben hiç birini yapmadım daha önce. Step yapıyordum.
Bu çok güzel o zaman, incelme ile beraber kilo da düştü dimi? Sadece sıkılaşma değil yani?İki mil 30 dkk sürüyor yıllar önce 1 ay düzenli yapmıştım cok güzel incelme olmuştu
Evet kilo da verdim ve verdiğin kilolar da kalıcı olmuştu aslında yine yapmalıyım yaaBu çok güzel o zaman, incelme ile beraber kilo da düştü dimi? Sadece sıkılaşma değil yani?
Yine yapacak mısın sana faydalıysa
Evet yaa olalım bence de, bu bahane ile güzel kilo veririz hemİnşallah canım inşallah yaza şöyle fit girelim artık
Süperr vallahi sanırım ki biz böyle gidersek cuma günü 1.oluruz
Aaa, bunu biliyor ve yapmıyor musunEvet kilo da verdim ve verdiğin kilolar da kalıcı olmuştu aslında yine yapmalıyım yaa
Evet canım. Önceden stepi çok basit sanıyordum.stepte çok güzel
evet aslın da basit gibi görünüyor ama değil ben de spor salonun da yapıyordum nefesi başka yerden alıyordum vallaEvet canım. Önceden stepi çok basit sanıyordum.
ilk başladığımda zorlandım. Nefes nefese kalıyordum. Sonra vücut epey açıldı, hafifledi. Sürekli tempoluydu.
Evet genelde herkez aktif bu sıralar herkeste Bi rehavet var ama aktiflerEvet yaa olalım bence de, bu bahane ile güzel kilo veririz hem
Ama bireysel dışında takımımız da birinci olsunHerkes aktif mi listede ki, ben pek bilmiyorum tabi
Yaa yürüyüş daha iyi geliyor bana stres atıyorum aslında ama yine 1 mil de olsa yapmaya çalışıcam bakalımAaa, bunu biliyor ve yapmıyor musunDurduğun hata canım o zaman yapış leslie ye
Sen öyle diyorsan ben bile yaparım
aralıklı oruçla ilgili nette geniş açıklamalar var. oradan oku istersen. hem detaylı bilgi edinirsin. sadece zaman aralığı olarak değil aynı zamanda çok farklı beslenme şekliyle de sürdürüyorlar. ben günde 2 öğün yiyorum. karboyu az oranda ve sağlıklı olanlardan tüketmeye çalışacağım. benim her iki öğünümde de protein, salata türevi oluyor. öğlen 12.30-13.30 aralığında akşam da 19.00-19.30 aralığında yiyeceğim. ama bugün niyetliyim. 06.20 gibi sahur yaptım. ezan 18.24 de okunuyor. o saatte yiyeceğim. aralarda şekersiz kahve ve beyaz, yeşil çay türevleri içiyorum. bazen madensuyu limonla. birkaç gündür sabah kalktığımda limonlu su içiyorum.
yok canım 30 dk fast leslie yetiyor banaLeslie 5 mil mi yapacaksın Fulyacım
70-75 dk falan deniyor hiç yapmadım ama
ben de youtube den açıyorum ama kaç mil olduğunu anlamıyorum ama en az 30 dk olanı yapıyorum
ben dışarıda yürüyüşü çok severim ve ruhen de çok rahatlarım. ama leslie vücudumu da topluyor. yürüyüş yapamadığım zamanlar evde kolay bir alternatif. karın ve sırtımı çok güzel toparlıyor kilo verirken. sıkılaştırıyor.Evet genelde herkez aktif bu sıralar herkeste Bi rehavet var ama aktifler
Yaa yürüyüş daha iyi geliyor bana stres atıyorum aslında ama yine 1 mil de olsa yapmaya çalışıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?