Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim programım ım içinde if yanı 16 saatlik açlık.

İnşaallah canım ya uçsun tabiii

Kimler neler yapıyor acaba bugün?

Her beraber coşalım valla ya. Hem zayıflayalım, hem derece yapalım
Toto büyüttüğümüz yeter artık
İnşallah canım inşallah yaza şöyle fit girelim artık
aynen valla. ben az sonra leslie yapayım diyorum.
Süperr vallahi sanırım ki biz böyle gidersek cuma günü 1.oluruz

Bu çok güzel o zaman, incelme ile beraber kilo da düştü dimi? Sadece sıkılaşma değil yani?
Yine yapacak mısın sana faydalıysa
Evet kilo da verdim ve verdiğin kilolar da kalıcı olmuştu aslında yine yapmalıyım yaa

İnşallah canım inşallah yaza şöyle fit girelim artık

Süperr vallahi sanırım ki biz böyle gidersek cuma günü 1.oluruz
Evet yaa olalım bence de, bu bahane ile güzel kilo veririz hem
Ama bireysel dışında takımımız da birinci olsun Herkes aktif mi listede ki, ben pek bilmiyorum tabi

Evet canım. Önceden stepi çok basit sanıyordum.
ilk başladığımda zorlandım. Nefes nefese kalıyordum. Sonra vücut epey açıldı, hafifledi. Sürekli tempoluydu.
evet aslın da basit gibi görünüyor ama değil ben de spor salonun da yapıyordum nefesi başka yerden alıyordum valla arkadaşlarım dalga geçerdi yapında görelim derdim yarıda bırakır giderlerdi

Evet yaa olalım bence de, bu bahane ile güzel kilo veririz hem
Ama bireysel dışında takımımız da birinci olsun Herkes aktif mi listede ki, ben pek bilmiyorum tabi
Evet genelde herkez aktif bu sıralar herkeste Bi rehavet var ama aktifler
Aaa, bunu biliyor ve yapmıyor musun Durduğun hata canım o zaman yapış leslie ye
Sen öyle diyorsan ben bile yaparım
Yaa yürüyüş daha iyi geliyor bana stres atıyorum aslında ama yine 1 mil de olsa yapmaya çalışıcam bakalım

aralıklı oruçla ilgili nette geniş açıklamalar var. oradan oku istersen. hem detaylı bilgi edinirsin. sadece zaman aralığı olarak değil aynı zamanda çok farklı beslenme şekliyle de sürdürüyorlar. ben günde 2 öğün yiyorum. karboyu az oranda ve sağlıklı olanlardan tüketmeye çalışacağım. benim her iki öğünümde de protein, salata türevi oluyor. öğlen 12.30-13.30 aralığında akşam da 19.00-19.30 aralığında yiyeceğim. ama bugün niyetliyim. 06.20 gibi sahur yaptım. ezan 18.24 de okunuyor. o saatte yiyeceğim. aralarda şekersiz kahve ve beyaz, yeşil çay türevleri içiyorum. bazen madensuyu limonla. birkaç gündür sabah kalktığımda limonlu su içiyorum.
Leslie 5 mil mi yapacaksın Fulyacım
70-75 dk falan deniyor hiç yapmadım ama
yok canım 30 dk fast leslie yetiyor bana
ben de youtube den açıyorum ama kaç mil olduğunu anlamıyorum ama en az 30 dk olanı yapıyorum

Evet genelde herkez aktif bu sıralar herkeste Bi rehavet var ama aktifler

Yaa yürüyüş daha iyi geliyor bana stres atıyorum aslında ama yine 1 mil de olsa yapmaya çalışıcam bakalım
ben dışarıda yürüyüşü çok severim ve ruhen de çok rahatlarım. ama leslie vücudumu da topluyor. yürüyüş yapamadığım zamanlar evde kolay bir alternatif. karın ve sırtımı çok güzel toparlıyor kilo verirken. sıkılaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…