Aynen öyle canım bazen hiç bir şey yapmak istemiyor insanHayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım.seninle birlikte isteyen herkesin elini boş çevirmesin..
Bazen sadece oturmak istiyor insan değil mi saracım? Nerdeyim ne yapıyorum diye bir durup etrafına bakmak istiyorsun. Zamanı yavaşlatmak istiyorsun. Bazen de hızlandırmak. İnsanız sonuçta, ruhumuz değişken hallere bürünüyor. Allah kalbine ferahlık versin inşallah
Yarım ekmek ne olmuş öyleİyi akşamlar kızlar
Sabah bir Türk kahvesi
Öğlen
Kuru fasulye
Azıcık pilav
1 süt helvası
Akşam
Çok az patates yemeği
Neredeyse yarım ekmek ekmek çok tatlı geldi
1.5 litre su yatana kadar 2 olur
tatlım çok karbolu birgün olmuş. hem sen demedin mi şeker hastasıyım diyeİyi akşamlar kızlar
Sabah bir Türk kahvesi
Öğlen
Kuru fasulye
Azıcık pilav
1 süt helvası
Akşam
Çok az patates yemeği
Neredeyse yarım ekmek ekmek çok tatlı geldi
1.5 litre su yatana kadar 2 olur
Normal de patates yemem Pirin bir yada iki kaşık yerim ekmek desen listem de görmek zor ama bazen oluyot iştetatlım çok karbolu birgün olmuş. hem sen demedin mi şeker hastasıyım diyebunlar kan şekerini fırlatır senin.
Sorma valla utanmasam hepsini yicektimYarım ekmek ne olmuş öyle
Zaten 1 lokma aldın mı gerisi geliyor bende öyle oluyor tutamıyorum sonra kendimi en iyisi elini ekmege hiç uzatmamakSorma valla utanmasam hepsini yicektim
Aynen öyle gerçektenZaten 1 lokma aldın mı gerisi geliyor bende öyle oluyor tutamıyorum sonra kendimi en iyisi elini ekmege hiç uzatmamak
ben de çok severim ama yedikçe insanın yiyesi geliyorNormal de patates yemem Pirin bir yada iki kaşık yerim ekmek desen listem de görmek zor ama bazen oluyot işte
Harikasiniz kizlarrrrr*** 10. TAKIM 709. ETAP ***
Aylin42konya (63,6/63,4/0,2/%0,314)
Natsume (66,6/66,2/0,4/%0,600 )
moni (87,0/86,3/0,7/%0,805 )
88prenses22 (91,5/90,0/1,5/ %1,639 )
Obezzto (79,8/81,3/-1,5/% -1,880)
Aeben (69,1/68,7/0,4/%0,579 )
Fatimatuz_zehra (63,8/63,9/-0,1/% -0,157)
MuMu85(75,3///%)Kilo bildiriminde bulunmadı.
Ekrl(65,3/64,7/0,6/%0,919)
nilsub(88,7/87,9/0,8/%0,902)
inci-tepik(84,25/83,30/0,95/%1,128)
asliogretmen (78,9/78,65/0,25/%0,317)
Antepia27 (116,1/114,7/1,4/%1,206)
10. Takım Ortalaması: % 0,490
takım içi
60kiloyum (87,4/87,9)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,9/96,8)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye
reklam (68,5/67,5)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
enerji_kusagi (66,8/)
daha iyi olacak inşallah. sen nasılsın?Harikasiniz kizlarrrrr
CanımsınFace sayfası kapatıldı canımcığım
Bütün bilgileri kendi internet sitesine aktaracaktı, güvenlik için şimdilik orayı da kapattı
Ayrıca uykusuzluk benim taammı elimden alamazsın, sen uyu
Moni bana at hesabını takip edeyimKendime ig sayfası açmıştım bir nevi günlük ve kendimi frenlemek için öylesine.Baya motivasyon oldu bana ve faydasını da görüyorum, diyetisyenimin de gördüğünü bildiğimden sıkı sıkıya uyuyorum listelerime. çok iyi geldi eğleniyorum hem liseli yıllarıma döndüm resmen
Bugünkü beni anlatmışsın fulyacım. Karnım aç değil ama ağız o kadar alışmış ki devamlı bir şeyler aklıma geldi durdubiraz acıktım. işimiz gücümüz yemek yemek ya da birşeyler içmek. ağzım boş olunca bugün bir tuhaf oldum. arandım durdum. halbuki öyle kayda değer bir açlık ya da susuzluk çekmedim. alışkanlıklar işte
Sende mi seviyelere basladin canimCanımsın
Moni bana at hesabını takip edeyim
Bugünkü beni anlatmışsın fulyacım. Karnım aç değil ama ağız o kadar alışmış ki devamlı bir şeyler aklıma geldi durdu
afiyet olsun canım çok güzel. ama akşam sanki salata ekleseydin iyi olurdu gibi.Seviye 1 1.gün
12.00
1 yumurta
2 3 dilim peynir
Köz biber
7 zeytin
Ceviz
17.30
Bulgur pilavi
2 dilim tostta gögüs
Yogurt
Su suan 1
Spor yok
Niyetimde vardi ama yetistiremedim malesef :)afiyet olsun canım çok güzel. ama akşam sanki salata ekleseydin iyi olurdu gibi.
hiç sorma. hele hele gece yemelerimden korkuyordum. bal, peynir, ekmek üçlüsü ve çekirdek. ama çok şükür ilk gece zorladı. 2. gün ve bugün tık yoktu.Canımsın
Moni bana at hesabını takip edeyim
Bugünkü beni anlatmışsın fulyacım. Karnım aç değil ama ağız o kadar alışmış ki devamlı bir şeyler aklıma geldi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?