Geçmiş olsun canımmerhaba kızlarrrbugün bir baş ağrısı ve ağırlıkla uyandım
Geçmiş olsun fulyacımsaol canım. günümü mahvetti. oruç da gitti. evden çalışıyordum. yatıp uyuyayım dedim. delirtti uyutmadı. kuvvetli bir ağrı kesici içtim. 1 saatte ancak geçti. uyumuşum.
yok canım su içiyorum da bazen baş ağrım oluyor. sanırım oruç da olunca arttı. üstüne tansiyon da biraz yükseldi. iyice delirtti beni. oruç gitti ama dayanamadım. aşırı zorladı beni. midem de bulanmaya başlayınca koptum. çok şükür şimdi iyiyim.
hiç sorma ben de ayrıydım. bugün beni çok yordu. tüm günüm gitti.
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim kızlarrrGeçmiş olsun fulyacım
Ben dün form içtim wc için iyi geldiüşenmeyeyim de yeşil çay yapayım. spor da yapmadım bugün. azcık metabolizmam hızlansın
Rabbim korktugunuza ugratmasin canimAnnemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar
elma ve hurma da iyi geldi gibi canım saol.Ben dün form içtim wc için iyi geldi
saol tatlım.
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin kuzum. Sizlere bağışlasın. Üzüldüm açıkçası ama Rabbim bilir. Ol der olur dua edelim.Annemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar
benden yana helal olsun canım. moralini bozma. hep diyorlar ya düne takılma, geleceği çok düşünme, bugünü yaşa bekle. aynen öyle.Hayat çok kısa ne zaman ne olacağı hiç belli olmayan zamandayız bu yüzden bugüne kadar istemeden birinizin kalbini kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin benimde hakkım varsa hepinize helal olsun
Yemeklerden 1,5 saat sonra içmeye başlayabilirsinApa da su saati zamanlarının kısıtlı olmasından su içmede problem oluyor biraz.yarın bu kadar beklemeden su içicem
Rabbim şifa versin inşallahAnnemin biyopsi sonucu çıktı bugün haberler iyi değil hem karaciğer hem diyaframda metastaz var doktorlar bekleyecek zaman olmadığını hemen yarın kemoterapiye başlanacağını söylediler Allahın izniyle bunuda aşacaz buda geçecek diye umudumu hep diri tutmaya çalışıyorum sizlerden ricam dualarınızda annemede dua etmeniz belki Allahım içinizden birinin duasını kabul ederde annemi bize bağışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?