- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Troid varya ondan diyorumGülim senin vucud illa şişecek bişi buluyor. Bunun için Bir Dr göründü mü? Niye bu kadar su tutabiliyorsun?
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlarrrbugün bir baş ağrısı ve ağırlıkla uyandım
Kolay gelsin canım, ben yazana kadar mesain bitti neredeyseİyilik bizden de çalışıyoruz
Teşekkür ederim canımSüpersin canım
Hafta sonu yaramazlık yapmakla meşguldünTeşekkürler canım
Laf aramızda hafta sonu kaçırınca cumaya eksi gelme çalışmaları
Canım geçmiş olsun, su az içimiyorsun dimimerhaba kızlarrrbugün bir baş ağrısı ve ağırlıkla uyandım
Selam canım, ne güzel ya, sende oynadın mı çocuklarlaSlm kizlar umarim herkes iyidir ben sabab cocuklari kar oynamaya cikardim birazcik hareket oldu
Su içse yarıyor arkadaşaGülim senin vucud illa şişecek bişi buluyor. Bunun için Bir Dr göründü mü? Niye bu kadar su tutabiliyorsun?
Akşam sporu geç saatte yaptım, ondanda olabilirSu içse yarıyor arkadaşa
kuzum bu hafta hazırlamak içimden gelmedi ki zaten vaktim de olmuyor bu aralar hiç. ama cumadan itibaren tüm listeler, yarışlar vs. devreye girecekNeden yapılmıyormuş canım, boşuna mı yazıyorum
hakkınızda hayırlısı olsun busemiyi geceler kizlar
sanirim 3 dk falan sürdü duruşma.
bitti.
kız kilon ne durumda almadın di mi dökül bakıyımIyiyim cok şükür. Keyifler yerindesen nasilsin canim benim
Keyfini kacirdigim icin özür dilerim, hakkini helal etkuzum bu hafta hazırlamak içimden gelmedi ki zaten vaktim de olmuyor bu aralar hiç. ama cumadan itibaren tüm listeler, yarışlar vs. devreye gireceksizler bu kadar azimliyken mutlaka yapıcam
her türlü fikir öneri açık kızlar
saol canım. günümü mahvetti. oruç da gitti. evden çalışıyordum. yatıp uyuyayım dedim. delirtti uyutmadı. kuvvetli bir ağrı kesici içtim. 1 saatte ancak geçti. uyumuşum.Geçmiş olsun canım
yok canım su içiyorum da bazen baş ağrım oluyor. sanırım oruç da olunca arttı. üstüne tansiyon da biraz yükseldi. iyice delirtti beni. oruç gitti ama dayanamadım. aşırı zorladı beni. midem de bulanmaya başlayınca koptum. çok şükür şimdi iyiyim.Canım geçmiş olsun, su az içimiyorsun dimi
hiç sorma ben de ayrıydım. bugün beni çok yordu. tüm günüm gitti.Selam kizlar, bugün dayak yemis gibi kalktim ,koltugun bi ucundan diger ucuna mekik dokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?