Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benimde oğlan da sıkıntı oluyor. Gün boyu pc başında hareket yok. Yediklerime hep karbon. Sonuç bu oluyor.
Geçenlerde babası aktardan Bi karışım yaptırmış. Onu verdim. Eczaneden bişiler aldık ama beslenmeyi değiştirmedi sürece tekrarlar..
Fulyanın ki gibi kronik olanların zor gerçekten Allah kolaylık versin sürekli dikkat etmek gerek.
Fulyacım Ekrl bacımın dediğinde iyi oluyor. Akşamdan 1 kş z. Yağ iç. Bol posalı gidalara agırlık ver.
Kendimde dikkat ettiğim bişi vardı 2 Br su arkasına bol yeşil salata yiyordum kaseye değil legenle dermişim hemen faydası olurdu.

Evet ya Birara altın kızlarıda paylaşamamıştık demi güli ben dorotimiydim
Banane saçlarımda kızıl en seksü olan benim hangisiydi o şu erkek meraklısı rutt olanmıydı

AA evet Zehracım iyi hatırlattın. Montiğnac grubunda ziligurti diye bir arkadaşım vardı kulakları çınlasın. Bir mesajında şöyle demişti.
Üni yıllarımda kronik kabızlık çekiyorum ne yaptıysan düzelemiyorum. Bi hocam beni wc kilitledi dedi hergün aynı saatte İhyiyacın olmasa bile wc de otur. Bu çok işe yaradı o demişti.
Bunu deneye bilirsin. Hergün evde uygun bir saatte al kitabını gir wc. Bencede etkili bir çözüm olabilir.

Kendimden önemli bir not düşeyim bu konuda. Şehir dışında otellerde kaldığımda klozet kullandığımda bağırsaklarım durur benim. Kronik kabızlığı olanlara mümkünse alaturka wc öneririm. Size komik gelmesin gerçekten çok yaşadım ben bunu.

Evet ya Birara altın kızlarıda paylaşamamıştık demi güli ben dorotimiydim
Banane saçlarımda kızıl en seksü olan benim hangisiydi o şu erkek meraklısı rutt olanmıydı
Anam Bi taş attım ortaya şimdi ben doritiyim sen güzelsin ben çirkinim yaşlıyım kavgası yapmayın haaa
Bende de o sıkıntı oluyor tatil veya yatılı başkasının evlnde asla giremiyorum zor bir durum

He bak o kavgamızda olmuştu yoksen dorotisin VS mevzuları

Yurttaşındakiler nerden bulsun alaturkayı

aeben ne kadar gitti?
Benim tahmin tam tuttu - 700
Yarın ki tutacakmı bakıyım
_600 lakin artıdan gitti hala cuma Kilomda değilim
Açlık çok verdirmiyor bana dün tüm aç olmadan Bi salata yesem de bu kilo belkide fazlası giderdi. Lakin amac sadece kilo değil
Bugunde gider Bi okadar diye tahmin ediyorum

inanmak başarmanın yarısıdır canım sen azimlisin yeterki iste

E biz de açızbizi de takip edebilirsin Antepia27

Kizkanmayalim lütfen sonra nazara geliyoruz
Dolunaydandır ...

Allah tan bu dolunay falan var da her şeyi onun üzerine atabiliyoruz. Tıpkı Fatma nın yemek yeyip yeyip obez beni nazar etti demesi gibi Antepia27

Kolay çözüm at suçu rahatla
Yok böyle dokundugumda salaniyo göbeğinde öyle nasıl desem normalde böyle değildi sıkıydı ama pek anlamdim

Canım karnın taş gibiydi kilo verdikçe yumuşar şimdi okadar yumusakki
Ama bir ara 49.5 kilo verdim hiç sarkmadi önce yumuşadı sonra toparladı ama spor salonuna gittim canım sende sporu bırakma kuzum
Ayyy canım sende iyiki varsin naiflugin kibarligin iyiki buralarda yine beraberiz

moni kaptanım inşallah yarın sabah yola çıkıyoruz
Gittiğimiz yer yağışlı ve dağlık bir yer internet sıkıntı olabilir canım
Düzenli menü atamam ama kilo bildirimi için gerekirse internet çeken bir yere gitmeye çalışırım ama kardan araba cikamazsa gideceğim yerde bildirim yapamazsa m elimde olmayan sebeplerden olur bu hafta hava durumu nda kar goruluyir sonra açık olur inşallah bu hafta bildirim yapmak için elimden geleni yaparım inşallah canım

Siz napiyonuz aclik mi yapiyonuz ? Sen niye acele ettin ki
Mumum benim iki aylık programım bitiyor. 10 kiloya yakın verdim. Bu hafta mezun olmak istiyorum. Hazır bünyem açlıga alışmışken 36 saatliği denemek istedim. Birde kilom durdu bu hafta ne verebilirsen diye.

Güle güle git gel Fatmacım.
Yediklerine dikkat et lütfen

O zaman bu karda kışta dağın başında ne işiniz var ayol anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…