ahh ahh Riva ve Şileyi çokkk özledimmmmBelki bir gün bir yerde birlikte
yok bilerek gözünüze gözünüze sokayım dedim listeyiBugün Çarşamba değil mi monişto ya?? Günleri mi karıştırdın??
banuşum gelmiş hoşgelmişşşSelamın Aleyküm 10cu takım
Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadımMalum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var Beni öyle böyle sarsmadı Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Şuraya olanları yazsam herkes kesinolur
Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesinBizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmıştabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyorduşükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım
Özellikle gelir gelmez Ayşemmoni nerelerde diye bir bakayım dedim ve bir de ne göreyim hatun afet olma yolunda müthiş yol kat etmiş maşallah subhanallah
Ben maşallah formumu koruyorum115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum Hamallık nereye kadar
hoşgeldinGünaydın kızlar ben geldim nasılsınız
canım banuşummmoni Ayşemmmmmm özledim valla yaaaa
Kendi derdime düşünce seni de hiç arayamadım yada mesaj atamadımNe güzel eskiden her hafta bir araya gelirdik Sibel bahanesiyle :)
maşallah süper yol kat etmişsin hadi tut şu Bacının elinden de bende peşinden geleyim
Bende yıllardır 65 aşagı olmadım vucut alışmış bırakmıyor mu kiloları acabaBugunki menüm
Sabah 2yk menemen
peynir 1 zeytin
Ara bir kupa nescafe
15.30 3yk kadar patates salatası
1 kase arabası çorbası
1.5 litre su
Bugün yemek işini erken kapattım
Reglim yakın yarın için umudum yok
Senelerdir hiç 63 ten aşağı düşmedim osebele mi bilmem gitmiyor kilolar
Ayy inşallah diyelimevet yarına hazır mıyız kızlarrr
Hoşgeldin canım eşinede sizede çok geçmiş olsun kötü günler geride kaldığına göre artık kilo vermeye başla ve buraya daha sık gelSelamın Aleyküm 10cu takım
Bazılarınız belki beni tanımaz ama eskiler çok iyi bilir
Çok çok uzun zamandır KKya girme fırsatı bulamadımMalum hepimizi derinden sarsan bir pandemi var Beni öyle böyle sarsmadı Hani yeni kendime geliyorum desem yeridir.
Şuraya olanları yazsam herkes kesinolur
Korinadan eşimde nasibini aldı atlattı şükür ama o süreci Rabbim düşman başına vermesinBizlere geçmedi şükür çabuk uyanıp adamı ayrı odaya karantinaya alınca ama 15 günden fazla sürdü ve o süreçte adamcağız mecbur ortak banyoyu kullanınca günde en az 5 kere buhar makinesiyle tüm banyoyu temizlemek zorunda kaldık büyük kızımla eeee tabi bu sefer de ellerimiz çılk yara oldu deterjanlardan ( pandeminin başında da olmuştu inanılmaz acı bir şey )
Tamda adamcağız aylarca işsizlikten sonra bir arkadaşı tekrar yanına yardıma çağırmıştı meğer mikrop bulaştırası varmıştabi asla bilerek değil ama iki arkadaş aynı anda çektiler
Sonrasında ben yine yamuldum ( omuzumda geçmişte yırtık oluşmuştu oda az fazla temizlik yapınca yine azıyor )
Bİr yandan da iki öğrenci olunca ne telefon ne bilgisayar elime bile geçmiyorduşükür tatil girdi de kızlar biraz geç uyanınca bende buraya kaçtım
Özellikle gelir gelmez Ayşemmoni nerelerde diye bir bakayım dedim ve bir de ne göreyim hatun afet olma yolunda müthiş yol kat etmiş maşallah subhanallah
Ben maşallah formumu koruyorum115kgdum en son iki hafta önce tartıldığımda ama yalan yok bir ara tekrar 120leri görmüştüm Neyse buna da şükür şu kafamı bir tam dağıtabilsem yine sahalara dönmeyi istiyorum Hamallık nereye kadar
banuşum gelmiş hoşgelmişşş
ay canım ya çok geçmiş olsun, neler yaşamışsınız
he ben korona en çok obez leri vuruyor diye korkudan zayıflıyorum
tansiyon hastası da olunca ekstra tırsıyorum
gel gel seni de zayıflatırız
ah ah ne büyük nimetmiş o günlerimiz
inşallah bir an önce biter gider şu hastalık ta eski günlerimize döneriz
canım banuşumm
inşallah biter gider şu günler de tekrar keyifli kahveler içmek nasip olur
ah sibel ah, ne anılar birikti git gel
sağol kuşum, sende çok güzel kilolar vereceksin yine
peşindeyim hadi bakalım
Valla ben sığınacak bahane ariyorumBende yıllardır 65 aşagı olmadım vucut alışmış bırakmıyor mu kiloları acaba
gelse bir türlü gelmese bir türlüKızlar çok kötüyüm. Hapı kullanmaya başlayalı reglim çok berbat geçiyor.içim sökülüyor sanki.son bir ay daha kullanmam gerek ama kullanmasam mı diye de düşünüyorum hani
hayırlı olsun, mezuniyetini de görün kısa zamanda inş.Valla senin sonucunu görünce baya bir gaza geldim
Bir kaç gün daha yoğunluğum olabilirkocamı açık öğretime yazdırmak için uğraşıyorum da ayıptır söylemesi
Adama senelerdir dışardan şu okulu bitir Liseye kayıt ol diyip durdum dinlemedi tabi bu pandemide işsiz kalıp hep diploma önüne çıkınca mecbur razı olduYarın inşallah o iş biter de bende hem şeker hapına tekrar başlarım ( bu ara maşallah tavan yapıyor şeker ) hemde diyete asılırım
Psikolojik olarak iki gündür zaten artık yeter diye kendimi telkin edip duruyordumSende el atarsan kesinlikle tekrar o fit halime dönerim diye düşünüyorum Enerjini çok özledim valla
Dediğini gibi şu süreç geçsin de yine fırsat bulup kahvelerimizi karşılıklı içer zaferimizi kutlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?