Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldiniz cok geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız
Hoşgeldin bacım

Allah razı olsun canım ay edin edin hepiniz nazar edin bana
Kız nerde bir sıska görsem özellikle kınıyorum başıma gelsin diye ama saatine deng gelmiyor herhalde

Bu ara manevi yönden şükür çok daha iyiyim elimden geleni de yapıyorum şeytana uymamak için artık yemek konusunda da şeytana uymayayım dimi ama

moni Ayşemmmmmm özledim valla yaaaa
Kendi derdime düşünce seni de hiç arayamadım yada mesaj atamadım Ne güzel eskiden her hafta bir araya gelirdik Sibel bahanesiyle :)

maşallah süper yol kat etmişsin hadi tut şu Bacının elinden de bende peşinden geleyim

Ama benim mayom yok, bikinim var
Ooo al bir aeben vakası daha ne istersen giy bacım.istersen bir şey de giyme diyecem de bizim buralardaki plajlarda o yassahhh
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız
Aaa sen neredeydin kuzum yaa?? hoşgeldin
Hoşgeldin oynak bayan

Ooo al bir aeben vakası daha ne istersen giy bacım.istersen bir şey de giyme diyecem de bizim buralardaki plajlarda o yassahhh

Aaa sen neredeydin kuzum yaa?? hoşgeldin

Hoşgeldin oynak bayan

Kızlar çok kötüyüm. Hapı kullanmaya başlayalı reglim çok berbat geçiyor.içim sökülüyor sanki.son bir ay daha kullanmam gerek ama kullanmasam mı diye de düşünüyorum hani

Hoş bulduk canım
Çok geçmiş olsun Ne ilacı bilmiyorum ama doktoruna danış mutlaka kafana göre bırakma

Kızlar çok kötüyüm. Hapı kullanmaya başlayalı reglim çok berbat geçiyor.içim sökülüyor sanki.son bir ay daha kullanmam gerek ama kullanmasam mı diye de düşünüyorum hani
Kendi başına göre bırakma derim doktoruna danış bence

Uzak memlekete gittim Erzincan'a Bursa'dan -16 -21 dereceli
E hoşgeldin o zaman.gezdiğin gördüğün senin olsun ne yedin onu anlat
Ne için ilaç alıyorsun
Regl düzensizliği için hormon hapı kullanıyorum canım
Yok ben alışamam
Evin içinde su tuluğu elimde dolanıyorum
Şaka şaka, otururken alıyorum
Sıcak memleket arıyosun sen biliyorum şunun şurasında yaza ne kaldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…