Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah sade Türk kahvesi

öğlen 12.20
3 kuru kayısı
15 dk sonra
1 yumurta, 1,5 kk peynir
3 çeri domates, közlenmiş 2 yeşil biber
2 brezilya cevizi
2 yk kadar tatlı patates

ara çay+ 1 kupa filtre kahve

akşam 19.00
4 köfte
3 yk patlıcan biber domates kızartma
2,5 yk sarımsaklı yoğurt
1,5 dilim ekmek
2 ceviz ve bir lokma pestil

az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı + 1/2 limonla madensuyu + açık çay

yatana kadar 1,5 lt su

5000 adım yürüdüm.

kızlar bugün yine wc yoktu. wc olmayınca da kilo da verilmiyor. bu haftamı mahvetti zaten. o nedenle akşam biraz yağlı yedim. ekmek de ekledim faydası olsun diye.
anlaşılan bu ara biraz probiyotik kürü yapmam lazım. netten sipariş ettim. yarın gelecek inşallah.

Sinameki otu diyorum, en güzeli

Ayşem tansiyon dedinde 2 ay önce benim tansiyon çok fena idi. Hatta Dr 3 ilaç vermişti o dönemle moral durumlarında aynı vasatlıkta ama şimdi tansiyonum 10_ 7
Diyetisyeni değişme kararın olursa Nurdan hanımı öneririm. Bu beslenme şekli gerçekten tansiyonunu düzeltti Allahın izniyle.

evde vardı da geçenlerde attım. geçen yıl almıştım bayatlamıştır diye. yeni almam lazım.
Yenisini alırken öğüttür iyice
Normale dönene kadar salata, yada çorbalara 1 tutam döküp ye
Bana iyi geliyor, çayı sakincaliymis, ot olarak yenirse zararı yokmuş

Evet hem sen açsın, hem moni
Bari açtığınız işe yarasın deyilmi

Yenisini alırken öğüttür iyice
Normale dönene kadar salata, yada çorbalara 1 tutam döküp ye
Bana iyi geliyor, çayı sakincaliymis, ot olarak yenirse zararı yokmuş
evde öğütücüm var. biliyorum canım. Aidin Salihin kitabında okumuştum. bir ara uyguluyordum iyi oluyordu. sonra bir bıraktım tam bıraktım. alayım hemen.
Bacı bana niye demedin, bende oruç tutardım
önceki haftaki o şiddetli baş ağrısından sonra benim oruçlar da kaldı. halbuki düzenli tutacaktım.

Haftaya belki bende tutabilirim
Aslında tutsam çok iyi olur
Başlarsanız beni de dürtün

Haftaya belki bende tutabilirim
Aslında tutsam çok iyi olur
Başlarsanız beni de dürtün
tamam canım inşallah.
Kendim için ekstra bir şey yapamadım bugün.Nohut bana hep artı olarak dönüyor ama yapacak bir şey yok
bazen oluyor yapacak birşey yok. baklagiller ve bulgur beni de hep şişiriyor. ben de bu akşam sarımsaklı yoğurt yedim az da olsa. o da şiş. amannn zaten şişim gitti bu hafta. sinir oldum

tamam canım inşallah.

bazen oluyor yapacak birşey yok. baklagiller ve bulgur beni de hep şişiriyor. ben de bu akşam sarımsaklı yoğurt yedim az da olsa. o da şiş. amannn zaten şişim gitti bu hafta. sinir oldum
Aaa liste peki??? üzüldüm bak şimdi

benim hafta gitmedi de bir şişlik olur tabi. Sakin olabilirsin moni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…