- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Ben isterimBugun 5 gibi kapattım şu an aklım mutfakta açıktım kalkayım Bi kahve yapayım bari
Varmi kahve isteyen
iki gündür nedense öğleden sonra canım kahve istemiyor. dün içtim ama zorla. sanki mecburmuşum gibi. bugün sadece sabah içtim.Ben isterim
Evde türk kahvesi kalmamış
Türk kahvesi yapmaya eriniyorum, öteki hem miktar olarak çok, hemde yapması daha kolay geliyor.iki gündür nedense öğleden sonra canım kahve istemiyor. dün içtim ama zorla. sanki mecburmuşum gibi. bugün sadece sabah içtim.
Rakibem sıkı geliyon maşallahMenüm
Sabah
2 dilim pastirma
Peynir zeytin
Ceri domates
Krem peynir
Findik
Aksam
Mercimek corba
Salata
Su 1.5 olur
6000 adim 50 p
karnım toksa Türk kahvesi iyi geliyor. ama arada içiyorsam filtre kahve tarzı seviyorum.Türk kahvesi yapmaya eriniyorum, öteki hem miktar olarak çok, hemde yapması daha kolay geliyor.
Yinede evde bulunsa fena olmaz
Çok daha iyi olur inşallahAnnem şu anda daha iyi ağrıları ilaçlar sayesinde biraz olsun dindi şükür inşallah kemoterapi işe yarar iyileşir bizde rahat bir nefes alırız ayrıca sorduğun için teşekkür ederim canım benim
Allah korusun canım.cana geleceğine mala gelsin, öyle teselli et kendiniBugünü de bitirdik çok şükür
Hemen aklımdayken yediklerimi paylaşayımgerçi bugün pek bir şey yemedim
Eşimin okul kaydı, Arabanın tamir koşturmacası derken fırsat bulamadım sonra da akşam yemeği yediğim halde şu an deli gibi açım ama yemem
Uyanınca 08.30 da
1 kupa sıcak su
ara 09.30 gibi
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Kahvaltı; 10.00 gibiydi sanırım
2 haşlanmış yumurta
1 dilim Peynir
1 şekersiz çay
ara 12.30
1 kupa şekersiz Nescafe
Öğlen yok sadece bir dilim Beyaz peynir yedim koşturmaca arasında eve uğrayınca
ara; 15.00de
1 kupa yeşil çay Ananaslı
Akşam; 17.45de
1 büyük tabak haşlanmış karnabahar
Şimdide şekersiz çay içiyorum midemi bastırsın diye
Gün içinde 1.5 litre ancak su içtim ama yatana kadar 1 litre daha eklenir
Resmen aç açına günü bitirdimbiliyorum fazlası da zarar ama özellikle arabaya üzülünce bugün canım hiç birşey istemedi
Düldüle 15 000e yakın masraf çıkınca ( motor gitmiş) satmaya karar verdik mecbur Hayırlısı ne diyeyim en azından bizlere birşey olmadı ( Allah korusun ya yolda giderken birşey olsaydı diye kendimi teselli ediyorum )
Allah korusun canım.cana geleceğine mala gelsin, öyle teselli et kendini
Fulyacım menüleri eski menülerinde dönüyor canım.sabah sade Türk kahvesi
öğlen 12.45
2 kuru kayısı+ 2 minik kuru incir
30 dk sonra
az sucuklu peynirli domatesli biberli isotlu omlet (içinde 1/2 dilim siyez ekmeği de vardı)
köz yeşil biber + roka, maydanoz, derotu
ara 15.40
1 kase yulaf lapası (1 bardak süt, 2 yk yulaf ezmesi, 1 tk h.cevizi unu, 1 tk chia tohumu, tarçın, 1/2 çk sahlep, 3 küçük hurma, böğürtlen, 1 tk fıstık ezmesi, 10 çiğ badem)
ara 1 kupa yeşil çay
akşam 19.00
kurutulmuş sebzelerden etli bulgurlu dolma (2 minik patlıcan, 2 minik biber, 1 minik kabak, 6 yaprak sarma)
küçük kase ev yoğurdu
yeşillik salatası+ 1,5 yk soğanlı acı biber kavurması
az sonra 1 madensuyu bol limonla, 2 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt su
öğlen yulaf lapam çok dolu farkındayım. ama wc ye etki etsin diye öyle yaptım. sürekli yediğim birşey değil lapa.
dolmalar minikti.
Geçmiş olsun. Dize bişi olmasın oymakbaşım.Öyle yapıyorum da işte bir yanım buruk
Bakalım inşallah çok uzun süre arabasız kalmayızgerçi şu anda pandemi yüzünden zaten hiç bir yere gidemiyoruz o bakımdan biraz daha rahatım yoksa kafayı yerdim
Geçmiş olsun. Dize bişi olmasın oymakbaşım.
Çok az yemişsin ama
Fulyacım maşallah manas destanı gibi döşemişsin,yukarıda okudumçeşit severim de tarifleri çok detaylı ve ölçüleriyle yazdığımdan da çok kalabalık görünüyor. ama tabi bugünkü yulaf lapası ekstraydı. 2 öğün iyi bana.
ben salata ve meze ayrıntısına çok takılırım. çok severim.
Başlarda çok oluyordu ama şimdi daha iyi çok şükürsara çok ağrısı oluyor mu? bu hastalığın bazı türleri çok ağrılı oluyormuş. benim bir arkadaşımın eşi öyleydi. çok ağrılıydı. adamcağız ağrıdan ağlıyordu. annendeki ağrılar nasıl canım?
Amin canım inşallahAllah daha iyi etsin inşallah kemoterapi nin faydasını görürsünüz kuzum
Amin canım sağolasınRabbim Anneciğine acil şifalar verir inşallah ....Aminnnnnnnnn
Rabbim kimsenin başına vermesin ...Aminnnn
İnşallah canımÇok sevindim canım.
Inşallah işe yarar
İnşallah canımÇok daha iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?