Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Her gün o turşu lar yenirse kilo kaybını ututun hanfendi. Ayrıca baklagiller haftada 1 den fazla yemek bende kilo vermeyi engelliyor. Sevgiyle dikkatinize sunarım OBEZTO hanım
Hepsi apa nın suçu turşu yemek serbest demiş ben de yiyorum işte. Yoksa hayatta yemen
Hoşgeldin fatmacım

Bende aynı durumdayım
Torun sabahın köründe mama şişesiyle kafamı patlattı
Oysaki akşam 1 saat geç yatırdım, geç uyansın diye
Yarım saat erken kalktı yaramaz

Hayirli sabahlar efenimmm. Bu hafta yogun bi hafta olucak benim icin,
Ctesi günü organize ettigim bir egitim olucak, onun reklami arti kkocluk sayfam icin resim ve video hazirlamam lazim yarin bi arkadasima gidip yardim alicam.
Cok heycanliyim eger egitime katilmak isterseniz sizede ID atabilirim
Konumuz karakterler yani kendini tanima

Fulyacım menüleri eski menülerinde dönüyor canım.
Lütfen oyalama kendini. Seni seviyorum
evet bozuldu bu aralar
benimki biraz tarif gibi de oluyor ondan. ama dün akşam acayip dolu göründü.
ama bence menü yazarken, peynirin zeytinin yemeğin miktarı yazılmalı. mesela pilav yedim 2 yk başka 1 tabak başka. köfte 3 adet başka 6 adet başka gibi.
deri tuluma basılmış ve bekletilmiş peynir gibi bir detay yazmıyorum bikerem ama kaşar peyniriyle beyaz peynir veya tulum da farklı yağ oranlarına sahip gulum

Fulyacım şu son 4 gündür iyice Anladım ki azda yense karışık beslenildiğinde kilo verilmiyor.
Şahsen 4 gündür azda yiyorum ama pro karışıyor karbonda. O yüzden kilo artıyor.
Biraz sade ye lütfen
çeşide fazla dalıyorum evet.
olsun değişiklik oldu sana. Allah içine sindirsin. orada kar burada da şiddetli yağmur, fırtına, şimşek ve sel baskınları
listeye girdiğinde yazdığım hedef kilon. artık hedefler belirli hesaplamalara göre belirleniyor.
ben hedefimi 70 olarak güncellemek istiyorum. gerçi şimdilik listede değilim ama.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler

Sonunda bitti düldülü sattık şükür bir aksilik olmadan Bir ara Noterde baya bir duygusallaştım ama hayırlısı buymuş
Dönüşü aylar sonra ilk kez Annemlere kahve içmeye uğradım

Bir ara benim büyük kız tansiyonuna bakarken Babam dur istersen birde şekerine bakalım dedi Hazır makineyi bulmuşken benimkine de bakayım dedim ama bakmaz olaydım ben yüksek çıkacağını düşündüm ama okadarını beklemiyordum
Resmen Şekerim 330 çıktı
Hatta Annem börek yapmış 1 ufak parça yedikten sonra ölçmüştüm Nasıl moralim bozuldu anlatamam ki çok da kötü hissetmiyordum o an kendimi demekki evde o çok halsiz ve kötü hissediğim zamanlarda daha da yüksek oluyor ama makine olmayınca ölçme şansım olmuyor

İlk fırsatta hemen randevu alıp kan tahlillerimi yaptırıp birde şeker ölçme aleti almam şart oldu

daha iyisi nasip olsun inş

Aminnnnn canım inşallah

Geçmiş olsun canim ınsallah şekerin normale döner

16 gibi yemek işini bitirmişken bugunki menümü yazmak istedim
Sabah peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı vişne reçeli (vazgecilmezim)
Ara yarim elma
14.30 1 kepçe kuru fasulye
15.30 bir avuç erik kurusu

30 dk leslie boosted yaptim. Ilk defa yaptığım için çok yoruldum

Bu arada yine Bu ay regl oldum uzun lafın kısası benim bebek hayallerim tamamen rafa kaldırıldı. Bundan sonra sporuma dikkat edeceğim insallah

Daha güzeli nasip olsun inşallah.

Neyseki ölçmüşsünüz, farkettiğiniz iyi olmuş, beslenmeyi ona göre ayarlarsın.
Allah şifa versin

Hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…