Her gün o turşu lar yenirse kilo kaybını ututun hanfendi. Ayrıca baklagiller haftada 1 den fazla yemek bende kilo vermeyi engelliyor. Sevgiyle dikkatinize sunarım OBEZTO hanımBugünkü menüm:
sabah: iki dilim fümeli omlet, peynir, zeytin, domates,kapya,turp
akşam: etli nohut,turşu
ara: biraz kuruyemiş ve yarım portakal
su: 2 litre
spor: on bin adım
Daha daha iyi olacak inşallah saramBaşlarda çok oluyordu ama şimdi daha iyi çok şükür
Amin canım inşallah
Amin canım sağolasın
İnşallah canım
İnşallah canım
Evet fulyacım bu bağcıyı dinleyelim peynire peynir yaz geç yoksa beni ikna edemezsinFulyacım maşallah manas destanı gibi döşemişsin,yukarıda okudum
bak bu konuda arkadaşın obezztoyu örnek alŞimdi yediğim peynir için deri tuluma basılmış ve bekletilmiş peynir mi yazsam daha az gözükür yoksa ayrıntıya girmeden direkt peynir yazsam mı daha az gözükür? herkesin selameti için tabii ki peynir yazmak daha mantıklı.bu yüzden sana da tavsiyem çok ayrıntıya girme. Aslında çok bir şey yemiyorsun ama ayrıntı kalabalık gösteriyor
Fulyacım şu son 4 gündür iyice Anladım ki azda yense karışık beslenildiğinde kilo verilmiyor.çeşit severim de tarifleri çok detaylı ve ölçüleriyle yazdığımdan da çok kalabalık görünüyor. ama tabi bugünkü yulaf lapası ekstraydı. 2 öğün iyi bana.
ben salata ve meze ayrıntısına çok takılırım. çok severim.
listeye girdiğinde yazdığım hedef kilon. artık hedefler belirli hesaplamalara göre belirleniyor.64,700 ilk mezun kilom galiba
Bu dada vardır bir hayr fatmacımGünaydın hanımlar hayırlı sabahlar
Yoğun kar yağışı ve elektrik kesintisi sebebiyle dün erken döndük tatilimizden
En son çocukluğumda gördüğüm kar manzalari gördüm güzel fakat kısa bir tatil oldu
Hoşgeldin fatmamGünaydın hanımlar hayırlı sabahlar
En son çocukluğumda gördüğüm kar manzalari gördüm güzel fakat kısa bir tatil oldu
taa m.ö senin kk ye ilk geldiğin kilon aebenimBu ne kiloları Monişim, kendi adıma Başlangic değil mezun kilom değil?
öperim kalbindenBeni beni obeztonu???
Geri iste gezom
Eneeee kaptan mezun olacağım kilomu yüzüme yüzüme vuruyor.mezun olun da gidin demek istiyor sanırsamdünden beri alttan alttan bir mesajlar kalbim kırılıyor bak monişto yaa
çok geçmiş olsunAllah korusun yine sallanıyorux sabahtan beri 5. Ci oldu
Sagol canım benimçok geçmiş olsun
daha iyisi nasip olsun inşÖyle yapıyorum da işte bir yanım buruk
Bakalım inşallah çok uzun süre arabasız kalmayızgerçi şu anda pandemi yüzünden zaten hiç bir yere gidemiyoruz o bakımdan biraz daha rahatım yoksa kafayı yerdim
Hoşgeldin canım kış tatili nede olsaGünaydın hanımlar hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?