spor da dengeliyor kan şekerini. ikisini bir arada yaparsan kısa sürede düşer. ama tabi arada kontrol tahlili yaptırmakta fayda var.İnşallah canımkaç gündür gayet güzel gidiyorum diye hiç şekerimin okadar yükselmiş olabileceğini düşünmedim birazda ondan şaşkınlığım ama dediğin gibi inşallah beslenmeyle düzene girer
Bende kendimi öyle zor tutuyorum kikızlar birşey itiraf edeceğim. iki gündür akşam az da olsa bal, peynir ve ekmek atıyorum ağzıma
Gezo ne oldu hayırdır? Ben kaçırmışım herhalde.inşallah kötü bir şey yokturYani hareketlerimi kısıtlıyor, belden aşağısı kötü, yukarıyı unutturdu
geç de yatıyorum ya. biraz onun da etkisi var. ama bu durum hiç hoşuma gitmiyor. bırakmam lazım acilen.Bende kendimi öyle zor tutuyorum ki
Yok canım hep senmi doğuracan bu seferde gezo doğurmuş.Gezo ne oldu hayırdır? Ben kaçırmışım herhalde.inşallah kötü bir şey yoktur
Fulyacım bence yapabileceğin seni kısıtlayacak bir proğram yada liste VS bul ve başla canım.kızlar birşey itiraf edeceğim. iki gündür akşam az da olsa bal, peynir ve ekmek atıyorum ağzıma
Yok canım önce sağ kürek kemiğim ağrıyordu.Gezo ne oldu hayırdır? Ben kaçırmışım herhalde.inşallah kötü bir şey yoktur
Aynen öyle olduYok canım hep senmi doğuracan bu seferde gezo doğurmuş.
Geçmiş olsun prensesim önemli bişi değil inşallahSelam kızlar
Yoğundum kaç gündür gelemedim kusura bakmayın. Kayınvalidem biraz rahatsız .
Menüm
Sabah
Menemen
Peynir
Ara
Kahve 2 ceviz
Akşam
1 tabak tavuklu fırında sebze
su:1.5 lt
aslında 2 öğün iyi gidiyordum da şu wc işi fena bozdu beni. hayır şu an da normale dönmüş olsa yine tamam. bugün yine yoktu. motivemi bozdu. neyse düzeltmeye çalışacağız menüleri.Fulyacım bence yapabileceğin seni kısıtlayacak bir proğram yada liste VS bul ve başla canım.
Allah şifa versin canım, önemli bişey deyildir inşallahSelam kızlar
Yoğundum kaç gündür gelemedim kusura bakmayın. Kayınvalidem biraz rahatsız .
Menüm
Sabah
Menemen
Peynir
Ara
Kahve 2 ceviz
Akşam
1 tabak tavuklu fırında sebze
su:1.5 lt
Sana en iyi gelen şey Karbonu kesmek fulyacım. Ekmegi pogaçayı esgrç biraz. Ha bal ha ekmek ikiside aynı kefede benceaslında 2 öğün iyi gidiyordum da şu wc işi fena bozdu beni. hayır şu an da normale dönmüş olsa yine tamam. bugün yine yoktu. motivemi bozdu. neyse düzeltmeye çalışacağız menüleri.
aslında elimde liste var da ne bileyim 2 öğün bana daha uygun sanki.
evet karbo sıfır olduğu zaman çok iyi oluyor. ama bu aralar sıfırlık modda değilim. en azından yersem daha uygun olanını yiyeyim. en azından siyez ekmeği yapıyorum. doyurucu olduğu için az yiyorum. poğaçayı da karabuğday unundan falan. ya da değişik unlar aldım onlardan yaparım. malzemesi bol oluyor zaten unu fazla olmuyor.Sana en iyi gelen şey Karbonu kesmek fulyacım. Ekmegi pogaçayı esgrç biraz. Ha bal ha ekmek ikiside aynı kefede benceLütfen 1 _2 ay sık dişini. Zaman dediğin çok çabuk geçiyor. Bak hayatta geçiyor. Fıstık fulyayı 80 li Kilolarda gezdirmeye hakkın yok canım.!
Geçmiş olsun prensesim önemli bişi değil inşallah
Sağ olun canlarAllah şifa versin canım, önemli bişey deyildir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?