Ah inşallahlütfen dikkat et ve cumaya eksi gel, sonraki etap ta da mezun edelim artık seni
hayırlı geceler
sevgili 10. takım sakinleri....
sayın pek muhteremkaptanım moni beni takımına kabul edermisin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yeni bir haftaya bomba gibi bir başlangıç yapar herkes inşallah
Pazar günü gündüz yine 300 - 500 kafası vardı bendeçabuk kendime geldim ama eşim film falan seyredince sağ olsun bir türlü vermedi bilgisayarı
Hadi bakalım görelim o zaman
Benim kadar gıcık insan göremezsin
Yenilerek demek istedin sanırım
Bakalım şimdi sağlık ocağını bir arayacağım onlar yapabilirse oraya randevu almak daha kolay
Hoşgeldin canımMerak etme azimli olduğun konusunda söz verirsen seve seve senide alır aramıza Bu arada birinci sayfadaki kuralları bir oku şartlarda anlaşırsak hayırlı olsun deriz
Kontrol tartısında 1 kg artı çıktımhep bu ortim Antepia27 yüzünden nazarı deydi ellammmm
Şaka bir yana ama hafta sonu doğru düzgün su içmedim birde dün makarna yedim az
Tabiki hiç moralimi bozmuyorumhiç bir şey olmamış gibi sıkı sıkı devam ediyorum
ne tetiklicek kız makarna yemişsinbiliyorsun bize karbon yasah bacım
Ayyy canım hoşgeldin ne iyi ettin geldin eski dostum
Cuma günü kaptanim omuzları seni bekliyor teselli için
Yaaa obezim nazarı degmistir nazarci o laf aramızda banada nazar ettiobezime takılmayı seviyorum
Sana gelince Banusum yenilgine bahane arama kaçışı yok yenecegim canım
Sana hoşgeldin diyecegim
Hb TESK ederim.Hoş geldiniz
Canim canım arkadaşım geçen bişey duydum beni nasıl mutlu ettin Rabbim bidaha böyle sınavlarla karşılaştırmasın hayırlı olsun arkasimAyyy canım hoşgeldin ne iyi ettin geldin eski dostum
Yaaa obezim nazarı degmistir nazarci o laf aramızda banada nazar ettiobezime takılmayı seviyorum
Sana hoşgeldin diyecegim
Yarın sabah arayimmi ?
Hah bende öyle diyorum, ödemin sebebi belli, açlığı anlamıyorum.Hiç moralini bozma canım bende aynı durumdayımama eminim cumaya eksilerle geleceğiz
Benim bu ara şeker yine iki gündür zorluyor ama ne tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum hiç bir şey aklıma gelmiyorHayır tatlı şeyler yesem içim yanmayacak.
Ooo, çok fazlaBugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldıGerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
Resmen 447 çıktıHemen Çarşamba sabahına Sağlık ocağından randevu aldım daha erkene yoktu
Gerçi bazı tahlilleri yapmıyorlarmış ama en azından Devlet hastanesinden randevu alana kadar biraz düzene sokacak bir ilaç falan verir diye düşünüyorum
Yarın sabah birde aç karnına ölçüm yapayım bakalım ne olacak
Kız ben senden başka kimseye nazar etmem aaaAyyy canım hoşgeldin ne iyi ettin geldin eski dostum
Sana hoşgeldin diyecegim
Abow o ne biçim şeker öyle. Valla gözünü korkutmuş gibi olmayayım ama bu ölçüm doğruysa değil hap belki insülin bile başlatabilir dr.... Acil dr görünBugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldıGerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
Resmen 447 çıktıHemen Çarşamba sabahına Sağlık ocağından randevu aldım daha erkene yoktu
Gerçi bazı tahlilleri yapmıyorlarmış ama en azından Devlet hastanesinden randevu alana kadar biraz düzene sokacak bir ilaç falan verir diye düşünüyorum
banuşum ne oldu senin şekere böyle fırlıyorBugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldıGerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
olur kuzum, mezun üye olduğun için hemen listeye girebiliyorsun ama 2 tane fotolu tartın tartı olması gerekiyor.Yarın sabah arayimmi ?
Hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindimhayırlı geceler
sevgili 10. takım sakinleri....
sayın pek muhteremkaptanım moni beni takımına kabul edermisin
Geçmiş olsun canım ihmal etme doktora gitBugün benim büyük kızım gidip eczaneden Şeker ölçüm cihazını aldıGerçi almaz olaydı diyeceğim ama en azından acı hakikatle karşılaştım
hb saracım mezun olmussun çok sevindim canımHoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?