Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gün mü yaptınız nedir?
Hep salata dan gitmişsin.
Neyseki tatlı ya dokunmamışsın

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah çok şükür pazartesi gördüğüm artının bir kısmı bitmiş kaldı 700 gram Onuda cumaya kadar fazlasıyla veririm inşallah
Bol suya abanıp birde sıkı tutarsam halledeceğime eminim

Sabah aç karnına da şekerimi bir ölçeyim dedim 277 çıktı Ciddi ciddi şeker hastasıyım sanırım
Tamam tip 2 olduğumu biliyordum ama hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı kaç senedir. Son gittiğim doktor hapı bile bıraktırmıştı 6 ay boyunca her ay kan kontrollerinde normal sınırlarda çıkınca ama sanırım daha beter oldu
Yarınki kan sonucundan sonra bakalım ne diyecek doktor birde bir gün sonuç bekle.

Neyse bunda da vardır bir hayır diyip ben beslenmeme odaklanayım

Abow o ne biçim şeker öyle. Valla gözünü korkutmuş gibi olmayayım ama bu ölçüm doğruysa değil hap belki insülin bile başlatabilir dr.... Acil dr görün

Valla bende öyle tahmin ediyorum
Eşime kas gevşetici iğne falan yapabiliyorum ama kendime yapabilirmiyim öyle bir durumda bilmiyorum Şu şeker ölçümünde bile parmağımı delerken geriliyorum

banuşum ne oldu senin şekere böyle fırlıyor ihmal etme kuzum sakın

Sorma Ayşem valla bende anlamadım ama inşallah doktora gittikten sonra belli olur Tip 1 diyabet belirtilerinde ani kilo kaybı yada kilo verememe durumu da sıklıkla görülebiliyormuş şu şeker dengeye girince daha da çabuk gider inşallah diye kendimi teselli ediyorum

Oynakcım geçmiş olsun. İhmal etme canım.
Kızlarımız olmasa bişi yapacagımız yok. İyiki varlar

Sorma valla ensemde Boza pişiriyor sağ olsun geçen gün bir ara canım tatlı istiyor dedim de başlatma tatlına Anne zaten halsizsin daha beter olursun dedi ve konu kapandı Eşime kalsa kıyamaz şekerin belkide düşmüştür diye gidip birşey alırdı tabi daha o zaman şeker aletini almamıştık tahmin yürütüyorduk şeker konusunda

Sevgili arkadaşım geçmiş olsun biliyorsunuz ki tip2 diyabet tip1 in ayak sesleri o yüzden. Kilo ve yürüyüş kurtarır inşallah insulinden

aebenim obezle ugrasayım diye yazdım biliyon onu çok kıskanıyom benden azkiloda hem alıngan hem kıskançlık yapemdedim.
ayy elem tere fiş kem gözlere şiş

aramızda gram farkı var ayol.duyanda beş on kilo farkımız var zanneder.bir haftada yakalarsın sen beni

İnşallah düşündüğümüz gibi değildir o şeker ölçüm cihazının germediği kimse var mı ?? Kâbus gibi

Olsun gramda olsun bende eksisin banene

Evet canım çok şükür geçti
Sen nasılsın biraz kilo almissin ama sen halledersin
Kız ben senden başka kimseye nazar etmem aaa

bişey değil artık kim kilo veremezse başıma kalıcak obezz nazar etti diyecek

adin çıktı bi Kerem nazarci obez

Allah ım beterinden korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…