- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Gün mü yaptınız nedir?Bugünkü menüm
sabah: bir omlet, peynir, zeytin,domates
öğle: dört kaşık patates salatası,dört kaşık közlenmiş patlıcan biber salatası,bir sigara böreği
akşam: yoğurtlu kereviz salatası
su: 1.5 litre
spor: yok
Aman dövsün, benim olmasın, senin bol olsun.Benim ödem seninkini döver Bi kere
İnsan bir bildirimlerine bakar cık cık cık
Yok. gün değildiGün mü yaptınız nedir?
Hep salata dan gitmişsin.
Neyseki tatlı ya dokunmamışsın
obez imİnsan bir bildirimlerine bakar cık cık cık
aebenim obezle ugrasayım diye yazdım biliyon onu çok kıskanıyom benden azkilodaBen unutmadım bacımda obeze hatırlatayım dedim
Amin inşallah.Bir gün iyi bir gün ağrıları çok fazla oluyor canım bu hafta ikinci kürünü alacak Allahım yardımcımız olsun
Abow o ne biçim şeker öyle. Valla gözünü korkutmuş gibi olmayayım ama bu ölçüm doğruysa değil hap belki insülin bile başlatabilir dr.... Acil dr görün
banuşum ne oldu senin şekere böyle fırlıyorihmal etme kuzum sakın
Oynakcım geçmiş olsun. İhmal etme canım.
Kızlarımız olmasa bişi yapacagımız yok. İyiki varlar
Sevgili arkadaşım geçmiş olsun biliyorsunuz ki tip2 diyabet tip1 in ayak sesleri o yüzden. Kilo ve yürüyüş kurtarır inşallah insulindenSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah çok şükür pazartesi gördüğüm artının bir kısmı bitmiş kaldı 700 gramOnuda cumaya kadar fazlasıyla veririm inşallah
Bol suya abanıp birde sıkı tutarsam halledeceğime eminim
Sabah aç karnına da şekerimi bir ölçeyim dedim277 çıktı Ciddi ciddi şeker hastasıyım sanırım
Tamam tip 2 olduğumu biliyordum ama hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı kaç senedir. Son gittiğim doktor hapı bile bıraktırmıştı 6 ay boyunca her ay kan kontrollerinde normal sınırlarda çıkınca ama sanırım daha beter oldu
Yarınki kan sonucundan sonra bakalım ne diyecek doktorbirde bir gün sonuç bekle.
Neyse bunda da vardır bir hayır diyip ben beslenmeme odaklanayım
Valla bende öyle tahmin ediyorum
Eşime kas gevşetici iğne falan yapabiliyorum ama kendime yapabilirmiyim öyle bir durumda bilmiyorumŞu şeker ölçümünde bile parmağımı delerken geriliyorum
Sorma Ayşem valla bende anlamadım ama inşallah doktora gittikten sonra belli olurTip 1 diyabet belirtilerinde ani kilo kaybı yada kilo verememe durumu da sıklıkla görülebiliyormuş şu şeker dengeye girince daha da çabuk gider inşallah diye kendimi teselli ediyorum
Sorma valla ensemde Boza pişiriyor sağ olsungeçen gün bir ara canım tatlı istiyor dedim de başlatma tatlına Anne zaten halsizsin daha beter olursun dedi ve konu kapandı Eşime kalsa kıyamaz şekerin belkide düşmüştür diye gidip birşey alırdı tabi daha o zaman şeker aletini almamıştık tahmin yürütüyorduk şeker konusunda
İpin ucunu bırakmaya gelmiyor demiSabahımız hayr olsun güzel hanımlar
Ben diyetin Bi ucundan tutucam yoksa çok hızlı çıkıyorum. Şehir dışı falan derken koruma proğramıda uygulayamadım.
aebenim obezle ugrasayım diye yazdım biliyon onu çok kıskanıyom benden azkilodahem alıngan hem kıskançlık yapem dedim.
İnşallah düşündüğümüz gibi değildirSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah çok şükür pazartesi gördüğüm artının bir kısmı bitmiş kaldı 700 gramOnuda cumaya kadar fazlasıyla veririm inşallah
Bol suya abanıp birde sıkı tutarsam halledeceğime eminim
Sabah aç karnına da şekerimi bir ölçeyim dedim277 çıktı Ciddi ciddi şeker hastasıyım sanırım
Tamam tip 2 olduğumu biliyordum ama hiç bu kadar yüksek çıkmamıştı kaç senedir. Son gittiğim doktor hapı bile bıraktırmıştı 6 ay boyunca her ay kan kontrollerinde normal sınırlarda çıkınca ama sanırım daha beter oldu
Yarınki kan sonucundan sonra bakalım ne diyecek doktorbirde bir gün sonuç bekle.
Neyse bunda da vardır bir hayır diyip ben beslenmeme odaklanayım
Valla bende öyle tahmin ediyorum
Eşime kas gevşetici iğne falan yapabiliyorum ama kendime yapabilirmiyim öyle bir durumda bilmiyorumŞu şeker ölçümünde bile parmağımı delerken geriliyorum
Sorma Ayşem valla bende anlamadım ama inşallah doktora gittikten sonra belli olurTip 1 diyabet belirtilerinde ani kilo kaybı yada kilo verememe durumu da sıklıkla görülebiliyormuş şu şeker dengeye girince daha da çabuk gider inşallah diye kendimi teselli ediyorum
Sorma valla ensemde Boza pişiriyor sağ olsungeçen gün bir ara canım tatlı istiyor dedim de başlatma tatlına Anne zaten halsizsin daha beter olursun dedi ve konu kapandı Eşime kalsa kıyamaz şekerin belkide düşmüştür diye gidip birşey alırdı tabi daha o zaman şeker aletini almamıştık tahmin yürütüyorduk şeker konusunda
Olsun gramda olsun bende eksisin baneneayy elem tere fiş kem gözlere şiş
aramızda gram farkı var ayol.duyanda beş on kilo farkımız var zanneder.bir haftada yakalarsın sen beni
İnşallah düşündüğümüz gibi değildiro şeker ölçüm cihazının germediği kimse var mı ?? Kâbus gibi
Hb TESK ederim.
Canim canım arkadaşım geçen bişey duydum beni nasıl mutlu ettin Rabbim bidaha böyle sınavlarla karşılaştırmasın hayırlı olsun arkasimgene kürkçü dükkanına döndüm çok kilo aldım Fatma cim Ahmet apaya basladim bakalım sonuç ne olcak? Seni görmek çok sevindirdi
moni cim arayimmi yazmış bu dengesiz tel. Yazabilirmiyim yazacaktim
Kız ben senden başka kimseye nazar etmem aaa
bişey değil artık kim kilo veremezse başıma kalıcak obezz nazar etti diyecek
Allah ım beterinden korusun inşallahGünaydın canlar.
Bugün sabah nasıl oldu ben de bilmiyorummüthiş fırtına vardı burada.ben diyeyim el nino siz deyin el cino..sabaha kadar uyuyamadım korkudan. Çatılar uçtu,araçlarda hasarlar var.halen de devam ediyor,bir bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?