Açlık hissetmen çok normalSlm kizlaf bugun biraz kacirdim
Sabah 2 kepce corba
Ara kahve
Ogle brokoli haslama 2 kasik yogurt
Ara botki cayi 3 kasik sutlac 3 tane galeta
Aksam 2 tane brokoli
Arada 2 catal helva
Su 3.5 lt ve spor yok
Bugun cok aclik hissediyorum biran once uyumam gerek yoksa herseyden yiyebilirim
Sonuçları merakla bekliyorum..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Birazdan hazırlanıp Sağlık ocağına doğru ufak ufak yürürümSağ olsun büyük kızda bana eşlik edecek ufaklığı Anneme bırakırız artık
Birde kendim sabah aç karnına ölçeyim dedim yine yüksek yine yüksek237 çıktı
Kaç günlük ölçümleri bir kağıda saati saatine yazdım onuda gösteririm
Şu anda felaket susadımve ağzımın içi zehir
Normalde uyanır uyanmaz asla yemek istemem ama şu an karnım felaket açYasak olunca mı bünye inadına yapıyor
Canım hepimiz aynı haldeyiz.pazartesi arkadaşımın kızının doğum gününü kutladık.bahçeli ev,dışarıda oturduk.malum burası 19 derecelerde. Kimse de yoktu aslında iki üç arkadaştık ama ne iyi geldi anlatamam.hele ki çocuklar bütün enerjilerini boşalttılar . bilmiyorum ne zaman bitecek bu illet ama böyle devam edersek koronadan değil ama bunalımdan hasta olucaz gibiSelam kizlar,bi kac gündür keyfim yok, hic bisey yapasim yok, Allahim affetsin dayanamiyorum artik bu yasaklara insana ihtiyacim var
Geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar...
moni
2-3 gündür el bileklerim ağrıyorromatizmadan keyifsizdim buraya da yazamadım
Kahvaltı 13.30
2 haş. yumurta bol yeşillik 4 tane mantar bütün firinlanmis 5-6 zeytin
Ara 15.00
Yarım elma yarım portakal 3 ceviz sade Türk kahvesi
Akşam 19.00
Bir tabak susuz taze fasulye
Bir kase cacık birazda mantar sote
Su 2.5 lt
Spor sabah aç karnına 20 dk eliptik
Sonuçları merakla bekliyorum..
bizim ailede şeker genetik.hem anne hem baba tarafımda var.babam, halalarım insülin kullanıyor.babanem şekere bağlı sirozdan öldü. Şeker karaciğeri bitirmişti,çok geç farkedildi.farkettiğimizde siroz 3.evredeydibugün hasta olduğu için halama gittim, tıpkı babanem gibi onun da vücut su tutmuş, böbrekler büyük ihtimal çalışmıyor.neden? Şekerden. Basit bir hastalık değil yani.çok sinsi ilerleyip çoklu organ hasarı veren bir hastalık. Bu yüzden çok korkuyorum şekerden. Allah kimsenin başına vermesin
Canım hepimiz aynı haldeyiz.pazartesi arkadaşımın kızının doğum gününü kutladık.bahçeli ev,dışarıda oturduk.malum burası 19 derecelerde. Kimse de yoktu aslında iki üç arkadaştık ama ne iyi geldi anlatamam.hele ki çocuklar bütün enerjilerini boşalttılar . bilmiyorum ne zaman bitecek bu illet ama böyle devam edersek koronadan değil ama bunalımdan hasta olucaz gibi
Geçmiş olsun
Babannene Allah rahmet etsin, diğerlerine şifa versin inşallahSonuçları merakla bekliyorum..
bizim ailede şeker genetik.hem anne hem baba tarafımda var.babam, halalarım insülin kullanıyor.babanem şekere bağlı sirozdan öldü. Şeker karaciğeri bitirmişti,çok geç farkedildi.farkettiğimizde siroz 3.evredeydibugün hasta olduğu için halama gittim, tıpkı babanem gibi onun da vücut su tutmuş, böbrekler büyük ihtimal çalışmıyor.neden? Şekerden. Basit bir hastalık değil yani.çok sinsi ilerleyip çoklu organ hasarı veren bir hastalık. Bu yüzden çok korkuyorum şekerden. Allah kimsenin başına vermesin
Canım hepimiz aynı haldeyiz.pazartesi arkadaşımın kızının doğum gününü kutladık.bahçeli ev,dışarıda oturduk.malum burası 19 derecelerde. Kimse de yoktu aslında iki üç arkadaştık ama ne iyi geldi anlatamam.hele ki çocuklar bütün enerjilerini boşalttılar . bilmiyorum ne zaman bitecek bu illet ama böyle devam edersek koronadan değil ama bunalımdan hasta olucaz gibi
Geçmiş olsun
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmm
Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış277
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dediŞeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi
Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.
Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum
İnşallah bundan sonra düz
Ben sabahtan beri dünya iş yaptım,canım çıktı. Birazdan da yürümeye gidecem bakalımŞimdi küçük kızçemle karşılıklı kitap okuma saati yapacağızyanına da kayısılı form çayı yapıyorum kendime hem kahveden de biraz uzaklaşayım hemde bağursuklar da az çalışsın tartı öncesi
Allah şifa versin, çabucak geçsin gitsin inşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ben geldimmmmm
Çok şükür Doktorda pek kalabalık yoktu hemen sonuç göstermeye girebildim
Maalesef ordaki tahlilde de şekerim yüksek çıkmış277
Şeker de kolestrol de yüksek dedi ama Kolestrol pek önemli değil bazen yediklerimiz de etkiler o yüzden ilaça gerek yok yediklerine dikkat et dediŞeker için 2 tane ilaç verdi ( Glifor 1000mglık birde Betanorm diye bir ilaç )
Kesinlikle ikisinide aksatmadan hatta saatini bile geçirmeden içmek zorundasın insüline düşmemek için dedi
Neyse biraz rahatladım en azından insülin kullanmak zorunda olmayacağım.
20 gün sonra tekrar geliyorsun tahlil vermeye ona göre de ilacına ilave yada düzenleme yapacağım dedi.
Tabi gidip gelirken minibüse binmedim ve 30 dakikalık da olsa bir yürüyüş yapmış oldum
İnşallah bundan sonra düzene girer de zayıflamam da daha çabuk ve sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?